Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Ωραίος, γράψε και σε εκείνο το νήμα αν θες ότι σε βοήθησε να το δουν κι' άλλοι :)

Δεν ειναι παράξενο όμως; δηλαδή όποιος κάνει Format πρέπει να κάνει αυτά για να μην τέτοιο πρόβλημα σαν και αυτό που έχει αυτός; 

Θα μου πείς άβυσσος η ψυχή του PC.....

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοιο κολλημα με τον ηχο.

Η Strix ειναι με διαφορα η καλυτερη υλοποιηση σε 2080(με την FTW3 απο πισω),και επισης ειναι δυνατον να μιλατε για θορυβο κουτιου και να παραβλεπετε το σημαντικοτερο κομματι που ειναι οχι μονο το υπολοιπο συστημα αλλα κυριως και τι κουτι εχει ο καθενας?Ιδιο κουτι,ιδιο αριθμο/μαρκα φανακια/στροφες/ψυκτρα κλπ εχεις ρε Heybro με τον Babi και περιμενεις να ακουγεται το ιδιο το καθε κουτι?

Εβγαλε τα ίδια db με μένα ο Μπάμπης οπότε είμαστε ακριβώς στα ίδια. Όταν δεν δουλεύει η GPU έχω 27db δεν ακούγεται τίποτα. Ίδιο σύστημα ψύξης έχουμε οπότε ο θόρυβος είναι ίδιος. 

40 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

χαλαρώστε με το πόσο αθόρυβες η όχι είναι ΣΤΑ ΑΥΤΙΆ ΣΑΣ.

κάθε ένας έχει άλλα όρια.

Γενικα άλλον τον ενοχλούν περισσότερο οι θόρυβοι άλλον λιγότερο. Όταν είναι 12 το βράδυ και υπάρχει απόλυτη ησυχία θες ένα ήσυχο κουτί. Απλά η ένσταση μου ήταν στο ότι οταν λέμε για αθόρυβο εννοούμε να μην ακούγεται τίποτα τα 35db είναι ενοχλητικά για μένα πάντα. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ωραίος, γράψε και σε εκείνο το νήμα αν θες ότι σε βοήθησε να το δουν κι' άλλοι :)

Φυσικά.. Thnx.. 

Πάρε κ ένα τεστ της κάρτας.. Αν και κάτι δεν την άφηνε να περάσει τα 100 ήταν συνέχεια 99 100 vsyncs?? 

received_998015113716373.jpeg

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Δεν ειναι παράξενο όμως; δηλαδή όποιος κάνει Format πρέπει να κάνει αυτά για να μην τέτοιο πρόβλημα σαν και αυτό που έχει αυτός; 

Θα μου πείς άβυσσος η ψυχή του PC.....

Δεν θες πολλά.. High performance power plan για να μην έχεις parked cores και DDU για drivers.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Την είχα πριν την Asus dual. Ηταν όντως πολύ κρύα όμως όταν έβαλα το bios update και ανέβηκε το power limit ανέβηκε λίγο κια η θερμοκρασία της. 

Η  Asus dual είναι πιο κρύα. 71 βαθμούς σε oc έναντι 76 της Gigabyte. Και με 2 ανεμιστήρες παρακαλώ. Και από θορυβο ίσως λιγότερο ή ASUS. 

Αυτό Παντως που η aorus είναι πιο ζέστη από την gaming είναι από τα άγραφα 

Με το προηγουμενο bios τι θερμοκρασιες δηλαδη ειχες?Γιατι μου κανει μεγαλη εντυπωση να μιλαμε για κοντα 10βαθμους προς τα πανω διαφορα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Με το προηγουμενο bios τι θερμοκρασιες δηλαδη ειχες?Γιατι μου κανει μεγαλη εντυπωση να μιλαμε για κοντα 10βαθμους προς τα πανω διαφορα.

Με το εργοστασιακό bios η gigabyte είχε κάπου 72 βαθμούς. 

Οι συγκρίσεις υπόψιν είναι σε overclock και στις 2 περιπτώσεις. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Με το εργοστασιακό bios η gigabyte είχε κάπου 72 βαθμούς. 

Οι συγκρίσεις υπόψιν είναι σε overclock και στις 2 περιπτώσεις. 

Αν ειναι με overclock τοτε πασο,βεβαια και παλι ειναι πολυ υψηλες οι θερμοκρασιες δεδομενου οτι μιλαμε αυτη την περιοδο για χειμωνα.

Το καλοκαιρι η καρτα θα χτυπαγε 80ρι δηλαδη.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αν ειναι με overclock τοτε πασο,βεβαια και παλι ειναι πολυ υψηλες οι θερμοκρασιες δεδομενου οτι μιλαμε αυτη την περιοδο για χειμωνα.

Το καλοκαιρι η καρτα θα χτυπαγε 80ρι δηλαδη.

Δεν νομίζω γιατί έχω καλό airflow 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις παράγγειλα και γω μια Gigabyte RTX 2070 Gaming OC White στα 588 ευρώ απο Multicopter.(η μαυρη παίζει γυρω στα 630 ευρω)

Βαρέθηκα να περιμένω άλλο και η διαφορά με την 2080 Gaming OC είναι αρκετά χρήματα παραπάνω,230 ευρώ.

Τhanx για όσα παιδια έγραφαν την γνώμη τους και για μας για μας τους λιγότερο σχετικούς.

Επεξ/σία από bakalex
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καραμέλα το GTX1080 στο Vulkan(Wolfenstein 2)..Ενώ στα υπόλοιπα είναι μπροστά. Αν παίξει στα 300 ευρώ είναι μούρλια η κάρτα, αλλά δυστυχώς θα έχει 400.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Καραμέλα το GTX1080 στο Vulkan(Wolfenstein 2)..Ενώ στα υπόλοιπα είναι μπροστά. Αν παίξει στα 300 ευρώ είναι μούρλια η κάρτα, αλλά δυστυχώς θα έχει 400.

400ρι χαλαρό θα πάει.... 

Δημοσ.
Στις 27/12/2018 στις 2:49 ΜΜ, Acmilangr2 είπε

Ισχύει, μάλλον η δική μου είναι εξαίρεση (micron) 

Φιλε Μια ερώτηση..

γιατι ολοι κυνηγάνε της asus strix και της MSi x-trio που μου ειπες ;;

Δηλαδή απο της υπολοιπες εταιρίες δεν κάνουν ;; Πχ Gigabyte η EVGA XC

Ευχαριστώ πολυ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...