Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η 2080 Ti και 1080 Ti έχουν πολύ κοντινά νούμερα με του TPU (71 vs 67, 50 vs 48). 2060 είναι τα ίδια (37 - 37). 2070 και 2080 είναι σημαντικά πιο κάτω, αλλά το ίδιο ισχύει και για τη Radeon VII. Οπότε δε μπορείς να πεις πως είναι biased. Απλώς κάπου κάτι πήγε λάθος. Ο Steve απαντάει πάντα, σχολίασε στο youtube αυτές τις ανακολουθίες στις τιμές και θα το ψάξει να βρει τι πήγε λάθος. Προσωπικά τον θεωρώ τον καλύτερο reviewer, αυτό δε σημαίνει πως δε μπορεί κάτι να πάει λάθος όταν τεστάρεις 20+ κάρτες σε 3 διαφορετικές αναλύσεις και σε διαφορετικά detail levels.

Από την άλλη βέβαια και λόγω της εμπειρίας του στα benchmarks, θα έπρεπε να το καταλάβει ότι κάτι δε πήγε καλά, δε γίνεται η 2080 Ti να είναι +50% από την 2080 (67 vs 45)

Επεξ/σία από malakudi
Δημοσ.

Εγώ επειδή τον παρακολουθώ χρόνια και όχι τώρα τον έχω δει με μπουφανάκι ryzen, έχει μιλησει ειρωνευτεί άπειρες φορές την nvidia αλλά πάντα για την amd δικαιολογίες κλπ....δεν είναι οτι πάτησα ένα βιντεο και voila

Δημοσ.
5 hours ago, Stamer said:

Γιατί να μην την κρατήσεις και 3 και 4 χρόνια αν καλύπτει τις απαιτήσεις σου? Και αναλόγως την κάρτα. Αμα δώσεις κανα 1000αρικο και την αλλάξεις σε 2 χρόνια κάτι κάνεις λάθος (εκτός κι αν είσαι χομπίστας)

Αμα σε καλυπτει σε 2 χρονια μια 2080 / 2080ti τοτε σε καλυπτει σημερα μια 2060 ξερω γω, αρα λαθος εκανες που πηρες την 2080 σημερα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, aorus είπε

Εγώ επειδή τον παρακολουθώ χρόνια και όχι τώρα τον έχω δει με μπουφανάκι ryzen, έχει μιλησει ειρωνευτεί άπειρες φορές την nvidia αλλά πάντα για την amd δικαιολογίες κλπ....δεν είναι οτι πάτησα ένα βιντεο και voila

Πάντως και στο review της Radeon VII ήταν σωστός.

Δημοσ.

Και 'γω πιστεύω ότι αν το DLSS ήταν της AMD ο συγκεκριμένος δεν θα το έθαβε όπως τώρα, αλλά θα έκανε damage control για λογαριασμό της Lisa με το ότι θα βελτιωθεί και είναι η αρχή ακόμα κλπ κλπ.

Δημοσ.

Αφου ολοι απο καπου τα περνουν ρε παιδια. Τι ασχολειστε. Οτι review εχω δει σπανια ανταποκρινετε με τις πραγματικες επιδοσεις του hardware που εχουμε. Αλλος να περνει απο nvidia αλλος amd αλλος intel. 

Δημοσ.

Δεν θεωρώ ότι τα παίρνει από κάπου ο Steve, απλά είναι αυτό που είπε και ο άλλος, ότι δηλαδή ο περισσότερος κόσμος έχει στο μυαλό του την NV  ''Ως η κακιά εταιρεία που αρμέγει και κοροϊδεύει τους πελάτες της'' ενώ η AMD ''είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα και χαρίζει επιδόσεις με τα μισά λεφτά ξέρω 'γω''.

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, aorus είπε

Eπειδή απολαμβάνει και ο καγκουροαυστραλός του hwunboxed μια ιδιότυπη ασυλία ή ας πούμε θεωρείται από τους περισσότερους "αντικειμενικός"

Σε 4Κ ultra settings στο metro exodus το techpowerup ultra settings dlss off, rtx off δίνει

Eπειδή απολαμβάνει και ο καγκουροαυστραλός του hwunboxed μια ιδιότυπη ασυλία ή ας πούμε θεωρείται από τους περισσότερους "αντικειμενικός"

Σε 4Κ ultra settings στο metro exodus το techpowerup ultra settings dlss off, rtx off δίνει

2160.png

Ο αυστραλός δίνει στο 6,20 ο κλόουν δίνει με τα ίδια settings 45fps average

Προφανώς θα πεταχτουν πολλοί να γράψουν αυτό ή εκείνο εγω γνωρίζω στο rig μου οτι φυσικά και το average του techpowerup είναι σωστό ή τελος πάντων όσο γίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα από τις μαλακίες που ποστάρει ο καραγκιόζης αυτός.....

To me καλά έκανε η nvidia και τους έγραψε στα........και δεν τους έστειλε rtx 2060 για review και τον κλαίγανε στο κανάλι τους.....αυτά

Βασικά την κάρτα δεν τους την έστειλε γιατί έβαλαν βαθμολογία 8 στα 10 σε 2070 και 2080 ti αν θυμάμαι καλά γιατί δεν έκαναν τις αστειότητες άλλων site που παρότρυναν τον κοσμο να ξοδέψει 1500 δολάρια γιατί έτσι

Αντικειμενικος είναι ο τύπος.. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, aorus είπε

Αφού φορούσε μπουφανάκι ryzen τελείωσε. Είναι πληρωμένο troll των κόκκινων!11!11!!!1

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν θεωρώ ότι τα παίρνει από κάπου ο Steve, απλά είναι αυτό που είπε και ο άλλος, ότι δηλαδή ο περισσότερος κόσμος έχει στο μυαλό του την NV  ''Ως η κακιά εταιρεία που αρμέγει και κοροϊδεύει τους πελάτες της'' ενώ η AMD ''είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα και χαρίζει επιδόσεις με τα μισά λεφτά ξέρω 'γω''.

Η nvidia κακια δεν ειναι απλα εχει καλυτερο marketing και καλυτερες καρτες-software. Με τις turing αν βλεπαμε λιγο καλυτερο FP32 με τις ιδιες τιμες κανεις δεν θα ελεγε τιποτα. Το απολυτο vfm αυτη τη στιγμη το εχει η 570 στα 150 ευρω και η 2060 στα 350. Μετα για high end μονο η 2080 υπαρχει στα 700-800 max. Η 2080ti ειναι για αυτους που τρεχουν απο τα μπατζακια μονο. Η VII αν ηταν οντως η amd η καλη της υποθεσης θα την εβαζε στα 500 και οχι στα 800 που παιζει παντου. Αλλα και αυτη σου λεει θα δει ο αλλος 16gb vram και θα τρεξει να την αγορασει. Ενω δεν πιανει ουτε επιδοσεις 1080ti του 2017. Στις gpu δυσκολα θα αλλαξει κατι. Στα cpu την intel την εχει παει τραινο εδω και 1 χρονο.

Δημοσ.

Φίλος παρήγγειλε την msi 2080 duke oc, θα την έχει την αλλη εβδομάδα, θα του στήσω το μηχάνημα όταν έρθει, για να δουμε τι ψάρια πιάνει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυριο θα δωσω νουμερα απο METRO 4K ολα τερματα με 9900Κ 5GHZ ΚΑΙ 2080ti MSI ΣΤΑ 2100 core αν ειμαι κατω απο  80 FPS το πουλάω το σαπακι και μενω μονο με κονσολες και θα παρω και switch ετσι για επανάσταση xaxaxaxa

Επεξ/σία από gpapad20
  • Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gpapad20 είπε

αυριο θα δωσω νουμερα απο METRO 4K ολα τερματα με 9900Κ 5GHZ ΚΑΙ 2080ti MSI ΣΤΑ 2100 core αν ειμαι κατω απο  80 FPS το πουλάω το σαπακι και μενω μονο με κονσολες και θα παρω και switch ετσι για την αρρωστια xaxaxaxa

Πουλατο απο τώρα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...