Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Dantε είπε

Θα σου στελνε μηνυμα και θα σου λεγε να κανετε τη συναλλαγη εκτος αμαζον.

ναι ετσι θα γινοταν μαλλον γιατι δεν μου εγινε κράτηση ποσού στην πιστωτική. Φυσικά και τότε δεν θα δεχόμουν .

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Dantε είπε

Θα σου στελνε μηνυμα και θα σου λεγε να κανετε τη συναλλαγη εκτος αμαζον.

Σωστος συμβαινει αρκετα συχνα αυτη η απατεωνια την εχω ακουσει πολλες φορες.

Δημοσ.

Μία φορά που είχα αγοράσει έτσι από amazon (όχι hardware) με τιμή που φαινόταν σουπερ, το amazon μου έστειλε email ή την ίδια ή την επόμενη μέρα όπου με συνοπτικές διαδικασίες μου είχε κάνει refund χωρίς εξηγήσεις! Μάλιστα στην αρχή δεν κατάλαβα τι παίχτηκε και τους έστειλα email και μου απάντησαν "έτσι κι έτσι έγινε". Φυσικά είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου οτι μπορεί κάτι να παίζεται αλλά προχώτησα γιατί ήξερα οτι λόγο amazon δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω χρήματα. Όσο αφορά να σου πει ο πωλητής για συναλλαγή εκτός συστήματος amazon... ούτε να το κουβεντιάζουμε!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Καλο καψιμο μπαμπη. Εχει μεσα και αυτα που γραφει η D1 Edition? 

Aν μιλάς για το Poster Creatures of Post-Apocalyptic Russia ......ναι υπάρχουν μέσα στην συσκευασία.....Γιατί δεν πιάνει 2,8-3,0mb /s όπως κάνει στα περισσότερα downloads δεν ξέρω........μέχρι 1,8mb/s μου κατεβάζει........Άντε μωρή vdsl τσούλα λιγάκι......

Χωρίς τίτλο.png

• Like 2
Δημοσ.

1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε

To πρωι παντως εδινε full speed που το εβαλα πριν την δουλεια.. Μαλλον πλακωσαν τα downloads λογω ωρας..

Ηταν σχολείο τα μικρά γι αυτό. :P και έπαιζαν Fortnite  κατά 80% λιγότεροι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

To πρωι παντως εδινε full speed που το εβαλα πριν την δουλεια.. Μαλλον πλακωσαν τα downloads λογω ωρας..

Ούτως ή άλλως δεν καίγομαι και ιδιαίτερα .... το έβαλα να κατεβαίνει και γύρισα για δουλειά...απλά είχα απορία για το download speed....το βραδάκι στανταράκι έτοιμο θα είναι.........

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Acmilangr. είπε

9% πάνω ή 2080 από την 1080ti; 

Ο ROG-X που χάθηκε; 

Και η radeon 7 παρέα! Διπλό το πλήγμα, διπλός κι ο πόνος...🤣

Επεξ/σία από ZELOMOTH
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...