Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Έκανες format με σωστό καθαρό ISO των Windows 10 1809 ; Αν ναι, κάνε τα tweaks που αναφέρονται στο thread που πόσταρα.

Είναι καινούργιο build με καινούργιο σκληρό.. Θα δω αυτό που μ postaρες το βράδυ οκ

BTW είδα λίγο το guide.. Πολύ καλό... Ευχαριστώ θα το κάνω μόλις τελειώσω από δουλειά 

Επεξ/σία από galanos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, aorus είπε

Kαλή υλοποίηση της gigabyte και η θερμική συμπεριφορά δεδομένου και του μεγέθους του τσιπ TU 104

η gigabyte με την gaming oc απλά έδωσε τα ρέστα της σε αυτήν την σειρά.......άφησε πίσω της πιο ακριβές υλοποιήσεις όπως οι Gigabyte Aorus Xtreme & Zotac Amp Extreme........

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, BabisTs είπε

η gigabyte με την gaming oc απλά έδωσε τα ρέστα της σε αυτήν την σειρά.......άφησε πίσω της πιο ακριβές υλοποιήσεις όπως οι Gigabyte Aorus Xtreme & Zotac Amp Extreme........

Την είχα πριν την Asus dual. Ηταν όντως πολύ κρύα όμως όταν έβαλα το bios update και ανέβηκε το power limit ανέβηκε λίγο κια η θερμοκρασία της. 

Η  Asus dual είναι πιο κρύα. 71 βαθμούς σε oc έναντι 76 της Gigabyte. Και με 2 ανεμιστήρες παρακαλώ. Και από θορυβο ίσως λιγότερο ή ASUS. 

Αυτό Παντως που η aorus είναι πιο ζέστη από την gaming είναι από τα άγραφα 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.

Η zotac, μάλιστα, είπε να επαναλάβει τη μεγάλη επιτυχία με το bug των ανεμιστήρων της. Ανεπίτρεπτο για τέτοια κάρτα. 

Δημοσ.

Η Aorus έχει πολύ υψηλό default power limit και γι' αυτό ζεσταίνεται. Αν το κατεβάσεις από 265 στα 220 δε ζεσταίνεται. Αντίστοιχα η Gaming OC όταν έκαναν το review είχε power limit 220. Με το νέο BIOS που πήγε στο 245, ζεσταίνεται κι αυτή (αν και λίγο λιγότερο από την Aorus).

Δημοσ.

Το θεμα ειναι για ποιο λογο να περασεις το νεο Bios και να ζεσταινεται περισσοτερο η καρτα?

Τρομερες διαφορες στα fps δεν προκειται να εχει καποιος και εκτος των αλλων παραπανω θερμοκρασια σημαινει οτι θα δουλευουν περισσοτερο και τα φανακια αναλογα και το καθε κουτι.

Ουτως ή αλλως σε μητρικες και καρτες γραφικων το τονιζει και ο καθε κατασκευαστης οτι αν δεν εχεις καποιο σοβαρο θεμα με το τωρινο σου bios,δεν χρειαζεται υποχρεωτικα να περασεις καποιο νεο.

Τωρα αν σε ενδιαφερει περισσοτερο το overclock της υποθεσης,τοτε το πιο πιθανο ειναι η καρτα ουτως ή αλλως να μπει σε νερο ή φυσικα να πας μια και καλη στην top υλοποιηση που ειναι ειται η Asus Strix,ειτε η evga ftw.Αυτα για τις 2080 παντα,δεν ξερω στις 2080ti τι παιζει.

Και με το overclock στις καρτες γιαυτο και το εχουν κανει πλεον ετσι και ειναι μικρο το περιθωριο σε σχεση με πιο παλια.Γιατι γνωριζουν οτι η πλειοψηφια δεν ασχολειται με overclock στις καρτες γραφικων. Διολου τυχαιο γιατι ακομα και οι φετινες Founders Edition ερχονται κλοκαρισμενες απο την ιδια την εταιρεια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, malakudi είπε

Η Aorus έχει πολύ υψηλό default power limit και γι' αυτό ζεσταίνεται. Αν το κατεβάσεις από 265 στα 220 δε ζεσταίνεται. Αντίστοιχα η Gaming OC όταν έκαναν το review είχε power limit 220. Με το νέο BIOS που πήγε στο 245, ζεσταίνεται κι αυτή (αν και λίγο λιγότερο από την Aorus).

Επειδή είχα την Gigabyte Gaming και το είδα στην πράξη έτσι είναι ακριβώς. 

Με ίδιο power limit η Asus dual oc που έχω  είναι αρκετά  πιο ψυχρή από την Gigabyte. Λογικό αφού η ψυκτρα της είναι τεράστια. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.

Στην 2080 strix oc που έχω πάντως βλέπω max 

50-51 βαθμούς σε bf v 

52-53 βαθμούς σε rotr

49-50 βαθμούς σε f1 2018

με custom fan curve  ........

Γενικά δεν έχω συνηθίσει σε τόσες χαμηλά temps αλλά έχουν κάνει καλή δουλίτσα σε αυτήν την σειρά........όλες οι άλλες κάρτες που είχα προηγούμενων γενιών κυμαινόντουσαν από 67-73 βαθμούς σε gaming ρυθμούς.......

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Στην 2080 strix oc που έχω πάντως βλέπω max 

50-51 βαθμούς σε bf v 

52-53 βαθμούς σε rotr

49-50 βαθμούς σε f1 2018

με custom fan curve  ........

Γενικά δεν έχω συνηθίσει σε τόσες χαμηλά temps αλλά έχουν κάνει καλή δουλίτσα σε αυτήν την σειρά........όλες οι άλλες κάρτες που είχα προηγούμενων γενιών κυμαινόντουσαν από 67-73 βαθμούς σε gaming ρυθμούς.......

Με τι θορυβο στους ανεμιστηρες? Γιατι για τετοιες θερμοκρασιες σε τετοιο tdp πρεπει να μιλαμε για 45+ DB σιγουρα σε θορυβο. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

54 λεπτά πριν, Arkin είπε

Με τι θορυβο στους ανεμιστηρες? Γιατι για τετοιες θερμοκρασιες σε τετοιο tdp πρεπει να μιλαμε για 45+ DB σιγουρα σε θορυβο. 

Καμία πίεση στους ανεμιστήρες δεν έχω.....60% βρίσκονται τα fan και δεν ακούγονται καθόλου.......Για αυτό λέω δεν έχω συνηθίσει σε τέτοια temps......

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Καμία πίεση στους ανεμιστήρες δεν έχω.....60% βρίσκονται τα fan και δεν ακούγονται καθόλου.......Για αυτό λέω δεν έχω συνηθίσει σε τέτοια temps......

Εχει διαφορετικα fans απο προηγουμενες strix? Δεν μπορει να μην ακουγονται καθολου στο 60% 3 120αρια δεν εχει και η 2080? Ποσες στροφες σου δειχνει στο 60% το hwinfo? Σε τελειως αθορυβο συστημα πανω απο 30% τα fans ακουγονται σε οτι strix εχω δοκιμασει και σε αυτη που εχω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...