nero62 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Σιχαίνομαι να σε ακουμπήσω για να το κάνω πρασινοφρουρέ... Εγώ την έχω βγάλει εδώ και πολύ καιρό. Κάθε φορά λόγο τρέλας την βάζω αγοράζοντας η βλέποντας σε δύστυχους φίλους που έχουν αγοράσει AMD αλλά με το που πάω πάλι σε nvidia ανάσα μεγάλη.. Για την δικιά σου εγώ αναφέρομαι και άστα αυτά που ξέρεις... Άιντε.. ποτέ δεν είναι αργά να βάλεις μυαλό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω να αγοράσω AMD/ATI κάρτα πάνω από 10 χρόνια, Nvidia αποκλειστικά παίρνω, πρασινοφρουρός κατάντια ευτυχώς δεν έχω γίνει. Μέχρι πριν λίγο το topic ήταν μια χαρά, ήρθες κι έπεσε στο ναδίρ το επίπεδο. (Χαίρομαι που παραδέχτηκες και μόνος σου τη τάπα.) Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από ThReSh 1
DsLmAnIaC Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, nero62 είπε Από την μέση και μετά δες το. Συγχωρέστε με αν έχει μπει ξανά το συγκεκριμένο βίντεο.. αλλά το διάβασα σε άλλο νήμα και είναι ένα καλό παράδειγμα τι θα δούμε στην πορεία. Τώρα τα 2 screenshots που έβαλες είναι πραγματικά ανέκδοτο και γέλασα με την ψυχή μου Αν αναφέρεσαι στην τάπα που φαντάζομαι απλά βγάλτην και θα αισθανθείς πολύ καλύτερα. Θα ανασάνεις ένα πράγμα. Επί του θέματος τώρα..Τα θέματα μπαίνουν για να τα διαβάζουμε και να γράφουμε τις απόψεις μας. Να συζητάμε να μαθαίνουμε και να περνάει η ώρα μας. Κάνε το και εσύ θα σε βοηθήσει πολύ στην ζωή σου. Το έχω δει απο χθες το video.
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Θα ρίξει τσο και λο η 1660Ti για τα λεφτά της..
7nisiotis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό που λέγαμε δηλαδή perf. 1070 +5%. Και η μικρή 1660 λογικά 1060/1070 ( Στα $279 θα έρθει η 1660Ti λένε. ) Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από 7nisiotis
BabisTs Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Η Rtx 2060 στα 350€ αν πέσει θα ξεπουλήσει και θα τινάξει την μπάνκα στον αέρα απλά.... 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) RTX vs GTX/RTG https://imgsli.com/MjY1MQ Πάντως το AO είναι σα να μην υπάρχει για να φαίνεται επίτηδες μεγαλύτερη η διαφορά με το RT. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από Psycho_Warhead 1
noFEARgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Tο ΗΒΑΟ+ δεν παιζει να υπαρχει στην παραπανω εικονα , ας παμε χρονια πισω για να φανει μεγαλυτερη διαφορα , ξεφτιλικια 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Ποιο HBAO+, ούτε SSAO δεν έχει στην παραπάνω εικόνα.
Arkin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Αυτα βλεπει ο κοσμος και νομιζει οτι η διαφορα ειναι τοσο μεγαλη. Ουτε hbao+ ουτε vxao τιποτα δεν εχει η παραπανω συγκριση σε dxr off. Ωραια πραγματα καλα το πανε με το marketing.
noFEARgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Πολυ καλα παμε θα γινει μοδα τωρα , τεχνολογιες που εχουν μπει εδω και χρονια στα παιχνιδια θα τις βγαλουμε, για να πουλησει ο πετσινος rtx καρτες , και να τεμπελιαζουν και οι developers ( που ηδη περα απο εξαιρεσεις εχει πεσει η ποιοτητα των παιχνιδιων ) 1
Arkin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, noFEARgr είπε Πολυ καλα παμε θα γινει μοδα τωρα , τεχνολογιες που εχουν μπει εδω και χρονια στα παιχνιδια θα τις βγαλουμε, για να πουλησει ο πετσινος rtx καρτες , και να τεμπελιαζουν και οι developers ( που ηδη περα απο εξαιρεσεις εχει πεσει η ποιοτητα των παιχνιδιων ) Θα τους γυρισει boomerang αυτη η τακτικη. Εκτος αν ο κοσμος αγοραζει τυφλα. Και στο BF5 στην επισημη παρουσιαση κατι παρομοιο ειχαν κανει και ηταν τοσο μεγαλη η διαφορα rtx on/rtx off τωρα που βγηκε δεν βλεπεις διαφορες.
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μην αγχώνεστε, απ' την επόμενη γενιά θα πάρετε όλοι σας RTX και θα τελειώσει το παραμύθι με τα AO
7nisiotis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε αυτό δεν έχεις άδικο ήδη όλο κ λιγοστεύουν και οι πρωτότυπες ιδέες/υλοποιήσεις καλών single παιχνιδιών, ψιλοτεμπελιαζουν και οι devs, έχουμε και Denuvo κλπ ( γεια σου Ubisoft ). Γενικώς περίεργες καταστάσεις. Ίσως αν μπει από την αρχή το RT στις νέες κονσόλες, έτσι κι αλλιώς σέρνουν αυτές τα πράγματα, να δούμε όντως μεγάλη διαφορά και όλο και περισσότερη χρήση του. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από 7nisiotis
mtifosi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Επειδη πετατε ορολογιες γενικα και αοριστα εδω αρθρο απο imagination και οχι απο την κακια nvidia που εξηγει τις διαφορες https://www.imgtec.com/blog/hybrid-rendering-for-real-time-lighting/
Προτεινόμενες αναρτήσεις