azazil1190 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μπορείς να βάλεις εφέ όπως sharpening, clarity κλπ όπως στο reshade αλλά με το GeForce Experience(Στα παιχνίδια που το υποστηρίζουν προφανώς). Ελα ρε δεν το ξερα.Μιας και το Experience δεν το πολυ γουσταρω. Θα το δοκιμάσω μιας και στο aco με το reshade εχω θεμα τελευταία,ενω δουλευε μιας χαρα,οποτε τωρα το ενεργοποίω και παω να ξεκινήσω το παιχνίδι με πετάει στα win Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από azazil1190
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Κάτι άλλο φταίει, το reshade δουλεύει άψογα με το AC: O. 1
Acmilangr. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Κάτι άλλο φταίει, το reshade δουλεύει άψογα με το AC: O. Να δεις τι ωραία δουλεύει το reshade στο ACO με το HDR ενεργό Της ποπης το καγκελι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δεν υπάρχει HDR στο PC, είναι broken στο 90% των περιπτώσεων. 1
Acmilangr. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν υπάρχει HDR στο PC, είναι broken στο 90% των περιπτώσεων. Πλεον είναι καλύτερα. Από τα τελευταία που δοκίμασα, Far cry 5, shadow of Tomb raider, hitman 2, resident evil 2, the division 2 δουλεύει τέλεια. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από Acmilangr.
james rod Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 τρομερο το dlss στο bf v, κερδιζεις αποδοση απο το πουθενα με ελαχιστο κοστος εως ανυπαρκτο. Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=RnHafFeOWuY
Arkin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Το reshade δουλεύει άψογα σε ολα τα παιχνίδια να βάζετε clarity colurfulness vibrance lumasharpen liftgammagain tonemap technicolor τα 2 τελευταία προσοχή αν δεν ξέρετε να τα δουλεύετε γιατί αλλάζουν τα πάντα. Τρομερό αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση όταν το μάθετε ούτε θα κατεβαζετε έτοιμα sweet fx θα φτιάχνετε μόνοι σας αυτό που σας αρέσει. Μαζί με το UW η μεγάλη διαφοροποίηση από τις κονσόλες. Και φυσικά 60+fps backward compatibility emulators ποντίκι πληκτρολόγιο.
Silverage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Αυτά δουλεύουνε άμα έχεις κάνει calibration την οθόνη;
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, james rod είπε τρομερο το dlss στο bf v, κερδιζεις αποδοση απο το πουθενα με ελαχιστο κοστος εως ανυπαρκτο. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου https://www.youtube.com/watch?v=RnHafFeOWuY
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μια χαρα δουλευει το HDR στο PC μετα το μεγαλο windows update καμια σχεση με τα pseudoHDR των κονσολων που ειναι για γελια..Εχω πολλα παραδειγματα και απο PC και απο κονσολα που εχω παιξει πολλακις οποτε εχω προσωπικη αποψη.. Τουλαχιστον εγω το εχω βρει εξαιρετικη υλοποιηση ειδικα στα SW:Battlefront ΙΙ,AC:Origins και κυριως στο Odyssey,SoTR,FC5 κ.ο.κ.. Ειναι απολαυση στην oled ειδικα σε σκηνες με χαμηλο φωτισμο. Γνωμη μου ειναι οτι οταν χρησιμοποιειται reshade ειδικα για fx που επηρεαζουν χρωμα,αντιθεση μην βαζετε HDR.. Δεν πανε μαζι αυτα το ενα δημιουργει προβληματα στο αλλο.. Για εμενα το reshade κυριως σε επιπεδο sharpening εχει χρησιμοτητα και μονο εκει το χρησιμοποιω οταν εχω HDR enabled.. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από d4ydr33m3r 2
aorus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Eίδα ολόκληρο το video sto link και παρά την συμπίεση του youtube βάζοντας ως μέτρο και την δική μου εμπειρία από το rig μου και γνωρίζοντας πως δεν έχω κάποιο θέμα με τα μάτια μου προσωπικά δεν κατάλαβα διαφορά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Ρε 'σεις..Το TPU για το Metro Exodus benchmark χρησιμοποίησε τους ForceWare 417.22 και μάλιστα λέει μέσα σε παρένθεση recommended by NVIDIA. The fuck ?
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, aorus είπε Eίδα ολόκληρο το video sto link και παρά την συμπίεση του youtube βάζοντας ως μέτρο και την δική μου εμπειρία από το rig μου και γνωρίζοντας πως δεν έχω κάποιο θέμα με τα μάτια μου προσωπικά δεν κατάλαβα διαφορά. Don't.. Just don't.. Ουδεμια σχεση.. Ουτε για αστειο..
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, aorus είπε Eίδα ολόκληρο το video sto link και παρά την συμπίεση του youtube βάζοντας ως μέτρο και την δική μου εμπειρία από το rig μου και γνωρίζοντας πως δεν έχω κάποιο θέμα με τα μάτια μου προσωπικά δεν κατάλαβα διαφορά. Πόσταρα και εικόνες από το δικό μου σύστημα(Σε 1440P βέβαια) και το αποτέλεσμα είναι χάλι μαύρο. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από Psycho_Warhead
aorus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω δε μπορώ να συμφωνήσω απλά είτε για να προσαρμόσω την άποψη μου εσείς προφανώς βλέπετε κάτι που δεν είδα ούτε στο σύστημα μου, οκ δεκτό αλλά ...... ακόμα και από εδώ που είναι στατικές εικόνες η όποια διαφορά είναι περισσότερο υποκειμενική δεν βλέπω κάτι ουσιαστικό https://www.techpowerup.com/reviews/Performance_Analysis/Battlefield_V_DLSS/ Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από aorus
Προτεινόμενες αναρτήσεις