Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Εντάξει όταν κάτι είναι μάπα, παραδεχόμαστε ότι είναι μάπα και ας έχουμε δώσει λεφτά γι' αυτό. Οι RTG boys λένε καλή κάρτα η VII και οι Green boys λένε καλό το DLSS ενώ είναι ολοφάνερη η θολούρα του. Δηλαδή εντάξει..Να σοβαρευτούμε λίγο. DLSS On: DLSS Off: 3
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω τι βλεπετε παιδια ειλικρινα. Οσο χαμηλο και να ειναι το dpi ας πουμε μιας "μικρης native" αναλυσης,οσο χαλια και να ειναι ενα πανελ ας πουμε,αποκλειεται να μην απεχει παρασαγγας απο αυτο το πραγμα που καλειται υλοποιηση DLSS στο BF:V Ειλικρινα για οσους παλιους ξερουν και θυμουνται ουτε ο Rollo στο Anandtech και στο Hexus δεν θα παραδεχονταν οτι ειναι καλη υλοποιηση 😛 Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από d4ydr33m3r
azazil1190 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Εντάξει όταν κάτι είναι μάπα, παραδεχόμαστε ότι είναι μάπα και ας έχουμε δώσει λεφτά γι' αυτό. Οι RTG boys λένε καλή κάρτα η VII και οι Green boys λένε καλό το DLSS ενώ είναι ολοφάνερη η θολούρα του. Δηλαδή εντάξει..Να σοβαρευτούμε λίγο. DLSS On: DLSS Off: Στις πετρες σιπλα στις ραγες κανει μπαμ. Αλλα απο οτι βλεπω με dlss ειναι πιο ξεθωριασμενα τα χρώματα
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Τα δέντρα στο βάθος κοίτα, λες και έλουσες την εικόνα με βαζελίνη είναι. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Φαινεται ακομη χειροτερο οταν το βλεπεις εν κινησει πιστεψε με.. Δεν εχω κανενα λογο να κανω bash ουτε εγω ουτε ο Psycho την τεχνολογια, αλλωστε πληρωσαμε για αυτην.. Ειναι μαυρα χαλια στην παρουσα..
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δηλαδή εδώ βάζουμε σε κάθε παιχνίδι σχεδόν reshade για να φεύγουν οι θολούρες από τα TAA/FXAA κλπ και έρχεται η NV να βάλει ακόμα παραπάνω θολούρα, ε όχι δεν θα πάρω.
azazil1190 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Arkin είπε Το reshade δουλεύει άψογα σε ολα τα παιχνίδια να βάζετε clarity colurfulness vibrance lumasharpen liftgammagain tonemap technicolor τα 2 τελευταία προσοχή αν δεν ξέρετε να τα δουλεύετε γιατί αλλάζουν τα πάντα. Τρομερό αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση όταν το μάθετε ούτε θα κατεβαζετε έτοιμα sweet fx θα φτιάχνετε μόνοι σας αυτό που σας αρέσει. Μαζί με το UW η μεγάλη διαφοροποίηση από τις κονσόλες. Και φυσικά 60+fps backward compatibility emulators ποντίκι πληκτρολόγιο. Οχι ρε συ μου δουλεύε δεν ειχα θεμα.Εβαλα clarity και fakehdr . Ξαφνιλα το επιασε και δεν δουλεύει.Μολις παει να φορτωσει το κεντρικό μενου με πεταει στα win. Εν το μεταξυ μου λεει να κατεβασω την τελευταία εκδοσης 4.1.1 μολις μπει στο aco.Αλλα την τελευταια εχω. Σε ότι αλλι παιχνίδι το εχω βαλει δεν κάνει κιχ.με το Odyssey την εφαγε Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από azazil1190
7nisiotis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι αξίζει ή θα κοιτάμε τα γραφικά μόνο ή και τα γρασίδια αλα Crysis 3 για να έχουμε να λέμε; Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από 7nisiotis 1
aorus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μπορεί να έχω χαμηλότερες απαιτήσεις οπτικά από αυτές πού έχετε δεκτό, στις δυο πιο πάνω στατικές εικόνες από το metro exodus στα σημεία που αναφέρατε ναι στις πέτρες έχει μια διαφορά που παλι δεν μπορώ να πω πια από τις δυο εικόνες δείχνει πιο φυσική, όσο για τα δέντρα στο βάθος δεν θα τα παρατηρούσα ποτέ προσωπικά αλλά και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά.... 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Τα reviews στο μέσο όρο το βγάζουν πολύ καλό. DLSS On: DLSS Off: 1
nickk0kkav Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Από τα screenshot που βάζετε ναι, έχει διαφορά. Αλλά η απόδοση τουχαλιστον ανεβαίνει ? Έχει νόημα κάποιος που δε μπορεί να το τρέξει "όπως πρέπει " να βάλει το dlss αντί να κατεβάσει αναλυση/ ρυθμίσεις ?
james rod Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 το dlss ειναι καλυτερο στα κοντινα σημεια ενω στα μακρινα χειροτερο, ετσι δουλευει. τωρα ποια δεντρα λεει ο αλλος στο βαθος, λες και θα τα προσεξει σε real time game.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, 7nisiotis said: Το παιχνίδι αξίζει ή θα κοιτάμε τα γραφικά μόνο ή και τα γρασίδια αλα Crysis 3 για να έχουμε να λέμε; Στο συγκεκριμένο topic θα κοιτάνε/γράφουν μόνο για τα γραφικά, στο topic του παιχνιδιού θα γράφουν και για τα υπόλοιπα. 😛 Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από ThReSh
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Αυτο ποταμι ειναι στα δεξια στο 1:41 δεν βλεπω με τοση μυωπια ξεχασα και τα γυαλια στο σπιτι ; 😛 lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις