mtifosi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, Acmilangr. είπε Πραγματικά θα μπορούσε κάποιος να πει οτι το βλέπω σαν δικαιολογία. Αλλα μιλάω σοβαρά. Η κυρία διαφορά που βλέπω είναι ότι με RT οι σκιές είναι πιο 'light". Όμως αυτό πολλές φορές δεν μου αρέσει. Παράδειγμα στην 5η φωτογραφία θεωρώ το αποτέλεσμα στο off καλύτερο. Ίσως επειδή είμαι λάτρης της αντίθεσης. Εκεί που κάνει μεγάλη διαφορά υπέρ του RT είναι στις 2 τελευταίες φωτογραφίες Δεν ειναι ποιο light οι σκιες αλλα σε μερικες περιπτωσεις δεν αντιλαμβανεσαι καν τις σκιες. Δες την πρωτο photo εδω για παραδειγμα https://www.overclock3d.net/reviews/software/metro_exodus_pc_performance_review_-_rtx_on/7
Acmilangr. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Στο Off το φως είναι εντελώς λάθος σχεδόν παντού αφού φωτίζονται πράγματα που δεν πρέπει να φωτίζονται. Γι' αυτό λέγεται ''ray-tracing'', έχει ακρίβεια. Και είναι κάτι που σε συναρπάζει δηλαδή;
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Acmilangr. είπε Και είναι κάτι που σε συναρπάζει δηλαδή; Ναι αφού ο τελικός στόχος των γραφικών είναι να πιάσουμε τα επίπεδα της πραγματικότητας.
Acmilangr. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, mtifosi είπε Δεν ειναι ποιο light οι σκιες αλλα σε μερικες περιπτωσεις δεν αντιλαμβανεσαι καν τις σκιες. Δες την πρωτο photo εδω για παραδειγμα https://www.overclock3d.net/reviews/software/metro_exodus_pc_performance_review_-_rtx_on/7 Σε αυτήν την φώτο η διαφορά είναι πολύ μεγάλη
leros2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 17 ώρες πριν, billeiros είπε Εκατσα κ σκεφτηκα πολυ σημερα.Και ειδικα μετα και το bench του μετρό και το βρεφικο σταδιο αναπτυξης dlss/rtx αλλα και βλεποντας τις βεγκα ποσο ανεβαινουν τελευταια aka resident evil 2,metro αποφασισα να κρτηθω για την ωρα και να ακυρωσω την 2080. Αντ αυτης (καπου επρεπε να ξοδεψω χαχα) αυριο παραλαμβανω αυτη https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/Samsung-Monitor-32-Lc32hg70-LC32HG70QQUXEN.htm. 1440p, 10 bit panel, κυρτη, 1 billion colours, freesync 2,quantum dot, qled, και το κερασακι στην τουρτα HDR Γιατί να δώσεις 700€ όταν παίρνεις την ίδια (πανελ) απο εδώ: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07D2VFL34/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02__o00_s00?ie=UTF8&psc=1 με 500 ??? 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε @7nisiotis Αξιζει τοσα λεφτα που κανει?Ελλαδα από 435; Με ένα 50αρι παραπανω πας σε 2070... Ποια η αποψη των υπολοιπων?
Stamer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Στο Off το φως είναι εντελώς λάθος σχεδόν παντού αφού φωτίζονται πράγματα που δεν πρέπει να φωτίζονται. Γι' αυτό λέγεται ''ray-tracing'', έχει ακρίβεια. 3 λεπτά πριν, Acmilangr. είπε Και είναι κάτι που σε συναρπάζει δηλαδή; Η αλήθεια είναι οτι έχετε και οι δύο δίκιο. O warhead (μιλώντας απόλυτα) ορθώς λέει οτι το φως είναι πιο σωστό στο rtx on και από την άλλη ο Acmilangr λέει επί της ουσίας οτι οι διαφορές είτε του φαίνονται μηδαμινές είτε εν πάση περιπτώση δεν αξίζει ο κόπος να ασχολείσαι (αυτής της άποψης είμαι και εγώ). Για την ώρα απλά πιστεύω οτι είναι νωρίς να κρίνουμε αν όντως αξίζει. Αυτά που βλέπουμε είναι είτε πρώιμα είτε πατέντες νομίζω. Πρέπει να περιμένουμε λίγους μήνες να βγουν αρκετά παιχνίδια και με την προυπόθεση οτι οι developers εκμεταλλεύονται αυτήν την τεχνολογία οπότε και "στήνουν" σωστά για πραγματικά φοβερά αποτελέσματα. Αν αποδειχτεί το αντίθετο (που σημαίνει οτι σε κάμποσους μήνες ακόμα θα κουβεντιάζουμε αν φαίνεται πιο smooth εκείνη η σκιούλα στην 2η φώτο) τότε απλά δεν έχει νόημα.
Acmilangr. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ίδιο panel δεν σημενει ίδια οθόνη. Χωριά που αυτή που έδειξες ειναι HDR400 (δηλαδή εντελώς ψεύτικο) ενώ η samsung είναι HDR600 5 λεπτά πριν, Stamer είπε Η αλήθεια είναι οτι έχετε και οι δύο δίκιο. O warhead (μιλώντας απόλυτα) ορθώς λέει οτι το φως είναι πιο σωστό στο rtx on και από την άλλη ο Acmilangr λέει επί της ουσίας οτι οι διαφορές είτε του φαίνονται μηδαμινές είτε εν πάση περιπτώση δεν αξίζει ο κόπος να ασχολείσαι (αυτής της άποψης είμαι και εγώ). Για την ώρα απλά πιστεύω οτι είναι νωρίς να κρίνουμε αν όντως αξίζει. Αυτά που βλέπουμε είναι είτε πρώιμα είτε πατέντες νομίζω. Πρέπει να περιμένουμε λίγους μήνες να βγουν αρκετά παιχνίδια και με την προυπόθεση οτι οι developers εκμεταλλεύονται αυτήν την τεχνολογία οπότε και "στήνουν" σωστά για πραγματικά φοβερά αποτελέσματα. Αν αποδειχτεί το αντίθετο (που σημαίνει οτι σε κάμποσους μήνες ακόμα θα κουβεντιάζουμε αν φαίνεται πιο smooth εκείνη η σκιούλα στην 2η φώτο) τότε απλά δεν έχει νόημα. Ναι, δεν είπα ποτέ ότι δεν είναι καλό. Απλά αναρωτιέμαι αν όλο αυτό αξιζει για το αυτό το performance drop που ζητάει. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από Acmilangr. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Σε κάποια σημεία είναι μεγάλη η διαφορά, σε άλλα σημεία όχι και τόσο. Δεν φτάνει μία ακτίνα να δώσει το σούπερ αποτέλεσμα, απ' την άλλη η τωρινή γενιά μέχρι εκεί μπορεί.
leros2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Acmilangr. είπε Χωριά που αυτή που έδειξες ειναι HDR400 (δηλαδή εντελώς ψεύτικο) ενώ η samsung είναι HDR600 Βασικά ότι είναι κάτω από 1000 είναι ψεύτικο..... 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, leros2004 είπε Βασικά ότι είναι κάτω από 1000 είναι ψεύτικο..... Ισχύει, HDR = 1000 nits και εννοείται 10bit panel.
Acmilangr. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, leros2004 είπε Βασικά ότι είναι κάτω από 1000 είναι ψεύτικο..... Ισχύει απλά είναι ακόμα πιο ψεύτικο 2
leros2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Acmilangr. είπε Ισχύει απλά είναι ακόμα πιο ψεύτικο +200€ για ημιψεύτικο hdr ? Νο deal για μένα
Acmilangr. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, leros2004 είπε +200€ για ημιψεύτικο hdr ? Νο deal για μένα Το 600 δεν είναι κακό. Ιδίως για οθόνη που η απόσταση του χρήστη είναι μικρή 1
Stamer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Acmilangr. είπε Ναι, δεν είπα ποτέ ότι δεν είναι καλό. Απλά αναρωτιέμαι αν όλο αυτό αξιζει για το αυτό το performance drop που ζητάει. Με τα σημερινά δεδομένα και για την σειρά 2000, όχι, κατά την γνώμη μου δεν αξίζει εκτός κι αν το παιχνίδι/σύστημα σου δίνει καλά fps... το πραγματικό performance drop είναι κυρίως αν παίζεις σε 4k. Πρέπει απλά να καταλάβουμε οτι το 4k είναι σχετικά νεαρό και είναι και πολύ δύσκολο σε απαιτήσεις. Επί της ουσίας, η 20xx βγήκε για να υποστηρίξει καλά το 4k. Στην επόμενη γενιά θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Γενικά νομίζω υπάρχει μία σύγχυση τώρα γιατί προσωπικά πρώτη φορά παρατηρώ να ασχολούμαστε τόσο πολύ με 3 διαφορετικές αναλύσεις (1080, 2k, 4k) σε ίδια χρονικά διαστήματα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 49 λεπτά πριν, leros2004 είπε 10 ευρο φτηνοτερη απο Ελλαδα, πιο ασχημη κατα την αποψη μου. Πολυ μεγαλη διαφορα σε θερμοκρασιες...Αρα πιο ευκολα παω στην asus
Προτεινόμενες αναρτήσεις