Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Stamer είπε

Είπα αναλόγως τις απαιτήσεις. Με την 980ti στα 1080p αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα ok (και υπολογίζω να πάω σε λίγους μήνες σε γενικό upgrade)

Ναι και 'γω μίλησα για συγκεκριμένη απαίτηση(Πάντα maxed out κλπ). Η 980Ti ήταν μεγάλος πυρήνας, λογικό να κρατάει ακόμα. Εδώ με OC φτάνει την 1080.

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα εσένα σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις της κάρτας και η RTX2060 φτάνει επιδόσεις 1080 (είναι ένα κλικ πιο κάτω). Εσένα δε σε νοιάζει να χρησιμοποιήσεις το RT, θα είναι απλά ένα bonus. Θα πάρεις μια κάρτα καινούργια περίπου στα 400€ για επιδόσεις σχεδόν ισοδύναμες με τη 1080. 

5 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Υπάρχει και εγγύηση και απόδειξη και συσκευασία. ;) Δεν νομίζω ότι συμφέρει να πάω σε RTX 2060 6GB γιατί μόνο 2 τίτλοι προς το παρόν έχουν RTX και όοοταν θα βγούν μαζικά τίτλοι που θα έχουν αυτές τις τεχνολογίες η RTX2060 6GB θα είναι σκουπίδι.

Ε 200-220€ μπορείς να τη δώσεις νομίζω 

Αυτη τη στιγμή βρίσκεις και VEGΑ κάρτες στα ~350€ που λογικά θα είναι πιο δυνατές από 1660 Ti αν το κέρδος είναι 20% απέναντι στην 1060

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Μα εσένα σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις της κάρτας και η RTX2060 φτάνει επιδόσεις 1080 (είναι ένα κλικ πιο κάτω). Εσένα δε σε νοιάζει να χρησιμοποιήσεις το RT, θα είναι απλά ένα bonus. Θα πάρεις μια κάρτα καινούργια περίπου στα 400€ για επιδόσεις σχεδόν ισοδύναμες με τη 1080. 

Ε 200-220€ μπορείς να τη δώσεις νομίζω 

Αυτη τη στιγμή βρίσκεις και VEGΑ κάρτες στα ~350€ που λογικά θα είναι πιο δυνατές από 1660 Ti αν το κέρδος είναι 20% απέναντι στην 1060

Καλό σκεπτικό. Απλώς δε θέλω να δώσω τα διπλάσια για επιδόσεις που ΙΣΩΣ δεν χρειάζομαι μιας και έχω 1080p/60Hz οθόνη. Επίσης αν εννοείς μεταχειρισμένες Vega, έχω ένα απαράβατο κανόνα: πότε δεν παίρνω μεταχειρισμένα. Άσε που έχω άσχημη εικόνα για τις κάρτες τις AMD αυτή τη στιγμή. "Pure garbage" είναι όπως θα έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. :D

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Καλό σκεπτικό. Απλώς δε θέλω να δώσω τα διπλάσια για επιδόσεις που ΙΣΩΣ δεν χρειάζομαι μιας και έχω 1080p/60Hz οθόνη. Επίσης αν εννοείς μεταχειρισμένες Vega, έχω ένα απαράβατο κανόνα: πότε δεν παίρνω μεταχειρισμένα. Άσε που έχω άσχημη εικόνα για τις κάρτες τις AMD αυτή τη στιγμή. "Pure garbage" είναι όπως θα έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. :D

Τότε γιατι να δώσεις τη 1060 σε πρώτο πλάνο; Για καινούργιες μιλάω Vega 56 και κάποιες προσφορές στα 400 για 64. 

Μα η 1660Ti θα είναι στα ~300-330+ Με 40-50€ παίρνεις την 2060

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, thetiesthatbind είπε

Τότε γιατι να δώσεις τη 1060 σε πρώτο πλάνο; Για καινούργιες μιλάω Vega 56 και κάποιες προσφορές στα 400 για 64

Γιατί υπολογίζω να τη δώσω 220 € και να βάλω άλλα 80 και να πάω σε μια κάρτα 20+ % πιο ισχυρή. ΑΝ οι τιμές είναι τα 300 € ταβάνι στα ελληνικά καταστήματα για τις 1660ti όμως... 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Στα λεφτα που παιζουν τωρα οι Vega (δεν μιλαω για ελλαδα γτ ειναι οτι να ναι) ειναι τιμια αγορα ,το pure garbage απο που προκυπτει?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΧΩΡΙΣ να θέλω να προκαλέσω VS, οι rx 580/570 που πήραμε σε δελεαστικές τιμές τον τελευταίο καιρό με τις προσφορές από Πλαίσιο ή Αμαζον, μαζί με τα παιχνιδάκια τα οποία κρατήσαμε ή δώσαμε, ήταν ότι καλύτερο κάτω από 200 ευρώ. Όπως επίσης και οι Vega αντίστοιχα.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 4
Δημοσ.

Αν δεν εχεις κορυφαια υλοποιηση 1060,ουτε για αστειο τα 200-220ευρω που γραφονται.

Καινουργια ξεκιναει απο τα 235 ακομα και απο Ελλαδα.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Στα λεφτα που παιζουν τωρα οι Vega (δεν μιλαω για ελλαδα γτ ειναι οτι να ναι) ειναι τιμια αγορα ,το pure garbage απο που προκυπτει?

Δεν είμαι fanboy. Απλώς έχω ακούσει και διαβάσει άσχημα λόγια για την κατανάλωση και τις θερμοκρασίες τους. Δεν θέλω να πάθω ότι με την R9 280X πριν χρόνια (εξέπεμπε απίστευτη θερμότητα και επηρέαζε τα υπόλοιπα υποσυστήματα.

2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αν δεν εχεις κορυφαια υλοποιηση 1060,ουτε για αστειο τα 200-220ευρω που γραφονται.

Καινουργια ξεκιναει απο τα 235 ακομα και απο Ελλαδα.

Στο Skroutz που κοιτάω η δικιά μου ξεκινάει από τα 258 € πάντως.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε

Δεν είμαι fanboy. Απλώς έχω ακούσει και διαβάσει άσχημα λόγια για την κατανάλωση και τις θερμοκρασίες τους. Δεν θέλω να πάθω ότι με την R9 280X πριν χρόνια (εξέπεμπε απίστευτη θερμότητα και επηρέαζε τα υπόλοιπα υποσυστήματα.

Στο Skroutz που κοιτάω η δικιά μου ξεκινάει από τα 258 € πάντως.

260 ξεκιναει και η καλυτερη msi gaming ομως.

Οπως και να εχει βαλε την καρτα οσο θελεις μιας και δικη σου ειναι αλλα αν δεν την δωσεις πχ στα 220 μην σου κανει εντυπωση,αυτο εννοω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι 280Χ/7970 που κυκλοφορουσαν τοτε ήταν κάπως ζεστές εξού και αρκετοί τότε προτιμούσαν Sapphire VaporX / Toxic ( τις οποίες χαρακτήριζαν " καναρίνια " λόγω του κίτρινου χρώματος τους ) που ήταν από τις καλύτερες θερμικά υλοποιήσεις σε σχέση με τις άλλες που ηταν κατά πολύ θερμότερες. 

Ποια υλοποίηση είχες @_Theo_

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Ποια υλοποίηση είχες @_Theo_

Αυτη

Spoiler

https://www.skroutz.gr/s/9526986/Palit-GeForce-GTX1060-6GB-Dual-NE51060015J9D.html αν δεν κανω λαθος και φανταζομαι αγορα απο Πλαισιο(δεν ειμαι 100% σιγουρος για το τελευταιο).

Δημοσ.
Στις 18/2/2019 στις 1:34 ΜΜ, IoaZ είπε

Ρε μιλάμε για μεγάλο fake αυτό το βίντεο.. πάμε καλά? Έλεος... εδώ η 2060 βγάζει με rtx on Και dlss στο bf ~75fps σε 1440p... τι παπαριές κάθεστε και βλέπετε.. πάρτε την καρτούλα και δείτε τα με τα ίδια σας τα μάτια.. μεγάλος καραγκιόζης ο συγκεκριμένος...

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά η εγγύηση μετράει οταν αποφασίσεις να την πουλήσεις, πιο ευκολα και πιο ακριβά την πουλάς αν είναι ακόμα σε εγγύηση οπότε τα 3 έτη σίγουρα είναι καλύτερα απο τα 2. Ούτως ή αλλως αν εχει θεμα η κάρτα μεσα στον 1ο μηνα μη πω εβδομάδα θα το εχεις καταλάβει, μετά απο αυτο το διάστημα δύσκολα θα σου χαλασει κάρτα στο 1ο χρονο ή στο 2ο κτλ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...