Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Μάπα κομμάτι και 2055mhz σε stock τάση δεν παίζει.... Μια χαρά κομμάτι είναι...Απλά έλεγα  ότι έχει και άλλο γκάζι για καλύτερο  score και από θέμα  cpu αλλά και από gpu με τσιτωμα της τάσης... Samsung vram... Μάλλον είσαι από τους λίγους τυχερούς... 

Λες?θα το ψαξω και αλλο σιγα σιγα.

Και με το cpu θελω να κανω πειραματα για 5αρι με οσο λιγοτερα ρεύματα και μαξ ,εαν καταφέρω στα 5.2 

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Λες?θα το ψαξω και αλλο σιγα σιγα.

Και με το cpu θελω να κανω πειραματα για 5αρι με οσο λιγοτερα ρεύματα και μαξ ,εαν καταφέρω στα 5.2 

Έχεις κλειδώσει stability στον cpu κάπου?Στα 4,9ghz που έκανες το run σε τι vcore ήσουν?

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Έχεις κλειδώσει stability στον cpu κάπου?Στα 4,9ghz που έκανες το run σε τι vcore ήσουν?

Απο οσο ειδα παιζει ψηλα στο auto voltage στο bios. 1.32

11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Με 109% power limit μην περιμένεις πολλά στην Trio. Πρέπει να βάλεις το bios της Strix άμα θες καλύτερο OC στον πυρήνα.

Η δικια σου πως παει? Core κτλ

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Απο οσο ειδα παιζει ψηλα στο auto voltage στο bios. 1.32

auto voltage?δώσε 1,25v manual και κάρφωσε συχνότητα στα 5,0ghz και τέσταρε stability........

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα που έκανα  time spy  Μέτα από μερεσ έχω χαμηλότερα score 14900 έβγαλα από 15100 που είχα δεν έχω αλλάξει κάτι λέτε να έχει σχέση με τους drivers? Κ ελάχιστη πτώση κ στο score του Cpu βλέπω 

Επεξ/σία από gpapad20
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BabisTs είπε

auto voltage?δώσε 1,25v manual και κάρφωσε συχνότητα στα 5,0ghz και τέσταρε stability........

Ρε συ ετσι δουλεύει συνεχεια στο 1.25 δεν παιζει σε idle normal.πρεπει να παιξω με τα  οφσετ κτλ.για να το σενιαρω

1 ώρα πριν, gpapad20 είπε

Σήμερα που έκανα  time spy  Μέτα από μερεσ έχω χαμηλότερα score 14900 έβγαλα από 15100 που είχα δεν έχω αλλάξει κάτι λέτε να έχει σχέση με τους drivers? Κ ελάχιστη πτώση κ στο score του Cpu βλέπω 

Και σε μενα το κάνει σημερα.Ιδια ρολογια κτλ αλλα χαμηλοτερο σκορ και gpu και cpu.

Φταίει η κακοκαιρια μαλλον😆

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα καποιες δοκιμουλες χτες στην gpu.

Περιεργα αποτελέσματα....

Η καρτα είτε με ρευμα ειχτε χωρίς, πανω απο 2065 εχει artifacts και κρασαρει.

Η μνημη τερματίζει παει στον θεο χωρις κανενα θεμα.

Οσα bench,stress test και παιχνιδια εβαλα μεχρι τα 2055 πυρηνα δεν κάνουν κιχ.απολυτα σταθερή.

Θερμοκρασια με fan profile μεχρι 55c και το ρολόι μενει σταθερο στα 2040 στα παιχνιδια.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Εκανα καποιες δοκιμουλες χτες στην gpu.

Περιεργα αποτελέσματα....

Η καρτα είτε με ρευμα ειχτε χωρίς, πανω απο 2065 εχει artifacts και κρασαρει.

Η μνημη τερματίζει παει στον θεο χωρις κανενα θεμα.

Οσα bench,stress test και παιχνιδια εβαλα μεχρι τα 2055 πυρηνα δεν κάνουν κιχ.απολυτα σταθερή.

Θερμοκρασια με fan profile μεχρι 55c και το ρολόι μενει σταθερο στα 2040 στα παιχνιδια.

Μια χαρά είσαι.......B)

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εντάξει για κάνα 3DMark ανέβασέ τη..Τώρα για gaming..Stock και έχεις την ησυχία σου..Αλλιώς αγχώνεσαι για artifacts/crashes κλπ.

Ρε συ στα ρολογια που ανέφερα πιο πάνω δεν κανει το παραμικρο.

Εννοείται χωρις voltage 0%

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Με 109% power limit μην περιμένεις πολλά στην Trio. Πρέπει να βάλεις το bios της Strix άμα θες καλύτερο OC στον πυρήνα.

'Αμα είναι μουλάρι το τσιπάκι όσο και να ανεβάσεις το power limit, χαμηλώσεις τις θερμοκρασίες δεν αλλάζει κάτι

Εμένα με 122% σε gigabyte 2080 gaming, και θερμοκρασίες max 57 βαθμούς ΔΕΝ ανεβαίνει ΠΟΤΕ πάνω από 1995 mhz χωρίς να κρασάρει οπότε και η τύχη παίζει ρόλο

ΒTW (Eίμαι και γκατέμης σχεδόν ποτέ δεν έχω πετύχει καλό τσίπ σε κάρτα γραφικών απλά διαβάζω από άλλους πόσο ανεβαίνουν οι δικές τους)....αντίθετα στους επεξεργαστές μια χαρά μόνο μια φορά έπεσα πάνω σε μουλάρι i7 6800K

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...