aorus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Αυτο ποταμι ειναι στα δεξια στο 1:41 δεν βλεπω με τοση μυωπια ξεχασα και τα γυαλια στο σπιτι ; 😛 lol Ούτε πάλι βλέπω κάτι τόσο χάλια που βλέπετε όπως και εδώ από ένα απογοητευμένο κάτοχο μιας 2080
aekoupoli Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) αρα στην ουσια το dlss μας μειωνει την αναλυση 25%?Δλδ γυρω στα 1730p απο 2160p.Γιαυτο λενε οτι το dlss κανει upscale λιγο πιο πανω απο 1440P Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από aekoupoli
Inler Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε Το reshade δουλεύει άψογα σε ολα τα παιχνίδια να βάζετε clarity colurfulness vibrance lumasharpen liftgammagain tonemap technicolor τα 2 τελευταία προσοχή αν δεν ξέρετε να τα δουλεύετε γιατί αλλάζουν τα πάντα. Τρομερό αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση όταν το μάθετε ούτε θα κατεβαζετε έτοιμα sweet fx θα φτιάχνετε μόνοι σας αυτό που σας αρέσει. Μαζί με το UW η μεγάλη διαφοροποίηση από τις κονσόλες. Και φυσικά 60+fps backward compatibility emulators ποντίκι πληκτρολόγιο. To clarity τρώει 10fps συνήθως..Στα υπόλοιπα συμφωνώ +curves Σε 2060 που αναφέρει ο 7nisiotis η καλύτερη υλοποίηση είναι πράγματι η Strix αλλά στα 450€ δεν αξίζει Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από Inler
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 @7nisiotis Αξιζει τοσα λεφτα που κανει?Ελλαδα από 435; Με ένα 50αρι παραπανω πας σε 2070... Ποια η αποψη των υπολοιπων?
7nisiotis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε @7nisiotis Αξιζει τοσα λεφτα που κανει?Ελλαδα από 435; Με ένα 50αρι παραπανω πας σε 2070... Ποια η αποψη των υπολοιπων? Όχι δεν αξίζει κατ εμε.
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε @7nisiotis Αξιζει τοσα λεφτα που κανει?Ελλαδα από 435; Με ένα 50αρι παραπανω πας σε 2070... Ποια η αποψη των υπολοιπων? Αν μιλαμε με βαση τις τωρινες τιμες και διαθεσιμοτητα απο Ελλαδα μονο,εννοειται οτι καρα αξιζει η Asus. Αυτο το καταλαβαινει καποιος οταν δει ποσο κοστιζουν οι αλλες φθηνοτερες καλες υλοποιησεις https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/f/111205/Nvidia.html?keyphrase=2060&order_by=pricevat&order_dir=asc&page=2 Οταν εχει τοσο μικρες διαφορες απο την Gigabyte(gaming oc/aorus extreme),την Msi(gaming Z),την φθηνοτερη Asus Dual για ποιο λογο να μην αξιζει? Επισης η 2070 ξεφευγει πολυ παραπανω χρηματικα απο τα 50ευρω.Αν εννοεις για αυτη την 2070 με το blower cooler,ουτε για αστειο. 1
music_lover Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Μια χαρα δουλευει το HDR στο PC μετα το μεγαλο windows update καμια σχεση με τα pseudoHDR των κονσολων που ειναι για γελια..Εχω πολλα παραδειγματα και απο PC και απο κονσολα που εχω παιξει πολλακις οποτε εχω προσωπικη αποψη.. Τουλαχιστον εγω το εχω βρει εξαιρετικη υλοποιηση ειδικα στα SW:Battlefront ΙΙ,AC:Origins και κυριως στο Odyssey,SoTR,FC5 κ.ο.κ.. Ειναι απολαυση στην oled ειδικα σε σκηνες με χαμηλο φωτισμο. Γνωμη μου ειναι οτι οταν χρησιμοποιειται reshade ειδικα για fx που επηρεαζουν χρωμα,αντιθεση μην βαζετε HDR.. Δεν πανε μαζι αυτα το ενα δημιουργει προβληματα στο αλλο.. Για εμενα το reshade κυριως σε επιπεδο sharpening εχει χρησιμοτητα και μονο εκει το χρησιμοποιω οταν εχω HDR enabled.. Εγώ πάλι που δοκίμασα σε lg oled το hdr του ps4 pro και των windows θεωρώ το hdr των windows broken 100% και διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως για το pseudoHDR των κονσολών.
ktf Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, music_lover είπε Εγώ πάλι που δοκίμασα σε lg oled το hdr του ps4 pro και των windows θεωρώ το hdr των windows broken 100% και διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως για το pseudoHDR των κονσολών. διαγωνίως διαφωνείς? 😁
Acmilangr. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.techpowerup.com/reviews/Performance_Analysis/Metro_Exodus/4.html Βλέποντας τις διαφορές, μπορώ να πω πως ΔΕΝ με κάνουν να πω ουαου. Σαφώς οι σκιές είναι πιο ρεαλιστικές αλλά και πάλι.... Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από Acmilangr.
Arkin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Οχι ρε συ μου δουλεύε δεν ειχα θεμα.Εβαλα clarity και fakehdr . Ξαφνιλα το επιασε και δεν δουλεύει.Μολις παει να φορτωσει το κεντρικό μενου με πεταει στα win. Εν το μεταξυ μου λεει να κατεβασω την τελευταία εκδοσης 4.1.1 μολις μπει στο aco.Αλλα την τελευταια εχω. Σε ότι αλλι παιχνίδι το εχω βαλει δεν κάνει κιχ.με το Odyssey την εφαγε Καντο ένα unistall και ξανά install. Κάποιο κόλλημα θα έφαγε. Η 4.1.1 είναι η τελευταία ναι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Acmilangr. είπε https://www.techpowerup.com/reviews/Performance_Analysis/Metro_Exodus/4.html Βλέποντας τις διαφορές, μπορώ να πω πως ΔΕΝ με κάνουν να πω ουαου. Σαφώς οι σκιές είναι πιο ρεαλιστικές αλλά και πάλι.... Δικαιολόγησε το RTX Off επειδή με On γίνεται πανωλεθρία στο Μιλάνο 😂
Arkin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Inler είπε To clarity τρώει 10fps συνήθως..Στα υπόλοιπα συμφωνώ +curves Σε 2060 που αναφέρει ο 7nisiotis η καλύτερη υλοποίηση είναι πράγματι η Strix αλλά στα 450€ δεν αξίζει Ναι ρε φιλε και λέω κατι ξέχασα. Πρακτικά curves levels fakehdr κάνουν το ίδιο πράγμα. Το clarity δεν είναι αναγκαίο αν γίνει σωστη ρύθμιση του lumasharpen.
Acmilangr. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δικαιολόγησε το RTX Off επειδή με On γίνεται πανωλεθρία στο Μιλάνο 😂 Πραγματικά θα μπορούσε κάποιος να πει οτι το βλέπω σαν δικαιολογία. Αλλα μιλάω σοβαρά. Η κυρία διαφορά που βλέπω είναι ότι με RT οι σκιές είναι πιο 'light". Όμως αυτό πολλές φορές δεν μου αρέσει. Παράδειγμα στην 5η φωτογραφία θεωρώ το αποτέλεσμα στο off καλύτερο. Ίσως επειδή είμαι λάτρης της αντίθεσης. Εκεί που κάνει μεγάλη διαφορά υπέρ του RT είναι στις 2 τελευταίες φωτογραφίες Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από Acmilangr.
azazil1190 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Arkin είπε Καντο ένα unistall και ξανά install. Κάποιο κόλλημα θα έφαγε. Η 4.1.1 είναι η τελευταία ναι. Uninstall εννοείς το παιχνιδι?
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, Acmilangr. είπε Πραγματικά θα μπορούσε κάποιος να πει οτι το βλέπω σαν δικαιολογία. Αλλα μιλάω σοβαρά. Η κυρία διαφορά που βλέπω είναι ότι με RT οι σκιές είναι πιο 'light". Όμως αυτό πολλές φορές δεν μου αρέσει. Παράδειγμα στην 5η φωτογραφία θεωρώ το αποτέλεσμα στο off καλύτερο. Ίσως επειδή είμαι λάτρης της αντίθεσης. Εκεί που κάνει μεγάλη διαφορά υπέρ του RT είναι στις 2 τελευταίες φωτογραφίες Στο Off το φως είναι εντελώς λάθος σχεδόν παντού αφού φωτίζονται πράγματα που δεν πρέπει να φωτίζονται. Γι' αυτό λέγεται ''ray-tracing'', έχει ακρίβεια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις