d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Φέρτε micro-LED monitor να απολαύσουμε Δεν βλεπεις ποσο καθυστερουν οι μεγαλες quantum dot UWQHD με τοσα προβληματα που παρουσιαζουν για specs που οκ δεν τα λες και επικα για το τι θα στοιχιζουν, σε λιγο θα μπουμε στο 2020 και ακομη θα περιμενουμε να τις δουμε μαζικα στην αγορα ενω εχουν ανακοινωθει 2-3 χρονια.. Μακαρι να προχωρησει η micro led και να λυσει και μικροπροβληματα με pixel distance.. Σιγα σιγα θα γινει και αυτη εφικτη στο μεσο κοινο αργοτερα.. Προς το παρον ειμαστε με τα σαγονια κατω απο το the wall της Sammy και την 8k OLED της LG.. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από d4ydr33m3r
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Περιμένω να δω monitor που θα δω την εικόνα και θα πάθω πανωλεθρία στο Μιλάνο, αλλιώς δεν αλλάζω το PG278Q. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από Psycho_Warhead
music_lover Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Φέρτε micro-LED monitor να απολαύσουμε Αμην και πότε!!! Τις καρτες τις έχουμε (μεχρι να παρουμε τις ampere δλδ) 🤣
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Περιμένω να δω monitor που θα δω την εικόνα και να πάθω πανωλεθρία στο Μιλάνο, αλλιώς δεν αλλάζω το PG278Q. Ολοι αυτο περιμενουμε ειδικα αν ειναι να δωσουμε μια μικρη περιουσια.. Αν ειναι να εχω φτασει να παιζω πλεον τα μισα παιχνιδια σε τηλεοραση στην OLED καταλαβαινεις.. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από d4ydr33m3r 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Αφού ακόμα πουλάνε σκουπίδια monitors με TN/VA/IPS χωρίς ζώνες από πίσω με 800άρια τιμές.. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αφού ακόμα πουλάνε σκουπίδια monitors με TN/VA/IPS χωρίς ζώνες από πίσω με 800άρια τιμές.. Δεν θελουμε αλλες ζωνες.. Οσες ζωνες και να βαλεις θελεις και αεροσακο 😛 Μια Z9D παραδεχομαι και πινω νερο στο ονομα της σε αυτη την τεχνολογια και ας τα εχει τα χρονακια της.. Εκπληκτικη τηλεοραση και αξιζει μεχρι και το τελευταιο cent που στοιχιζε.. Tα μονιτορ δυστυχως απο εκει που οδηγουσαν τις εξελιξεις κοντευουν να καταντησουν κομπαρσοι στην τεχνολογια και μαλιστα σε τιμες υπερ του δεοντως αστειες.. 1
Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Παλι για διαφορες μεταξυ panel οθονων στο θεμα των turing. Παλι καλα που ξεκλειδωσε το θεμα για να μην χασουμε αυτους τους πολυ ''χρησιμους''διαλογους για το αν αξιζουν οι Oled ή οχι στο παρον θεμα.
Jargon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Δεν θελουμε αλλες ζωνες.. Οσες ζωνες και να βαλεις θελεις και αεροσακο 😛 Μια Z9D παραδεχομαι και πινω νερο στο ονομα της σε αυτη την τεχνολογια και ας τα εχει τα χρονακια της.. Εκπληκτικη τηλεοραση και αξιζει μεχρι και το τελευταιο cent που στοιχιζε.. Tα μονιτορ δυστυχως απο εκει που οδηγουσαν τις εξελιξεις κοντευουν να καταντησουν κομπαρσοι στην τεχνολογια και μαλιστα σε τιμες υπερ του δεοντως αστειες.. Χαχα το κοντεύουν μου αρέσει..και δεν αναφέρουμε καν το χάλι με τα επαγγελματικά που δίνεις 1500 Ευρώ για 2nd tier ενώ τα τοπ EISO/NEC 32" 4Κ φθάνουν 3500 χιλιάρικα με 60Hz σε IPS και φυσικά HDR και FALD είναι εκτός. Αυτά για reference color και hardware calibration. Έχει και η Asus ένα ο αλλά δεν αγοράζω ASUS με το customer support που έχουν που να γυρίσει ο ουρανός ανάποδα. Το συγκεκριμένο πήγα να το πάρω αρκετές φορές αλλά κάθε φορά ένα horror story με τα RMA και το κακό QC με το panel uniformity και άλλαζα γνώμη.....Κανείς δεν μιλάει γι΄αυτά στα consumer monitors αλλά είναι συνήθως πιο σοβαρά στα 32" panels...Γι'αυτό και τα flagship gaming ACER/ASUS βγαίνουν στις 27"... Οκ εγώ δεν ξαναγράφω για οθόνες. Με τις touring τώρα εκτός των τιμών καλό θα ήταν η nVidia να ξεκλείδωνε και κανένα χαρακτηριστικό όπως 10bit color για αρχή έστω στις 2080Ti αλλά που....ούτε στην Titan δεν το κάνει. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από Jargon 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, Jargon είπε Χαχα το κοντεύουν μου αρέσει..και δεν αναφέρουμε καν το χάλι με τα επαγγελματικά που δίνεις 1500 Ευρώ για 2nd tier ενώ τα τοπ EISO/NEC 32" 4Κ φθάνουν 3500 χιλιάρικα με 60Hz σε IPS και φυσικά HDR και FALD είναι εκτός. Αυτά για reference color και hardware calibration. Έχει και η Asus ένα ο αλλά δεν αγοράζω ASUS με το customer support που έχουν που να γυρίσει ο ουρανός ανάποδα. Το συγκεκριμένο πήγα να το πάρω αρκετές φορές αλλά κάθε φορά ένα horror story με τα RMA και το κακό QC με το panel uniformity και άλλαζα γνώμη.....Κανείς δεν μιλάει γι΄αυτά στα consumer monitors αλλά είναι συνήθως πιο σοβαρά στα 32" panels...Γι'αυτό και τα flagship gaming ACER/ASUS βγαίνουν στις 27"... Οκ εγώ δεν ξαναγράφω για οθόνες. Με τις touring τώρα εκτός των τιμών καλό θα ήταν η nVidia να ξεκλείδωνε και κανένα χαρακτηριστικό όπως 10bit color για αρχή έστω στις 2080Ti αλλά που....ούτε στην Titan δεν το κάνει. Ετσι ακριβως ειναι δυστυχως.. Τελοσπαντων οντως ας το κλεισουμε εδω το παρακαναμε..
mdd45 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Στις 16/3/2019 στις 6:27 ΜΜ, Acmilangr2 είπε Ωραία λοιπόν κάνε ένα τεστ στο DMC5 στην αρχική οθόνη του παιχνιδιού στο κόκκινο φόντο του παιχνιδιού. βάλτο με HDR και μετά SDR. Μιλάω για αυτό: απάντησε εδώ: Δοκίμασες να βάλεις το color range στα pc graphic options απο sRGB σε BT.709 όταν έχεις HDR. Στην OLED μου αυτό διορθώνει τα χρώματα. Το ίδιο θέμα έχει και στο RE 2 Remake η RE engine....
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, mdd45 είπε Δοκίμασες να βάλεις το color range στα pc graphic options απο sRGB σε BT.709 όταν έχεις HDR. Στην OLED μου αυτό διορθώνει τα χρώματα. Το ίδιο θέμα έχει και στο RE 2 Remake η RE engine.... Όχι δεν μου το διορθώνει αυτό. Αν θες πάντως δοκίμασε με HDR και χωρίς HDR σε αυτό το παιχνίδι (και στο start screen). Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από Acmilangr2
IoaZ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Υπάρχει περίπτωση με λιγότερο ram OC να έχεις καλύτερα αποτελέσματα
mdd45 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Όχι δεν μου το διορθώνει αυτό. Αν θες πάντως δοκίμασε με HDR και χωρίς HDR σε αυτό το παιχνίδι (και στο start screen). Γενικότερα δεν είναι η καλύτερη HDR υλοποίηση που έχω δει. Όχι σαν χρώματα αλλά σαν τρόπος λειτουργίας. Το HDR μου παίζει μόνο σε borderless window και όχι fullscreen. Δες μήπως έχεις καλύτερο αποτέλεσμα πειράζοντας τα brightness sliders... https://steamcommunity.com/app/601150/discussions/0/1839063537794900638/ Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από mdd45 1
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 20 λεπτά πριν, mdd45 είπε Γενικότερα δεν είναι η καλύτερη HDR υλοποίηση που έχω δει. Όχι σαν χρώματα αλλά σαν τρόπος λειτουργίας. Το HDR μου παίζει μόνο σε borderless window και όχι fullscreen. Δες μήπως έχεις καλύτερο αποτέλεσμα πειράζοντας τα brightness sliders... https://steamcommunity.com/app/601150/discussions/0/1839063537794900638/ Και μόνο που διαβάζεις τα σχόλια από κάτω καταλαβαίνεις πόσο πρόβλημα έχει το παιχνίδι. Πλεον το έχω αποδεχτεί ότι ελάχιστα παιχνίδια παίζουν σωστά με HDR (με κορυφαίο όλων ίσως το shadow of Tomb raider).
aorus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Με vsync όταν έχεις κάτω από 60fps πέφτει στην ουσία στα 30fps Κατάλαβα τι εννοείς η απορία μου είναι στο γιατί να παίζεις με v sync σε ανάλυση 4Κ που οι κάρτες 2080 δυσκολεύονται να πιάσουν και η Ti το κάνει οριακά αλλά και πάλι δεν επαρκεί για να μαξαρεις τα settings παντού τουλάχιστον στους ΑΑΑ τίτλους.. Το να ρχιζω να ρίχνω ρυθμίσεις με αυτοσκοπό το 60αρι μίνιμουμ παντού και να βλέπω σαβουροεικονα δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχουν τότε το 4κ το hdr και οι κάρτες γραφικών του χιλιαρικου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις