Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Μήπως τυχαίνει κάποιος να έχει δοκιμάσει τις δυνατότητες των RTX σε gpu compute (cuda/opencl), καθώς και την ποιότητα του NVENC engine;

Πχ Sony Vegas, Davinci Resolve που χρησιμοποιώ.

Με τις GTX, στο 1ο και 1080ti να βάλεις στο timeline πάει χειρότερα από rx560 (opencl), στο 2ο μια 1070 είναι ισοδύναμη με rx 480/580 είτε τη βάλεις σε cuda είτε σε opencl.

Το NVENC ήδη ήταν μια σκάλα ανώτερο του AMD VCE, διάβασα για ακόμα καλύτερα ποτελέσματα σε ταχύτητα και ποιότητα.

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα,

Επειδή δεν βλέπω μέλλον με το amazon αποφάσισα να αγοράσω απο αλλού κάρτα γραφικών. Είδα στο caseking την 2080 ti της gigabyte που λέει θα είναι διαθέσιμη απο 2.1.2019 και σκέφτομαι να την παραγγείλω.

Τί γνώμες έχετε για την gigabyte;

Το caseking είναι καλό κατάστημα; Εδώ το άκουσα πρώτη φορά, δεν το ξέρω.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Psaris είπε

το pubg  έχει fps cap 144fps γιαυτό τόσο χαμηλό  usage,τα άλλα games μπορεί να είναι θέμα optimization των drivers .

Το pubg εδώ και κάτι μήνες έχει γίνει unlimited το fps  cap του. Απλά είναι από τα χειροτερα παιχνίδια σε θέμα optimization

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Virus200 είπε

Το pubg εδώ και κάτι μήνες έχει γίνει unlimited το fps  cap του. Απλά είναι από τα χειροτερα παιχνίδια σε θέμα optimization

α οκ λάθος μου τότε...σορρυ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτέλους " its alive"

Μου έβγαλε την πίστη η "μικρη τανιτσα"

Μετα απο φορματ έστρωσε χαρακτηρα.

20181228-090725.jpg

48 λεπτά πριν, Silverage είπε

Καλημέρα,

Επειδή δεν βλέπω μέλλον με το amazon αποφάσισα να αγοράσω απο αλλού κάρτα γραφικών. Είδα στο caseking την 2080 ti της gigabyte που λέει θα είναι διαθέσιμη απο 2.1.2019 και σκέφτομαι να την παραγγείλω.

Τί γνώμες έχετε για την gigabyte;

Το caseking είναι καλό κατάστημα; Εδώ το άκουσα πρώτη φορά, δεν το ξέρω.

Ναι και στα 2.

Και το caseking ειναι απο τα τοπ γερμανικα και γενικα.

Και η giga φέτος εκανε δουλειά στην ψύξη της αλλα στην απλη Gaming ,οχι στην aorus&extreme.Εκει τα κανε λίγο μάτσο.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Psaris είπε

το pubg  έχει fps cap 144fps γιαυτό τόσο χαμηλό  usage,τα άλλα games μπορεί να είναι θέμα optimization των drivers .

Το καλύτερο απ όλα είναι gsync on fullscreen και από Nvidia panel vsync on?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, gpapad20 είπε

Το καλύτερο απ όλα είναι gsync on fullscreen και από Nvidia panel vsync on?

Εγω κανω το άλλο gsync on κανονικα και vsync στο πανελ on και off στο μενου του καθε παιχνιδιού 

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

G-Sync + V-Sync on στο NVCP + FPS limit 3-4FPS κάτω από το maximum refresh-rate είναι το σωστό. Για παράδειγμα αν έχεις 144Hz monitor, πρέπει να βάλεις limit στα 141FPS.

Ναι σωστα αυτο ξεχασα να το αναφερω.

Νομίζω οτι πρεπει να το ξέρει καποιος οτι παντα 2-3 fps κατω απο τον ρυθμό ανανέωσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ναι σωστα αυτο ξεχασα να το αναφερω.

Νομίζω οτι πρεπει να το ξέρει καποιος οτι παντα 2-3 fps κατω απο τον ρυθμό ανανέωσης.

το λιμιτ δεν έχω... γτ όμως χρειαζεται και το βάζεις με ab αρα έχεις κ λίγο perfomance hit?

Πάντως σε gaming ιδιαίτερη διαφορά δεν έχει ο 9900κ στοκ vs 5ghz γύρω στα 4-7 fps νομίζω είναι...όποτε προτιμω στοκ με 35% τα φανακια της kraken 

Επεξ/σία από gpapad20
Δημοσ.
2 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Εγω κανω το άλλο gsync on κανονικα και vsync στο πανελ on και off στο μενου του καθε παιχνιδιού 

Αυτό είναι το πιο σωστό 

2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

G-Sync + V-Sync on στο NVCP + FPS limit 3-4FPS κάτω από το maximum refresh-rate είναι το σωστό. Για παράδειγμα αν έχεις 144Hz monitor, πρέπει να βάλεις limit στα 141FPS.

Ακομα πιο σωστό 

:P

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Silverage είπε

Vsync on στο control panel; Σίγουρα αυτό;

Ναι γιατί το gsync δουλεύει σωστά μόνο όταν είναι ανοιχτό και το vsync στο CP

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...