Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δεν υπάρχει θολούρα από το ΤΑΑ πλέον στο BF V. Έχουν βάλει sharpening, γαμάει. 1
dem Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν γνωρίζω τι γίνεται τα είπαμε χθες. Απλά εγώ σαν Gamer προφανώς με ενδιαφέρει το in game performance όχι το benchmark του κάθε παιχνιδιού. Μέχρι εκεί. Περιμένω να δω in game performance από μέλη εδώ μέσα και να διασταυρώσω πιο site έχει δίκιο. Άλλο αυτό. Το real perfomance, όπως λες και εσύ, στο λέω από τώρα δεν θα έχει σχέση με το benchmark. Tα νούμερα για όλες τις κάρτες θα είναι γενικά πολύ πιο πάνω. ΑΛΛΑ το scale που κάνουν οι κάρτες AMD και nVidia στο TPU bench, τυχαίο run, δεν μπορεί να είναι αντιπροσωπευτικό από την αρχή μέχρι τέλος του game. Oι Vega και radeon VII αποδίδουν καλύτερα από ότι μας λέει το TPU. Ποσοστιαία μιλώντας (όχι σαν απόλυτα νούμερα ingame) είναι πολύ πιο πειστικό αυτό. 1
Arkin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Ναι σορρυ μίλησα για το ΤΑΑ του BF1 και του shadow που είναι τέρμα θολά. Θα πιάσω και το BF5 ελπίζω να είναι κομπλέ όπως γράφεις.
Acmilangr. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και το TAA είναι τραγικό. Υπάρχει όμως και καλό TAA σε κάποια παιχνίδια Έχω περιέργεια να δω πως είναι off vs dlss Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από Acmilangr.
50EuroUser Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Arkin είπε Χωρις rtx ειναι αυτα του techpower στο πρωτο chart. Ειναι in game performance του guru3d δεν ισχυουν καθολου εχει γινει χαμος στα σχολια τρωει καλο κραξιμο. O w1zzard έχει αφήσει ON το Hairworks στο review του TPU για αυτό και μάλλον τανκάρουν τα FPS στις AMD, σε όλα τ'άλλα review είναι μια η άλλη οι κάρτες. Οι κάτοχοι του Game αύριο με κάρτες Vega μπορούν να μας πουν πόσο επιρροή έχει με On/Off. Τα review του TPU ήταν είναι και θα είναι πάντα nVidia friendly. Εποχές 2015 ακόμα έβαζαν στα Pros / Cons κάτι PhysX και άλλα αστεία με κατανάλωση Bluray-Furmark κτλ. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από 50EuroUser
Arkin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, dem είπε Άλλο αυτό. Το real perfomance, όπως λες και εσύ, στο λέω από τώρα δεν θα έχει σχέση με το benchmark. Tα νούμερα για όλες τις κάρτες θα είναι γενικά πολύ πιο πάνω. ΑΛΛΑ το scale που κάνουν οι κάρτες AMD και nVidia στο TPU bench, τυχαίο run, δεν μπορεί να είναι αντιπροσωπευτικό από την αρχή μέχρι τέλος του game. Oι Vega και radeon VII αποδίδουν καλύτερα από ότι μας λέει το TPU. Ποσοστιαία μιλώντας (όχι σαν απόλυτα νούμερα ingame) είναι πολύ πιο πειστικό αυτό. Εδω δεν θα διαφωνήσω σίγουρα δεν ξέρουμε τι run έκανε το tpu και πόση ώρα παίξανε. Γενικά δεν με ενδιαφέρει αν είναι λίγο πιο πάνω κάποιες κάρτες από άλλες εγώ θέλω να έχω τα 90fps που είδα στο tpu στην 1070ti να το παίξω να το ευχαριστηθώ γιατί του guru3d με απογοήτευσαν αρκετά. Και άλλους φαντάζομαι.
geo4sar Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Εγω την περιμενω απο βδομαδα την rtx 2070. Δεν εχω άποψη ακομα. Βλεπω γενικα πολυ θαψιμο σε διαφορα σχολια και σε αλλα sites για τις rtx. Ειναι λογο της τιμης ή απο τις επιδοσεις? Εγω εψαχνα καινουργια gpu για 2K monitor, οποτε πιστευω κοντα στα 500+ ειναι σχετικα νορμαλ η τιμης της. 1
dem Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 o w1zzard δεν καταλαβαίνω τι κάνει ... ειλικρινά. Πριν πολλά χρονιά τον είχα σε εκτίμηση, τώρα δεν καταλαβαίνω τι κάνει.
DsLmAnIaC Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εντάξει αν ισχύουν αυτά η nvidia μας δουλεύει. Dlss υπό προϋποθέσεις ανάλογα με την κάρτα και την ανάλυση. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από DsLmAnIaC 1
Arkin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, dem είπε Άλλο αυτό. Το real perfomance, όπως λες και εσύ, στο λέω από τώρα δεν θα έχει σχέση με το benchmark. Tα νούμερα για όλες τις κάρτες θα είναι γενικά πολύ πιο πάνω. ΑΛΛΑ το scale που κάνουν οι κάρτες AMD και nVidia στο TPU bench, τυχαίο run, δεν μπορεί να είναι αντιπροσωπευτικό από την αρχή μέχρι τέλος του game. Oι Vega και radeon VII αποδίδουν καλύτερα από ότι μας λέει το TPU. Ποσοστιαία μιλώντας (όχι σαν απόλυτα νούμερα ingame) είναι πολύ πιο πειστικό αυτό. Εδω δεν θα διαφωνήσω σίγουρα δεν ξέρουμε τι run έκανε το tpu και πόση ώρα παίξανε. Γενικά δεν με ενδιαφέρει αν είναι λίγο πιο πάνω κάποιες κάρτες από άλλες εγώ θέλω να έχω τα 90fps που είδα στο tpu στην 1070ti να το παίξω να το ευχαριστηθώ γιατί του guru3d με απογοήτευσαν αρκετά. Και άλλους φαντάζομαι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Στην παρούσα φάση το DLSS είναι σκουπίδι στα BF V και Metro Exodus. Αναμένω αύριο να δω τι βελτίωσαν στο Metro Exodus, μπας και..Μόνο στο 3DMark Port Royal αξίζει. Λογικά θα βελτιωθεί πολύ κάποια στιγμή αλλά βλέπω ότι πάμε σαν χελώνα γενικά.
Arkin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Acmilangr. είπε Και το TAA είναι τραγικό. Υπάρχει όμως και καλό TAA σε κάποια παιχνίδια Έχω περιέργεια να δω πως είναι off vs dlss ΤΑΑ μαζί με clarity αλλά πάλι δεν με ικανοποίησε στο BF1 ούτε στο shadow. Θέλω πεντακάθαρα textures δεν μπορώ τι θολούρα. 5 λεπτά πριν, 50EuroUser είπε O w1zzard έχει αφήσει ON το Hairworks στο review του TPU για αυτό και μάλλον τανκάρουν τα FPS στις AMD, σε όλα τ'άλλα review είναι μια η άλλη οι κάρτες. Οι κάτοχοι του Game αύριο με κάρτες Vega μπορούν να μας πουν πόσο επιρροή έχει με On/Off. Βρε ας είναι μπροστά η vega δεν είναι εκεί το point μου αλλά στο συνολικό performance gain σε σχέση με το benchmark..
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Arkin είπε ΤΑΑ μαζί με clarity αλλά πάλι δεν με ικανοποίησε στο BF1 ούτε στο shadow. Θέλω πεντακάθαρα textures δεν μπορώ τι θολούρα. Δεν βάζεις clarity, lumasharpen ή adaptivesharpen βάζεις.
Arkin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Δεν βάζεις clarity, lumasharpen ή adaptivesharpen βάζεις. Luma βάζω πάντα ναι. Πιο σπάνια clarity.
Acmilangr. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Lumasharpen και ξερό ψωμί. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από Acmilangr.
Προτεινόμενες αναρτήσεις