d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποιο μονιτορ ρε παιδιά τι συζητάμε δεν υπάρχει oled monitor και ειδικα για ατελείωτες ωρες gaming δεν συνιστάται ούτως ή άλλως.. Επισης λιγο προσοχη στα specs αλλο percentage window και peak brightness και αλλο rated panel brightness και για τι brightness μιλαμε SDR vs HDR.. Και ξαναλεω στις oled δεν υπάρχει αναγκη για τοσο brightness γιατί τα black levels ειναι πολυ πιο χαμηλα οπότε το ratio του dynamic range παραμένει σταθερα ψηλο χωρις να πηγαινει περιπατο το shadow detail σε σκοτεινες σκηνες, ουτε να υπαρχει dirty screen fx σε πολυ φωτεινες..Τέλος πάντων μην σχισουμε το θεμα δεν ειναι της παρουσης να συζηταμε τετοια πραγματα εδω.. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από d4ydr33m3r
7nisiotis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 https://wccftech.com/rumor-nvidia-could-tease-next-gen-7nm-ampere-gpu-at-gtc-2019/ Χμμμ Καμια new Titan Ampere 7mm ? 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Titan δεν βγαίνει ποτέ αμέσως πρώτα βγαίνει το μεσαίο τσιπ και λογικά αυτό που θα ανακοινώσουν, αν ανακοινώσουν κάτι μάλλον δεν θα μας ενδιαφέρει και τόσο.
Arkin Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Titan δεν βγαίνει ποτέ αμέσως πρώτα βγαίνει το μεσαίο τσιπ και λογικά αυτό που θα ανακοινώσουν, αν ανακοινώσουν κάτι μάλλον δεν θα μας ενδιαφέρει και τόσο. Αν βγουν σωστες οι navi μεσα στο 2020 θα ερθουν και οι ampere. Αυτα κανει ο ανταγωνισμος ελπιζω να δουμε ωραια πραγματα και απο intel να ειναι 3 στον χωρο να χτυπιουνται μεταξυ τους.
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Προς το τέλος του 2020 και βλέπουμε, κάθε γενιά κλείνει τουλάχιστον δύο χρόνια πριν βγει η νέα.
renaxan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσπαθώντας να αγοράσω μια RTX 2080 από το Amazon.es...: Έχω ζητήσει support για αυτό.. Αλλά το βλέπω χλωμό να μου κάνουν την χάρη. Στο τέλος μου έβγαζε λάθος στην διεύθυνση μου.. Φυσικά έχω ξανά αγοράσει από το Ισπανικό Amazon. Σνιφ... P.S: Γράφω τον πόνο μου... 😋 Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από renaxan
mpokwsths Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μεταχειρισμένα το ισπανικό Amazon δε στέλνει. Δεν το θυμάμαι να έστελνε ποτέ. Όλα τα άλλα στέλνουν κανονικά. Αλλα κάρτα γραφικών μεταχειρισμένη από Amazon είναι ρίσκο. Συνήθως ειναι επιστροφές λόγω coil whine ή κακης υλοποίησης, θερμοκρασιών, κτλ. 2
aorus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε https://wccftech.com/rumor-nvidia-could-tease-next-gen-7nm-ampere-gpu-at-gtc-2019/ Χμμμ Καμια new Titan Ampere 7mm ? Πάλι ο σιχαμερός Αυστραλός με το πιο γελοίο tech site του κώλου άρχισε τα ψέματα ποσταρει μια μαλακια το παίρνει το ένα κλικ λιγότερο γελοίο τουρκοwcc... και έκανα το λάθος να διαβάσω σχόλια..... Στην πλειοψηφία τους οι περισσότεροι πεποισμενοι ότι η είδηση είναι αληθινή και άρχισε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του για τις επιδόσεις κλπ Ένας δεν σκέφτηκε ότι η νέα σειρά aka Turing έχει βγεί μόνο ,6 μήνες στην αγορά; Όσο για το χαμετυπειο tweaktown είναι γνωστό για τις μπούρδες του τοις πάσι είχε προβλέψει την 1180 Ti ,,με 50% παραπάνω επιδόσεις από την 1080Ti κάνα χρόνο πριν το launch των Turing....enough said Y.γ αν μπείτε στο site αυτού έχοντας adblock ενεργό σας αφήνει να πλοηγηθείτε με αντίτιμο 0,50$ την εβδομάδα
renaxan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 42 minutes ago, mpokwsths said: Μεταχειρισμένα το ισπανικό Amazon δε στέλνει. Δεν το θυμάμαι να έστελνε ποτέ. Όλα τα άλλα στέλνουν κανονικά. Αλλα κάρτα γραφικών μεταχειρισμένη από Amazon είναι ρίσκο. Συνήθως ειναι επιστροφές λόγω coil whine ή κακης υλοποίησης, θερμοκρασιών, κτλ. Σε ευχαριστώ πολύ, δεν το γνώριζα. Ότι έχω πάει από Amazon σε "like new" κατάσταση μου ήρθε καινούργιο. Ήταν σαν κάποιος να άνοιξε την συσκευασία και κατόπιν να την έκλεισε. Υπάρχει και το return σε 30 ημέρες για εάν δεν βγει καλό. Προσπαθώ να μην δώσω 800,00 ευρώ για μια κάρτα γραφικών... 😉 αλλά και ταυτόχρονα να είναι καλή υλοποίηση.. (AMD και η Nvidia μας κοροϊδεύουν με τις τιμές, κακόμαθαν με την εποχή του mining...)
music_lover Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Το blooming είναι απειροελάχιστο όταν είναι τίγκα στις ζώνες πίσω. Δεν είναι τέλειο σίγουρα, αλλά είναι αρκετά καλό ώστε να μην ενοχλεί. Ναι και στις γωνίες θέασης υστερεί. Αν βάλεις κάτω τα μειονεκτήματα της OLED και της QLED, για monitor εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε QLED. Εννοείται πως για monitor επιλέγουμε ακόμη δυστυχώς την απαρχαιωμένη τεχνολογία της lcd οθόνης. Εγώ αναφέρθηκα γενικά στην ποιότητα εικόνας.
Acmilangr2 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, music_lover είπε Εννοείται πως για monitor επιλέγουμε ακόμη δυστυχώς την απαρχαιωμένη τεχνολογία της lcd οθόνης. Εγώ αναφέρθηκα γενικά στην ποιότητα εικόνας. Έλα μια μέρα ναουσα να σου την δείξω 1
HALF EVIL Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Προς το τέλος του 2020 και βλέπουμε, κάθε γενιά κλείνει τουλάχιστον δύο χρόνια πριν βγει η νέα. Και αξιοπρεπής διαθεσιμότητα περίπου πρώτο 3μηνο 2021.
music_lover Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Έλα μια μέρα ναουσα να σου την δείξω Έχω μια της DELL με panel ips, φίλος έχει μια va της SAMSUNG, δεν μπορώ την χαμηλή αντίθεση, black is black στην oled μου, όσα dimming zones και να βάλεις, όσα hrz και να την φορτώσεις. Δυστυχώς αν καλομάθει το μάτι με την oled, γίνεται ευαίσθητο με τις υπόλοιπες. Όπως φυσικά με την ανάλυση και τα hrz. Αν πας πχ σε 1440p ή στα 144hrz δύσκολα πας σε 1080p ή 60hrz. Ευχαριστώ για την πρόσκληση 😁
Acmilangr2 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, music_lover είπε Έχω μια της DELL με panel ips, φίλος έχει μια va της SAMSUNG, δεν μπορώ την χαμηλή αντίθεση, black is black στην oled μου, όσα dimming zones και να βάλεις, όσα hrz και να την φορτώσεις. Δυστυχώς αν καλομάθει το μάτι με την oled, γίνεται ευαίσθητο με τις υπόλοιπες. Όπως φυσικά με την ανάλυση και τα hrz. Αν πας πχ σε 1440p ή στα 144hrz δύσκολα πας σε 1080p ή 60hrz. Ευχαριστώ για την πρόσκληση 😁 Με 26000:1 σε SDR και 61000:1 θα σε καλοπιασω Θα σου βάλω και κανα forza motorsport σε HDR 4k/120fps και μετά θα στην πουλήσω Χαβαλε κάνουμε. Μην βαράς
Arkin Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Ο αλλος θελει να κανει ΤΡΙΟ ο αλλος θελει να του την ΔΕΙΞΕΙ. Insomnia NSFW
Προτεινόμενες αναρτήσεις