Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, gpapad20 είπε

αυριο θα δωσω νουμερα απο METRO 4K ολα τερματα με 9900Κ 5GHZ ΚΑΙ 2080ti MSI ΣΤΑ 2100 core αν ειμαι κατω απο  80 FPS το πουλάω το σαπακι και μενω μονο με κονσολες και θα παρω και switch ετσι για επανάσταση xaxaxaxa

https://www.youtube.com/watch?v=2vV-6AOUNtk

• Like 3
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, gpapad20 είπε

ποσο θα ειμαι λες

40-60

3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Possible Solution For DX12 Stutter In Individual Games->EG:Metro Exodus/BF5

Αν ισχύει αυτό θα πέσει το κράξιμο του αιώνα στην M$..

Ρε συ.... Με έσωσες... Δες τι είχα γράψει πριν στο metro exodus topic για το πρόβλημα σε 50-60fps όταν είχα... Λύθηκε τώρα. Απίστευτο. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

40-60

Ρε συ.... Με έσωσες... Δες τι είχα γράψει πριν στο metro exodus topic για το πρόβλημα σε 50-60fps όταν είχα... Λύθηκε τώρα. Απίστευτο. 

55 min θα έχω πιο κάτω δεν

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Όντως ή κοροϊδεύεις ;

Δημοσ.
Στις 18/2/2019 στις 8:56 ΜΜ, Arkin είπε

Τσεκαρε το βιντεο προσωπικα βλεπω μια μειωση στις υφες των reflection. Μικρη βεβαια αλλα υπαρχει. Νομιζω οτι το ειχαμε αναλυσει τοτε που βγηκε το patch και αρκετοι εγραφαν οτι υπηρχε οντως μειωση στην ποιοτητα του rtx αλλα με πολυ μεγαλο gain στα fps. Αν πηρε και αλλο patch αργοτερα και δεν το πηρα πρεφα δεν γνωριζω.

https://www.extremetech.com/gaming/281996-new-dxr-patch-substantially-improves-nvidia-rtx-ray-tracing-performance-in-battlefield-v

αν παρατηρησεις στο 1:16 και μετα, το σελας ειναι πολυ πιο εντονο αλλα και στο 2:10 με τον στρατιωτη που πεφτει κατω. δες την αντανακλαση ποσο πιο εντονη ειναι στο patch.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Όντως ή κοροϊδεύεις ;

Αλήθεια σου λέω. 

Τυχαία το βρήκες; 

Στο ACO πάντως δεν εκανε τίποτα 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.

βλεπω σε πολλα σκρουτζομαγαζα την διαθεσιμοτητα για τις rtx καρτες γραφικων, και το 95% εχουνε τα μαγαζια να περιμενεις 4-10 εργασιμες μερες, εχει καποιος εμπειρια που αγορασε απο σκρουτζομαγαζα ποσο καιρο περιμενε να του την φερουνε την rtx απο την στιγμη που την παρηγγειλε

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, crsweber είπε

βλεπω σε πολλα σκρουτζομαγαζα την διαθεσιμοτητα για τις rtx καρτες γραφικων, και το 95% εχουνε τα μαγαζια να περιμενεις 4-10 εργασιμες μερες, εχει καποιος εμπειρια που αγορασε απο σκρουτζομαγαζα ποσο καιρο περιμενε να του την φερουνε την rtx απο την στιγμη που την παρηγγειλε

Απο 4 εως 10 μερες θα παραλαβεις την καρτα που θα παραγγειλεις σε οσα καταστηματα το γραφουν αυτο. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, crsweber είπε

Παράγγειλα απο σκρουτζομαγαζο  14/2 μια RTX 2070 Gigabyte gaming.  Επικοινωνησα τηλεφωνικα και που ειπαν οτι 20-21 Φεβρυαριου θα την εχω.
18/2 ελαβα email "Η κατάσταση της παραγγελίας σας άλλαξε σε ΔPOMOΛOΓEITAI."
19/2 Την ειχα σπιτι μου, μενω εκτος πολης.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, crsweber είπε

Βάλε καμία εβδομάδα και είσαι μέσα. Το rma είναι που πονάμε 😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...