Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, aorus είπε

Κατάλαβα τι εννοείς η απορία μου είναι στο γιατί να παίζεις με v sync σε ανάλυση 4Κ που οι κάρτες 2080 δυσκολεύονται να πιάσουν και η Ti το κάνει οριακά αλλά και πάλι δεν επαρκεί για να μαξαρεις τα settings παντού τουλάχιστον στους ΑΑΑ τίτλους..

Το να ρχιζω να ρίχνω ρυθμίσεις με αυτοσκοπό το 60αρι μίνιμουμ παντού και να βλέπω σαβουροεικονα δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχουν τότε το 4κ το hdr και οι κάρτες γραφικών του χιλιαρικου

Και τι άλλο μπορείς να κάνεις; να παίζεις με v sync off και να είναι τρις χειρότερα; 

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, aorus είπε

Κατάλαβα τι εννοείς η απορία μου είναι στο γιατί να παίζεις με v sync σε ανάλυση 4Κ που οι κάρτες 2080 δυσκολεύονται να πιάσουν και η Ti το κάνει οριακά αλλά και πάλι δεν επαρκεί για να μαξαρεις τα settings παντού τουλάχιστον στους ΑΑΑ τίτλους..

Το να ρχιζω να ρίχνω ρυθμίσεις με αυτοσκοπό το 60αρι μίνιμουμ παντού και να βλέπω σαβουροεικονα δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχουν τότε το 4κ το hdr και οι κάρτες γραφικών του χιλιαρικου

Σαβουροεικονα τα high settings? Το διαβάσαμε και αυτο..τοσο μεγάλη διαφορά εχουν τα ultra? Κατι θα εχουν τα μάτια μας αφου δεν το βλέπουμε, δεν εξηγείται..

Μαλλον επεξεργάζεστε υπερ του δέοντος ή δεν έχετε καταλάβει το νόημα των tests. Δεν είναι αυτοσκοπός και δεν εχει λογική να maxαρεις όπως λέτε τα settings για να δεις σωστό αποτέλεσμα. Τα review sites το κάνουν για να δείξουν τις δυνατότητες του hardware.

Ασε που αμφιβάλλω αν έστω και 10% απο όλους τους pc gamers αν σας βάλουν ενα game με ultra settings και μετά με high και δεν σας πούνε τι εχουν βαλει, θα καταλαβετε την διάφορα..

Εδω ο linus εκανε δοκιμή με οθόνες 1080p, 1440p, 4k και 60hrz και 144hrz και οι περισσότεροι δεν καταλάβαιναν τίποτα αν δεν τους έλεγες τι τρεχουν οι οθονες.

Πλάκα θα είχε και ένα τέτοιο τεστ μεταξύ high και ultra, βάζω ολα μου τα λεφτά οτι οι περισσότεροι δεν θα πάρετε χαμπάρι οση ωρα και να κοιτάτε την οθόνη.

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 4
Δημοσ.

Για γέλια τα ultra settings, για ακόμη μία φορά. Και μιλάμε για τίτλο που υποτίθεται ασχολήθηκε και η AMD ώστε να είναι ''σωστός'' PC τίτλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως με την 1080Ti σε 4Κ ρυθμίζοντας λίγο το AA και τα Shadows δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα σε κανένα τίτλο μέχρι και Assassins Creed Origins που είναι το πιο καινούριο παιχνίδι που έχω. Με AA medium (4K) και shadows ένα notch κάτω (όλα τ'αλλα max) , παίζει με average 55-56 FPS.....για μένα είναι οκ και γι'αυτο αποφάσισα να μην πάρω 2080Ti. Δεν είμαι βέβαια και κανένας pro gamer ούτε παίζω online multiplayer games...Μέχρι να τελειώσω αυτά που δεν έχω παίξει δηλαδή:

Bioshock Trilogy
Rise of the Tomb Raider
Witcher Trilogy 
Διάφορα Assassins Creed + Origins
Doom 2016
Wolfenstein (2-3 τίτλους)
Dishonored (3 τίτλους)
Batman Arkham Origins & Knight
Middle Earth: Shadow of Mordor
Mad Max
Και διάφορα άλλα από το 90 παιχνίδια που έχω backlog.......

ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ η 3080Ti.......

Τώρα θα μου πείτε κοίτα τι παίζει ο άνθρωπος το 2019...αλλά 10 σχεδόν χρόνια απουσίας από το gaming εκεί καταλήγουν. Και φυσικά παίζω όλα αυτά τα ωραία παιχνίδια με όλα τα patches, DLC και γενικά με τα προβλήματα λυμένα και στην καλύτερη δυνατή εκδοχή τους....

Αν η 2080Ti είχε +30% παραπάνω επιδόσεις θα τη δικαιολογούσα για να κρατήσει και στο μέλλον. Αν δεν είχα τι να παίξω κι έπρεπε να πάρω τα τελευταία και λόγω 4Κ μόνιτορ θα ήταν αναγκαία...έτσι όπως είμαι όμως δεν δικαιολογείται γιατί λόγω του ότι θέλω να τα παίξω τα παραπάνω μέχρι να τα τελειώσω θα έχει βγει η επόμενη και θα έχει πάει χαμένη.

Για όποιον όμως θέλει να παίξει τους τελευταίους τίτλους σε 4Κ μόνιτορ η 2080Ti είναι η καλύτερη. Βέβαια καλό θα ήταν η nVidia να φάει μια φάπα στι πωλήσεις λόγω τιμώςν γιατί αν συνεχίσει έτσι χάνουμε όλοι αλλά αυτό είναι κάτι που θα το δούμε μαζί με τις τιμές της επόμενης γενιάς όταν ανακοινωθεί. 

Επεξ/σία από Jargon
  • Like 8
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Jargon είπε

Βέβαια καλό θα ήταν η nVidia να φάει μια φάπα στι πωλήσεις λόγω τιμώςν γιατί αν συνεχίσει έτσι χάνουμε όλοι αλλά αυτό είναι κάτι που θα δείξει όταν μάθουμε τις τιμές της επόμενης γενιάς όταν ανακοινωθεί. 

Η αλήθεια είναι οτι έχει ήδη φάει μεγάλη φάπα με τις πωλήσεις των rtx! Δεν ξέρω όμως πως θα αντιδράσουν στο μέλλον και ποιό το τελικό όφελος για εμάς...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Jargon είπε

Με τις touring τώρα εκτός των τιμών καλό θα ήταν η nVidia να ξεκλείδωνε και κανένα χαρακτηριστικό όπως 10bit color για αρχή έστω στις 2080Ti αλλά που....ούτε στην Titan δεν το κάνει. 

Δηλαδή η 2080 Ti δεν σου δίνει επιλογή για 10-bit color στα driver settings? ( υποθέτω ότι έχεις 10-bit monitor)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Δηλαδή η 2080 Ti δεν σου δίνει επιλογή για 10-bit color στα driver settings? ( υποθέτω ότι έχεις 10-bit monitor)

Δίνει αλλά μόνο μέσω Direct X....Π.χ. σε Photoshop που για 10bit θέλει Openg GL το έχει κλειδωμένο και δουλεύουν μόνο οι Quadro...θέμα driver είναι και δεν αλλάζει με τίποτα γιατί φυσικά θέλει να πουλάει Quadros....Δυστυχώς σε επαγγελματικές εφαρμογές δεν δουλεύει.

Αλλά εντάξει, παλαιότερα οι μεγάλες Geforce είχαν μέχρι 800 Ευρώ, τώρα με τις 2080Ti στα 1200-1400 δεν μπορούσε να το ξεκλειδώσει? Όχι! Ας πούλαγε έστω τους drivers με 100 Ευρώ παραπάνω, έστω στις πιο ακριβές της κάρτες...γενικά ο "πέτσινο μπουφάν" είναι λίγο άπληστος..

10 λεπτά πριν, Stamer είπε

Η αλήθεια είναι οτι έχει ήδη φάει μεγάλη φάπα με τις πωλήσεις των rtx! Δεν ξέρω όμως πως θα αντιδράσουν στο μέλλον και ποιό το τελικό όφελος για εμάς...

Αυτό θα το μάθουμε όταν βγουν οι επόμενες αλλά μερικές φορές και οι εταρείες συμπεριφέρονται σαν τους πολιτικούς...δηλαδή δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. 

Επεξ/σία από Jargon
  • Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Και τι άλλο μπορείς να κάνεις; να παίζεις με v sync off και να είναι τρις χειρότερα; 

Με v-sync off παίζω πάντα, και πουθενά δεν είχα πρόβλημα φυσικά σε 4Κ@60hz, αλλιώς με v-sync on για 4K αν δεν ρίξεις settings στους ΑΑΑ τίτλους με RTX on δεν επαρκεί καμία κάρτα φυσικά, μόνο με SLI ίσως...

4 ώρες πριν, music_lover είπε

Σαβουροεικονα τα high settings? Το διαβάσαμε και αυτο..τοσο μεγάλη διαφορά εχουν τα ultra? Κατι θα εχουν τα μάτια μας αφου δεν το βλέπουμε, δεν εξηγείται..

Μαλλον επεξεργάζεστε υπερ του δέοντος ή δεν έχετε καταλάβει το νόημα των tests. Δεν είναι αυτοσκοπός και δεν εχει λογική να maxαρεις όπως λέτε τα settings για να δεις σωστό αποτέλεσμα. Τα review sites το κάνουν για να δείξουν τις δυνατότητες του hardware.

Ασε που αμφιβάλλω αν έστω και 10% απο όλους τους pc gamers αν σας βάλουν ενα game με ultra settings και μετά με high και δεν σας πούνε τι εχουν βαλει, θα καταλαβετε την διάφορα..

Εδω ο linus εκανε δοκιμή με οθόνες 1080p, 1440p, 4k και 60hrz και 144hrz και οι περισσότεροι δεν καταλάβαιναν τίποτα αν δεν τους έλεγες τι τρεχουν οι οθονες.

Πλάκα θα είχε και ένα τέτοιο τεστ μεταξύ high και ultra, βάζω ολα μου τα λεφτά οτι οι περισσότεροι δεν θα πάρετε χαμπάρι οση ωρα και να κοιτάτε την οθόνη.

Το ακούσαμε και αυτό που γράφεις ειρωνικά, και αναφέρεσαι στην άποψη μου που δεν θα ρωτήσω αν σου αρέσει για να την γράψω, να στο πώ και αλλιώς

3χήνες το tower και άλλη 1,5 η τηλεόραση το σύνολο τοσό, ΝΑΙ δεν καταδέχομαι να παίξω στα χαμηλότερα settings ΟΣΟ μικρή η και καθόλου διαφορά να έχουν οπτικά ΕΣΤΩ και για το ψυχολογικό και ας φαίνεται στον οποιονδήποτε αυτό που γράφω όπως θέλει.....δεν μου καίγεται καρφί φυσικά..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Jargon είπε

Αν η 2080Ti είχε +30% παραπάνω επιδόσεις θα τη δικαιολογούσα για να κρατήσει και στο μέλλον. 

Διαφορά από 1080 ti?Τόσο είναι,στα minimum +50% έχω δει σε 3 τίτλους μέχρι τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι 30 τι 40 τι 50%? Οχι η ταινία με τον Κωσταντάρα......

spacer.png

1080Ti με 2080Τi 36% διαφορά

2080 με 2080Τi 28% διαφορά τα υπόλοιπα είναι μου φαίνεται νομίζω θα δούμε και ότι μου φανεί

Επεξ/σία από aorus
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Matrix7 είπε

Διαφορά από 1080 ti?Τόσο είναι,στα minimum +50% έχω δει σε 3 τίτλους μέχρι τώρα.

Μάλλον δεν το έθεσα ξεκάθαρα...30% παραπάνω επιδόσεις απ΄ότι έχει τώρα για τα χρήματα που ζητάει..όχι σε σχέση με την Ti.. Αν ζήταγε 800 Ευρώ ναι, στα 1400 για να τη χρησιμοποιήσω του χρόνου όχι...θα βγουν οι επόμενες μέχρι τότε και δεν πιστεύω ότι θα τις αργήσει γιατί χωρίς 7nm θα φάει φάπες από τη Wall Street. Αρχές του 2020 αν όχι τέλη του έτους θα ξέρουμε υποθέτω αλλά μόνο αυτά...υποθέτω. 

Αν έπαιζα τώρα τους τελευταίους τίτλους θα πούλαγα τη Strix 1080 Ti OC και θα την αγόραζα, αλλά με αυτά που παίζω δεν χρειάζεται ή μάλλον ζω και χωρίς...ο χρόνος μου για παιχνίδια είναι πολύ περιορισμένος δυστυχώς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, aorus είπε

Με v-sync off παίζω πάντα, και πουθενά δεν είχα πρόβλημα φυσικά σε 4Κ@60hz, αλλιώς με v-sync on για 4K αν δεν ρίξεις settings στους ΑΑΑ τίτλους με RTX on δεν επαρκεί καμία κάρτα φυσικά, μόνο με SLI ίσως...

Το ακούσαμε και αυτό που γράφεις ειρωνικά, και αναφέρεσαι στην άποψη μου που δεν θα ρωτήσω αν σου αρέσει για να την γράψω, να στο πώ και αλλιώς

3χήνες το tower και άλλη 1,5 η τηλεόραση το σύνολο τοσό, ΝΑΙ δεν καταδέχομαι να παίξω στα χαμηλότερα settings ΟΣΟ μικρή η και καθόλου διαφορά να έχουν οπτικά ΕΣΤΩ και για το ψυχολογικό και ας φαίνεται στον οποιονδήποτε αυτό που γράφω όπως θέλει.....δεν μου καίγεται καρφί φυσικά..

Βρε όπως θέλεις παίξε, δεν μας καίγεται καρφί όπως πολύ σωστά είπες, μην γράφεις ότι να ναι όμως όπως το "σαβουροεικόνα" τα high settings.

Και αν δεν θέλεις να κρίνονται οι απόψεις σου μην τις γράφεις δημόσια. Τόσο απλό.

Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ορισμένοι τους κανόνες ενός διαλόγου?

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 6
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Jargon είπε

Μάλλον δεν το έθεσα ξεκάθαρα...30% παραπάνω επιδόσεις απ΄ότι έχει τώρα για τα χρήματα που ζητάει..όχι σε σχέση με την Ti.. Αν ζήταγε 800 Ευρώ ναι, στα 1400 για να τη χρησιμοποιήσω του χρόνου όχι...θα βγουν οι επόμενες μέχρι τότε και δεν πιστεύω ότι θα τις αργήσει γιατί χωρίς 7nm θα φάει φάπες από τη Wall Street. Αρχές του 2020 αν όχι τέλη του έτους θα ξέρουμε υποθέτω αλλά μόνο αυτά...υποθέτω. 

Αν έπαιζα τώρα τους τελευταίους τίτλους θα πούλαγα τη Strix 1080 Ti OC και θα την αγόραζα, αλλά με αυτά που παίζω δεν χρειάζεται ή μάλλον ζω και χωρίς...ο χρόνος μου για παιχνίδια είναι πολύ περιορισμένος δυστυχώς. 

Για τη τιμή που ζητάει άστο,εγώ 330 διαφορά έδωσα και τη 1080ti και πάλι είναι πάρα πολλά..Για 1400 δεν το συζητάμε καν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...