james rod Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Βλέπω τον JHH να παίρνει όντως δρόμο από του χρόνου. Η απληστία του και η μαλακία του έχουν χτυπήσει κόκκινο. Άντε και μετά έχει σειρά ο Nadella της M$ με τα σάπια τα 10άρια που μας έχει σπάσει τις μπάλες κι' αυτός με το 6μηνο upgrade και τα προβλήματά του. συνιδρυτης ειναι, τι δρομο να παρει? σαπια 10ρια, σαπιο το ενα, το αλλο, γυρνα το στα xp που ηταν καλυτερα. 1
icenex Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, james rod είπε συνιδρυτης ειναι, τι δρομο να παρει? σαπια 10ρια, σαπιο το ενα, το αλλο, γυρνα το στα xp που ηταν καλυτερα. Σε svista καλυτερα, σορρυ vista ηθελα να πω 🤣
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δεν έχει σημασία, φεύγει από CEO σε χρόνο dt αν δεν αυξάνει τα κέρδη. Όσο για τα 10άρια, άστο..Σε κάθε νέο update ψάχνουν να βρουν γιατί δεν δουλεύουν τα HDR/G-Sync κλπ.. Μόλις τώρα, icenex είπε Ευτυχως ο κοσμος ψηφισε κανονικα και με τον νομο με το πορτοφολι του.Αντε γιατι τα μυαλα τους ειχαν παρει πολυ αερα και δυστυχως δεν ειναι οι μονοι στο χωρο.Απο hardware μεχρι παιχνιδια μισοτελειωμενα που ζητανε να πληρωσεις dlc και patch.Οσοι πλεον χρησιμοποιουν τετοιες τακτικες τιμωρουνται απο τον καταναλωτη δειτε τι εχει παθει η activision,ea,bethesda. Τσο και λο παντού μέχρι να βάλουν μυαλό.
Arkin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Καλο καψιμο μπαμπη. Εχει μεσα και αυτα που γραφει η D1 Edition?
Stamer Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Το dlss κατέστρεψε και τον Θανάση spoiler για το avengers endgame ήταν αυτό... θα τον βαρεσουν με dlss-όβιδο και θα τον καταστρέψουν!
james rod Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν έχει σημασία, φεύγει από CEO σε χρόνο dt αν δεν αυξάνει τα κέρδη. Όσο για τα 10άρια, άστο..Σε κάθε νέο update ψάχνουν να βρουν γιατί δεν δουλεύουν τα HDR/G-Sync κλπ.. Τσο και λο παντού μέχρι να βάλουν μυαλό. αφου κερδη εχει 21% σαν δημοσιονομικο ετος.
ALIEN-3- Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) παιδια στο Γαλικο amazon μολις τσιμπισα την Asus strix 2060 στα 280 χωρίς μεταφορικα ! ειναι καλη υλοποίηση η να παρω καμια αλλη ? Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από ALIEN-3-
ktf Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, ALIEN-3- είπε παιδια στο Γαλικο amazon μολις τσιμπισα την Asus strix 2060 στα 280 χωρίς μεταφορικα ! ειναι καλη υλοποίηση η να παρω καμια αλλη ? Νέος πωλητής, υπερβολικά χαμηλή τιμή = 99% Scam 2
ALIEN-3- Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, ktf είπε Νέος πωλητής, υπερβολικά χαμηλή τιμή = 99% Scam 1 λεπτό πριν, ktf είπε Νέος πωλητής, υπερβολικά χαμηλή τιμή = 99% Scam εχει και αλλες σε αυτην την τιμη ,να το ακυρώσω δηλαδη , θα φάω ήττα ?
jimpsar Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, ALIEN-3- είπε παιδια στο Γαλικο amazon μολις τσιμπισα την Asus strix 2060 στα 280 χωρίς μεταφορικα ! ειναι καλη υλοποίηση η να παρω καμια αλλη ? Φιλε μου από που τη βρηκες γιατι επισημα δεν την πουλαει το amazon αλλα ενας Lorenzomoda από ότι βλεπω.
ALIEN-3- Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, jimpsar είπε Φιλε μου από που τη βρηκες γιατι επισημα δεν την πουλαει το amazon αλλα ενας Lorenzomoda από ότι βλεπω. μου ηρθε email πριν λιγο απο αμαζον Γαλικο , και μολις μου ηρθε και απο Αγγλικο. Για συγκεκριμενα κομματια ειναι υποτιθετε Θα εχω ασφαλεια απο αμαζον αν γινει στραβη η να το ακυρωσω ?
Dantε Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Ακυρωσε. Scam ειναι.Μονο με πωλητη αμαζον.
ALIEN-3- Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Dantε είπε Ακυρωσε. Scam ειναι.Μονο με πωλητη αμαζον. Ok ευχαριστώ , τσαμπα χάρηκα ,χεχεχε
Προτεινόμενες αναρτήσεις