aorus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Πάντως μάθαμε χρήσιμα πράγματα από το παρόν thread που (την ώρα και τη στιγμή που το άνοιξα αλλά πίστευα ότι θα έπεφτε λουκέτο άμεσα) συνοψίζοντας - το ray tracing και το dlss είναι gimmicks για χαζούς αφού τα βγάζει η nvidia - το metro exodus δεν είναι κάτι ιδιαίτερο από άποψη τεχνική αφού είναι κατώτερο του hl2 και επίσης η nvidia τα παίρνει από παντού το studio που το έβγαλε επίσης καθώς η μόνη αδικημένη είναι πάλι η γεροντοβασανω amd -Δεν έχει σημασία αν αυτό που έπαιζα χθες βράδυ ήταν ότι καλύτερο έχω δει εδώ και χρόνια με visuals πραγματικά από το μέλλον φταίνε τα μάτια μου αφού μόνο οι επιστήμονες του youtube not an apple fan, και steve burge από gamers nexus ξέρουν σιγά τώρα που ξέρει η nvidia .... - Αν δεν έχεις φράγκα τότε υπάρχει λύση ξεκαλουπωμα οπότε έτσι και εκτονώνει τον θυμό σου και πείθεις τον εαυτό σου ότι είσαι έξυπνος και οι άλλοι μαλακές που έχασαν τα λεφτά τους - Το half life. είναι ανώτερο τεχνικά game από οτιδήποτε μάλλον το έφεραν προ 20ετιας οι αρχαίοι εξωγήινοι του history....εσύ θα συμφωνήσω με το χαζό συνφορουμιστα που το ποσταρε αυτό μαζί επίσης για να συνεχίσω το παραλήρημα αυτό... είναι και τα sokoban, antix, mast blass, carmen, καθώς και το Wolfenstein 3d.....άμα δεν έχει το παιχνίδι sprites τι να κλασει..... -η amd είναι καλή αλλά αδικημένη ενώ η nvidia φταίει γενικώς ταυτίζονται δε η πρώτη με τον Γιακουμή Νίκο Ξανθόπουλο ενώ η δεύτερη με τον Γιάγκο Δράκο -η ,radeon 7 γ@...είναι τρέμε rtx 2080Ti έρχεται performance driver -ερχεται navi με επιδόσεις 2080 και τιμή 250€ οπότε τρέμετε γενικώς -Επισης θα ψηλώσει και ο sli κοντός 1
Acmilangr2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, aorus είπε -Επισης θα ψηλώσει και ο sli κοντός Λίγα για τον κοντό
music_lover Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Οπότε το συμπέρασμα είναι πως δεν πειράζει-δεν τρέχει και τίποτα που σου πούλησαν φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες ζητώντας σου μια μικρή περιουσία για το προϊόν τους και δεν πρέπει να αισθάνεσαι σαν καταναλωτής άσχημα που άλλα πλήρωσες και άλλα πήρες, όλα καλά, μπορεί πλέον ο καθένας να τάζει λαγούς με πετραχήλια, να πουλάει πανάκριβα τον παπά και να μην συμβαίνει και τίποτα. Ο στρουθοκαμηλισμός στο μεγαλείο του δλδ. Το κεφάλι κάτω από το έδαφος λοιπόν μέχρι το RTX να δουλέψει σωστά και σε περισσότερους των..3 τίτλων.
mtifosi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 57 λεπτά πριν, music_lover είπε Οπότε το συμπέρασμα είναι πως δεν πειράζει-δεν τρέχει και τίποτα που σου πούλησαν φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες ζητώντας σου μια μικρή περιουσία για το προϊόν τους και δεν πρέπει να αισθάνεσαι σαν καταναλωτής άσχημα που άλλα πλήρωσες και άλλα πήρες, όλα καλά, μπορεί πλέον ο καθένας να τάζει λαγούς με πετραχήλια, να πουλάει πανάκριβα τον παπά και να μην συμβαίνει και τίποτα. Ο στρουθοκαμηλισμός στο μεγαλείο του δλδ. Το κεφάλι κάτω από το έδαφος λοιπόν μέχρι το RTX να δουλέψει σωστά και σε περισσότερους των..3 τίτλων. Στην τεχνολογια και περισσοτερο στο pc ετσι εχουν τα πραγματα. Αν θελεις το rt τωρα εστω και σε αυτους τους τιτλους πρεπει να το πληρωσεις. Σε 2-3 χρονια ολοι εσεις ομως που δεν εντυπωσιαζεστε μην λετε ποσο ωραιο ειναι το rt... 1
DsLmAnIaC Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, aorus είπε Πάντως μάθαμε χρήσιμα πράγματα από το παρόν thread που (την ώρα και τη στιγμή που το άνοιξα αλλά πίστευα ότι θα έπεφτε λουκέτο άμεσα) συνοψίζοντας - το ray tracing και το dlss είναι gimmicks για χαζούς αφού τα βγάζει η nvidia - το metro exodus δεν είναι κάτι ιδιαίτερο από άποψη τεχνική αφού είναι κατώτερο του hl2 και επίσης η nvidia τα παίρνει από παντού το studio που το έβγαλε επίσης καθώς η μόνη αδικημένη είναι πάλι η γεροντοβασανω amd -Δεν έχει σημασία αν αυτό που έπαιζα χθες βράδυ ήταν ότι καλύτερο έχω δει εδώ και χρόνια με visuals πραγματικά από το μέλλον φταίνε τα μάτια μου αφού μόνο οι επιστήμονες του youtube not an apple fan, και steve burge από gamers nexus ξέρουν σιγά τώρα που ξέρει η nvidia .... - Αν δεν έχεις φράγκα τότε υπάρχει λύση ξεκαλουπωμα οπότε έτσι και εκτονώνει τον θυμό σου και πείθεις τον εαυτό σου ότι είσαι έξυπνος και οι άλλοι μαλακές που έχασαν τα λεφτά τους - Το half life. είναι ανώτερο τεχνικά game από οτιδήποτε μάλλον το έφεραν προ 20ετιας οι αρχαίοι εξωγήινοι του history....εσύ θα συμφωνήσω με το χαζό συνφορουμιστα που το ποσταρε αυτό μαζί επίσης για να συνεχίσω το παραλήρημα αυτό... είναι και τα sokoban, antix, mast blass, carmen, καθώς και το Wolfenstein 3d.....άμα δεν έχει το παιχνίδι sprites τι να κλασει..... -η amd είναι καλή αλλά αδικημένη ενώ η nvidia φταίει γενικώς ταυτίζονται δε η πρώτη με τον Γιακουμή Νίκο Ξανθόπουλο ενώ η δεύτερη με τον Γιάγκο Δράκο -η ,radeon 7 γ@...είναι τρέμε rtx 2080Ti έρχεται performance driver -ερχεται navi με επιδόσεις 2080 και τιμή 250€ οπότε τρέμετε γενικώς -Επισης θα ψηλώσει και ο sli κοντός Μια χαρά είναι να προχωρά η τεχνολογία, το θέμα είναι να μη μας κοροιδεύουν. Έβαλα εικόνες από crysis 3, παιχνίδι του 2013 και μου απάντησαν ότι έχει RTX και DLSS. Τώρα σύγκρινέ μου αυτό με τις εικόνες προ RTX που μας δείχνει το Metro και πες μου ότι έχει γίνει η ίδια δουλειά. Το real time raytracing και όλες οι παρεμφερείς τεχνικές είναι το μέλλον λογικά, αν το υποστηρίξουν και οι δύο (rtx, radeon rays ή firerays) αλλά να το υλοποιούν αφού μας ζητάνε ποσά υπέρογκα εκμεταλλευόμενοι το χόμπι μας. Εμείς ξοδεύουμε, αυτοί κερδίζουν σε κάθε περίπτωση. Ε όταν το κάνουν ας το κάνουν σωστά, υποσχέθηκαν υλοποίηση σε πάνω από 20 παιχνίδια και έχουμε δύο εκ των οποίων το ένα έχει rtx στις αντανακλάσεις και το άλλο στο φωτισμό. Η επίπτωση στην απόδοση δε είναι πολύ μεγάλη και αυτό είναι άλλο ένα θέμα. Αφού έχει ξεχωριστούς πυρήνες το τσιπ για την επεξεργασία RTX, άρα θεωρητικά δεν πρέπει να επιβαρύνει τόσο πολύ τη gpu γιατί έχουμε τέτοια πτώση στις επιδόσεις με RTX on? Μήπως το dlss ήταν ο τρόπος που εφήυραν για να ανεβάσουν τις επιδόσεις ρίχνοντας την ποιότητα εξισορροπώντας τις απώλειες από το RTX ON mode? Δικαίωμά σου να δώσεις 4 χιλιάρικα την επόμενη φορά, άλλος πάει και αγοράζει παπούτσια με τα ίδια χρήματα και κουμάντο στην τσέπη κανενός δεν κάνουμε, Το έχω φράγκα και είστε μπατίρηδες είναι τουλάχιστον γελοίο σαν επιχείρημα και επειδή το έχουμε δει αρκετές φορές εδώ προτείνω να το κόψετε. Οι κάρτες της nvidia με βάση τα benchmarks είναι καρτάρες το ξαναείπαμε και κανονικά ΑΝ υλοποιούσε όσα υποστήριζε ότι θα έκαναν οι κάρτες της ή αν τιμολογούσε χαμηλότερα την AMD λογικά θα την εξαφάνιζε. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από DsLmAnIaC 3
Pwpwpw Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Έβαλα εικόνες από crysis 3, παιχνίδι του 2013 και μου απάντησαν ότι έχει RTX και DLSS. Τώρα σύγκρινέ μου αυτό με τις εικόνες προ RTX που μας δείχνει το Metro και πες μου ότι έχει γίνει η ίδια δουλειά. Εγω την απαντηση που λες σαν "χαβαλετζιδικη" την εξελαβα. Δεν νομιζω να σου απαντησε σοβαρο ο αλλος οτι ηταν rt on, προφανως καταλαβε οτι ηταν το crysis και εκανε χαβαλε. Επισης τα γραφικα του crysis 3 δειχνουν πλεον απολυτως ξεπερασμενα σε συγκριση με το καινουργιο Metro Επισης το rt στο μετρο μια χαρα δουλευει. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από Pwpwpw
Acmilangr2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, DsLmAnIaC είπε Μια χαρά είναι να προχωρά η τεχνολογία, το θέμα είναι να μη μας κοροιδεύουν. Έβαλα εικόνες από crysis 3, παιχνίδι του 2013 και μου απάντησαν ότι έχει RTX και DLSS. Τώρα σύγκρινέ μου αυτό με τις εικόνες προ RTX που μας δείχνει το Metro και πες μου ότι έχει γίνει η ίδια δουλειά. Το real time raytracing και όλες οι παρεμφερείς τεχνικές είναι το μέλλον λογικά, αν το υποστηρίξουν και οι δύο (rtx, radeon rays ή firerays) αλλά να το υλοποιούν αφού μας ζητάνε ποσά υπέρογκα εκμεταλλευόμενοι το χόμπι μας. Εμείς ξοδεύουμε, αυτοί κερδίζουν σε κάθε περίπτωση. Ε όταν το κάνουν ας το κάνουν σωστά, υποσχέθηκαν υλοποίηση σε πάνω από 20 παιχνίδια και έχουμε δύο εκ των οποίων το ένα έχει rtx στις αντανακλάσεις και το άλλο στο φωτισμό. Η επίπτωση στην απόδοση δε είναι πολύ μεγάλη και αυτό είναι άλλο ένα θέμα. Αφού έχει ξεχωριστούς πυρήνες το τσιπ για την επεξεργασία RTX, άρα θεωρητικά δεν πρέπει να επιβαρύνει τόσο πολύ τη gpu γιατί έχουμε τέτοια πτώση στις επιδόσεις με RTX on? Μήπως το dlss ήταν ο τρόπος που εφήυραν για να ανεβάσουν τις επιδόσεις ρίχνοντας την ποιότητα εξισορροπώντας τις απώλειες από το RTX ON mode? Δικαίωμά σου να δώσεις 4 χιλιάρικα την επόμενη φορά, άλλος πάει και αγοράζει παπούτσια με τα ίδια χρήματα και κουμάντο στην τσέπη κανενός δεν κάνουμε, Το έχω φράγκα και είστε μπατίρηδες είναι τουλάχιστον γελοίο σαν επιχείρημα και επειδή το έχουμε δει αρκετές φορές εδώ προτείνω να το κόψετε. Οι κάρτες της nvidia με βάση τα benchmarks είναι καρτάρες το ξαναείπαμε και κανονικά ΑΝ υλοποιούσε όσα υποστήριζε ότι θα έκαναν οι κάρτες της ή αν τιμολογούσε χαμηλότερα την AMD λογικά θα την εξαφάνιζε. Καλά επειδή είπα ότι έχει RT και DLSS πίστεψες ότι το λέω σοβαρά; 1
DsLmAnIaC Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ δε βλέπω διαφορά υπέρ του Metro. Συγκρίνουμε παιχνίδι του 2019 με παιχνίδι του 2013 και συζητάμε για όχι καλής ποιότητας υφές. Το τεντώσαμε, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι περιμέναμε πολύ περισσότερα. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από DsLmAnIaC
nero62 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Είδα το θέμα μπήκα να διαβάσω για την σειρά 2000 εντυπώσεις κλπ και το μόνο που διαβάζω είναι κόντρες μεταξύ amd Και nvidia, ότι η nvidia δεν αξίζει ότι είναι ακριβή πολύ, περί χρηματιστηρίου περί πόσο οικονομάει η κάθε εταιρία... ότι νάνε... τεχνολογικό φόρουμ είναι αυτό η πρωινή εκπομπή στο σκάι? τραγικό. τόση μανία μερικοί πραγματικά μιλάμε για ανίατη αρρώστια... ψυχωτική κατάσταση...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, nero62 said: Είδα το θέμα μπήκα να διαβάσω για την σειρά 2000 εντυπώσεις κλπ Αφού έχεις ήδη κάρτα RTX 2000 Series, τι σου χρειάζονται οι εντυπώσεις άλλων? Τα ξέρεις από πρώτο χέρι μόνος σου... Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από ThReSh 1
nero62 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, aorus είπε Πάντως μάθαμε χρήσιμα πράγματα από το παρόν thread που (την ώρα και τη στιγμή που το άνοιξα αλλά πίστευα ότι θα έπεφτε λουκέτο άμεσα) συνοψίζοντας - το ray tracing και το dlss είναι gimmicks για χαζούς αφού τα βγάζει η nvidia - το metro exodus δεν είναι κάτι ιδιαίτερο από άποψη τεχνική αφού είναι κατώτερο του hl2 και επίσης η nvidia τα παίρνει από παντού το studio που το έβγαλε επίσης καθώς η μόνη αδικημένη είναι πάλι η γεροντοβασανω amd -Δεν έχει σημασία αν αυτό που έπαιζα χθες βράδυ ήταν ότι καλύτερο έχω δει εδώ και χρόνια με visuals πραγματικά από το μέλλον φταίνε τα μάτια μου αφού μόνο οι επιστήμονες του youtube not an apple fan, και steve burge από gamers nexus ξέρουν σιγά τώρα που ξέρει η nvidia .... - Αν δεν έχεις φράγκα τότε υπάρχει λύση ξεκαλουπωμα οπότε έτσι και εκτονώνει τον θυμό σου και πείθεις τον εαυτό σου ότι είσαι έξυπνος και οι άλλοι μαλακές που έχασαν τα λεφτά τους - Το half life. είναι ανώτερο τεχνικά game από οτιδήποτε μάλλον το έφεραν προ 20ετιας οι αρχαίοι εξωγήινοι του history....εσύ θα συμφωνήσω με το χαζό συνφορουμιστα που το ποσταρε αυτό μαζί επίσης για να συνεχίσω το παραλήρημα αυτό... είναι και τα sokoban, antix, mast blass, carmen, καθώς και το Wolfenstein 3d.....άμα δεν έχει το παιχνίδι sprites τι να κλασει..... -η amd είναι καλή αλλά αδικημένη ενώ η nvidia φταίει γενικώς ταυτίζονται δε η πρώτη με τον Γιακουμή Νίκο Ξανθόπουλο ενώ η δεύτερη με τον Γιάγκο Δράκο -η ,radeon 7 γ@...είναι τρέμε rtx 2080Ti έρχεται performance driver -ερχεται navi με επιδόσεις 2080 και τιμή 250€ οπότε τρέμετε γενικώς -Επισης θα ψηλώσει και ο sli κοντός πραγματικά απορώ γιατί ασχολείσαι... τσάμπα ενέργεια καις. όταν κάποια στιγμή δούνε τι εστι βερίκοκο θα τρέξουν και αυτοί να αγοράσουν. Μετά από τόσα χρόνια είδαμε επιτέλους κάτι διαφορετικό. Αυτό έχω να πω εγώ. Μέσα στα τόσα προβλήματα που περνάμε είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που το ευχαριστήθηκα παίζοντας το exodus... 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Αφού έχεις ήδη κάρτα RTX 2000 Series, τι σου χρειάζονται οι εντυπώσεις? Τα ξέρεις από πρώτο χέρι μόνος σου... Κάνεις αναρωτιέμαι τίποτε άλλο στην ζωή σου? Πραγματικά. (με τόσες χιλιάδες μηνύματα στο ενεργητικό σου αμφιβάλω...) Εύχομαι περαστικά αδερφέ... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, nero62 said: Κάνεις αναρωτιέμαι τίποτε άλλο στην ζωή σου? Πραγματικά. (με τόσες χιλιάδες μηνύματα στο ενεργητικό σου αμφιβάλω...) Εύχομαι περαστικά αδερφέ... Aρχισε το ad hominem, δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από ThReSh 6
Acmilangr2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Εγώ δε βλέπω διαφορά υπέρ του Metro. Συγκρίνουμε παιχνίδι του 2019 με παιχνίδι του 2013 και συζητάμε για όχι καλής ποιότητας υφές. Το τεντώσαμε, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι περιμέναμε πολύ περισσότερα. Φυσικα. Όταν συγκρινεις πορτοκάλια με μήλα. 1 1
nero62 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Εγώ δε βλέπω διαφορά υπέρ του Metro. Συγκρίνουμε παιχνίδι του 2019 με παιχνίδι του 2013 και συζητάμε για όχι καλής ποιότητας υφές. Το τεντώσαμε, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι περιμέναμε πολύ περισσότερα. Από την μέση και μετά δες το. Συγχωρέστε με αν έχει μπει ξανά το συγκεκριμένο βίντεο.. αλλά το διάβασα σε άλλο νήμα και είναι ένα καλό παράδειγμα τι θα δούμε στην πορεία. Τώρα τα 2 screenshots που έβαλες είναι πραγματικά ανέκδοτο και γέλασα με την ψυχή μου 3 λεπτά πριν, ThReSh είπε Όταν έπεσε η τάπα άρχισε το ad hominem, rofl... Αν αναφέρεσαι στην τάπα που φαντάζομαι απλά βγάλτην και θα αισθανθείς πολύ καλύτερα. Θα ανασάνεις ένα πράγμα. Επί του θέματος τώρα..Τα θέματα μπαίνουν για να τα διαβάζουμε και να γράφουμε τις απόψεις μας. Να συζητάμε να μαθαίνουμε και να περνάει η ώρα μας. Κάνε το και εσύ θα σε βοηθήσει πολύ στην ζωή σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 6 minutes ago, nero62 said: Αν αναφέρεσαι στην τάπα που φαντάζομαι απλά βγάλτην Σιχαίνομαι να σε ακουμπήσω για να το κάνω πρασινοφρουρέ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις