mtifosi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, noFEARgr είπε mtifosi ειπαμε να εισαι φανμποι αλλα το εχεις παει σε αλλο επιπεδο, στην παραπανω εικονα που εβαλε psycho δεν υπαρχει το παραμικρο AO , το πρωτο crysis 12 χρονια πριν ειχε περισσοτερο απο οτι εχει το metro στην συγκεκριμενη σκηνη... Eκτος αν οποιος την ανεβασε εκλεισε και AO μαζι απο τις ρυθμισεις. Το εχω παει σε αλλο επιπεδο γιατι εβαλα link με το αποτελεσμα που μονο το rt μπορει να δωσει...μαλιστα... Οσο για το crysis ναι ηταν φανταστικο αλλα η καταληξη της εταιριας την ειδαμε ολοι...για να βαλεις ολα αυτα(hbao,ao κλπ) στο pc θελει δουλεια κατι που προφανως τους δημιουργους δεν τους συμφερει λογω και χαμηλων πωλησεων αλλα και μικρου ποσοστου high-end hardware...επομενως καπως πρεπει να κινηθει η κατασταση. Αληθεια γιατι η ubisoft μετα το τελος της χορηγειας απο την nvidia σταματησε το sli support,hbao+ κλπ...?
azazil1190 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Όλοι Xbox Anaconda δηλαδή του χρόνου. Για εκει παει η δουλεια εαν δεν στρωσουν τα πραγματα. Θα κανουμε και καλο στην τσεπη μας
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Για εκει παει η δουλεια εαν δεν στρωσουν τα πραγματα. Θα κανουμε και καλο στην τσεπη μας Μπα.. Τα πράγματα είναι απλά. Κυριάκο και RTX ή Τσίπρας και RTG(φτώχεια) .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 1 hour ago, Psycho_Warhead said: Αν φτάσει να έχει το αποτέλεσμα του 3DMark port royal στα παιχνίδια, θα γαμάει το DLSS. Για την ώρα είναι η ντροπή του JHH. Προσωπικά το DLSS μου φαίνεται "προδόσια" απέναντι στις οθόνες μας. Είμαι τρελά δογματικός στο να παίζω πάντα στην native ανάλυση της εκάστοτε οθόνης. 😛
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Προσωπικά το DLSS μου φαίνεται "προδόσια" απέναντι στις οθόνες μας. Είμαι τρελά δογματικός στο να παίζω πάντα στην native ανάλυση της εκάστοτε οθόνης. 😛 Με το RT όμως μας έκαναν άχρηστη την 4k ανάλυση
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Προσωπικά το DLSS μου φαίνεται "προδόσια" απέναντι στις οθόνες μας. Είμαι τρελά δογματικός στο να παίζω πάντα στην native ανάλυση της εκάστοτε οθόνης. 😛 Εξαρτάται, αν δεις το checkerboard του PS4 Pro για το RotTR θα δεις ότι για να δεις διαφορά με το 4Κ native πρέπει να βάλεις στατικές εικόνες δίπλα δίπλα και να παρατηρήσεις καλά για να δεις μια μικρή διαφορά υπέρ του native res. Προσωπικά από το DLSS κάτι τέτοιο περίμενα αλλά μέχρι στιγμής δεν.. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 3 minutes ago, Acmilangr2 said: Με το RT όμως μας έκαναν άχρηστη την 4k ανάλυση Με το RT ή με το σωστό/καλό DLSS? 4 minutes ago, Psycho_Warhead said: Εξαρτάται, αν δεις το checkerboard του PS4 Pro για το RotTR θα δεις ότι για να δεις διαφορά με το 4Κ native πρέπει να βάλεις στατικές εικόνες δίπλα δίπλα και να παρατηρήσεις καλά για να δεις μια μικρή διαφορά υπέρ του native res. Προσωπικά από το DLSS κάτι τέτοιο περίμενα αλλά μέχρι στιγμής δεν.. Παραμένει βέβαια το "πρόβλημα" (1st world) ότι γνωρίζω πως δεν είναι native. 😛
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Με το RT ή με το σωστό/καλό DLSS? To RT γονατίζει τόσο τις επιδόσεις σε 4K που χωρίς σωστό DLSS έχει πολύ κακό performance (fps) Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από Acmilangr2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Acmilangr2 said: To RT γονατίζει τόσο τις επιδόσεις σε 4K που χωρίς σωστό DLSS έχει πολύ κακό performance (fps) Το RT όμως δεν προσφέρει "ψευδαίσθηση" υψηλότερης ή native ανάλυσης, αυτό το κάνει το DLSS σωστά? Θα μου πεις χωρίς το RT γιατί να ενεργοποιήσεις το DLSS, αλλά μην ξεχνάς ότι υπάρχει η δυνατότητα για RT χωρίς DLSS το οποίο δεν καθιστά άχρηστη τη 4Κ ανάλυση. Υποθέτω μελλοντικά όταν θα γίνουν πολύ πιο ισχυρές ότι δεν θα χρειάζεται να κουμπώνουμε DLSS ώστε να την παλεύει χωρίς αυτό η κάρτα με RT enabled. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από ThReSh
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Το RT όμως δεν προσφέρει "ψευδαίσθηση" υψηλότερης ή native ανάλυσης, αυτό το κάνει το DLSS σωστά? Είναι ρητορική η ερώτηση;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 1 minute ago, Acmilangr2 said: Είναι ρητορική η ερώτηση; Sorry δε πρόλαβα να κάνω edit το post πριν quotάρεις, check above.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Αν πεις πιο πολλα ομως θα φτασεις τα χρηματα των ακριβοτερων υλοποιησεων οπως evga Strix,msi gamingZ,evga. Ναι μαζι σου...Εγω προσωπικα αν ηταν να τα σκασω μαλλον θα πηγαινα για αυτές κοντα στα 420...Αν λοιπον ερθει η 1160 με επιδοσεις της ταξεως 10-15 της εκατο πιο κατω με τιμη στα 300. Εννοείται ότι θα την προτιμησω.
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, ThReSh είπε Το RT όμως δεν προσφέρει "ψευδαίσθηση" υψηλότερης ή native ανάλυσης, αυτό το κάνει το DLSS σωστά? Θα μου πεις χωρίς το RT γιατί να ενεργοποιήσεις το DLSS, αλλά μην ξεχνάς ότι υπάρχει η δυνατότητα για RT χωρίς DLSS το οποίο δεν καθιστά άχρηστη τη 4Κ ανάλυση. Υποθέτω μελλοντικά όταν θα γίνουν πολύ πιο ισχυρές ότι δεν θα χρειάζεται να κουμπώνουμε DLSS ώστε να την παλεύει χωρίς αυτό η κάρτα με RT enabled. Προφανώς. Αλλά χθες που δοκίμαζα σε 2160p το exodus δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μου κακοφαινόταν στο μάτι τα 40fps σε σχέση με τα 70-90 του 1440p. Πλέον είναι ξεκάθαρο. Σε αυτήν την γενιά αν θες RT ξεχνάς το 2160p εκτός αν συμβιβάζεσαι με πολύ χαμηλά fps. Ευτυχώς που και σε 1440p φαίνεται πάρα πολύ καλά στην οθόνη μου. Ίσως να παίζει ρόλο και το μεγάλο ppi της 1
Fulgore Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε Ναι μαζι σου...Εγω προσωπικα αν ηταν να τα σκασω μαλλον θα πηγαινα για αυτές κοντα στα 420...Αν λοιπον ερθει η 1160 με επιδοσεις της ταξεως 10-15 της εκατο πιο κατω με τιμη στα 300. Εννοείται ότι θα την προτιμησω. Καλα περιμενε να δεις και εκει τι θα παιξει απο πλευρας τιμων και υλοποιησεων. Βεβαια το ξαναλεω οτι σε αυτες τις καρτες δεν χρειαζεται να τα σκας σε καλη υλοποιηση ουτως ή αλλως σε σχεση με τις δυνατοτερες καρτες. Πιο πολυ διαφορες δηλαδη να παιζουν κυριως στον θορυβο σε full load,παρα σε θερμοκρασιες. 1
strawman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, mtifosi said: Το εχω παει σε αλλο επιπεδο γιατι εβαλα link με το αποτελεσμα που μονο το rt μπορει να δωσει...μαλιστα... Οσο για το crysis ναι ηταν φανταστικο αλλα η καταληξη της εταιριας την ειδαμε ολοι...για να βαλεις ολα αυτα(hbao,ao κλπ) στο pc θελει δουλεια κατι που προφανως τους δημιουργους δεν τους συμφερει λογω και χαμηλων πωλησεων αλλα και μικρου ποσοστου high-end hardware...επομενως καπως πρεπει να κινηθει η κατασταση. Αληθεια γιατι η ubisoft μετα το τελος της χορηγειας απο την nvidia σταματησε το sli support,hbao+ κλπ...? Θα μακρηγορησω, σας προειδοποιω! Ναι πολυ πιθανον το RTX να ειναι το μελλον. Και οπως και καθε παρομοια τεχνολογια στο παρελθον (T&L lighting, θυμαστε ορισμενοι?), οι πρωτες καρτες δινουν απλα το εναυσμα για να σμπρωξει τους developers προς τα εκει. Το προβλημα ομως ξερεις ποιο ειναι? Οτι σε αντιθεση με οποιαδηποτε αλλη γενια θυμαμαι, εδω περα εχουμε μια τεραστια αυξηση στην τιμη για ενα feature πρωτης γενιας που εχει υιοθετηθει σε 2 παιχνιδια, και οπου μεχρι να γινει διαδεμομενο θα εχουν βγει οι επομενης γενιας καρτες που θα το αξιοποιουν πολυ καλυτερα. Οσο για το RTX προς το παρον, τα SS απο το metro ειναι ολιγον τραγικα. Οταν ειδα πρωτη φορα τα SS που postaristikan πριν με RTX off νομιζα οτι ειναι απο Half life 1 (και οχι, δεν κανω πλακα). Δηλαδη οτι και καλα τωρα αυτο ειναι το μεγιστο που μπορουν να πετυχουν χωρις RTX? Πλακα κανουμε τωρα? Παντως και το RTX, καταπως φαινεται απο τα bugs στο φωτισμο που εχει το BF V, θελει δουλεια. Δεν ειναι τοσο αυτοματοποιημενη η κατασταση οσο την παρουσιαζουν. Oσο για την crytek, καταληξε εκει που ειναι οχι λογω του hbao και του AO, αλλα λογω βλακειας. Στραφηκαν στις κονσολες γιατι "piracy" και κατεληξε το crysis 2 μια αηδια και μιση που εκανε λιγοτερες πωλησεις σε ολες τις πλατφορμες απο οτι εκανε το crysis 1 μονο στο PC. Aμα παρακολουθησες τα τεκταινομενα τοτε, ο Cevat (CEO της Crytek τοτε) εριξε μαυρη πετρα στα PC και το γυρισε στις κονσολες. Φυσικα, χαντακωθηκε, μιας και το crysis κατεληξε σαν αλλο ενα corridor shooter του σωρου, και χωρις να αποτελει βαρυ ονομα στο console gaming, απλα εσβησε. Τωρα για τις Turing τι να πει κανεις, περιμενα πως και πως να βγει η 2080ti (την περιμενα κλασσικα ενα 6-9μηνο μετα την 2080), να σταξω 800€ να ειμαι 40-50% πανω απο την 1080ti που εχω. Και τελικα για να παρω 40-50% πανω πρεπει να σκασω και 50% extra κασερι, για να εχω τι? RTX σε 1.5 game? Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από strawman 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις