Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, aplos73 είπε Καλησπέρα στην παρέα. Πρόκειται να αγοράσω μια Gigabyte windforce 2060 RTX . Τώρα έχω μια Gigabyte 960 gtx . Όταν πάρω την καινούρια πρέπει να κάνω uninstall drivers με ddu και μετά να βάλω την καινούρια κάρτα και να περάσω drivers; Η αν την βάλω στο pc θα την δει αμεσως; Ρωτάω γιατί είναι η πρώτη φορά που αλλάζω κάρτα γραφικών. Μπορεις να θες να κανεις την εγκατασταση μεσω του Gefore Experience αν βαριεσαι,αλλιως αν θες να εισαι 100% σιγουρος ναι σβηνεις τους παλιους και παιρνας τους καινουργιους.
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Θελει η πουτ@να να κρυφτει, κι η χαρα δεν την αφηνει!🤣 Ψοφαει για dlss το Λιζακι! Σορυ παιδια αλλα δεν αντεξα.. Δηλαδη ποση κοροιδια πια? Τωρα θα αρχισουμε τα "ειναι νωρις,ειναι beta, κτλ.." Αμα ειναι νωρις, να μην το βγαλουν τωρα αλλα αφου δεν τους αφηνει το αρμεγμο-hype τι να κανουμε.. Να το βγαλουν οταν θα ειναι πραγματικα ετοιμο.. Αφου ο ανταγωνισμος ακομα ροχαλιζει.. Τι να πεις...☠️ Καλά τι νωρίς..Ήδη περιμένουμε πόσους μήνες..Και πήραμε αυτά τα αποτελέσματα. Μεγάλο fail το DLSS μην το ψάχνουμε. 1
Arkin Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Τεραστια διαφορα τα benchmarks του guru με του techpower. Και οι 2 ultra λενε εχουν. Ποιος εχει δικιο τελικα? Με βαση του techpower θα ειμαι σταθερα ultra 75fps σε 2.5k. Με βαση του guru3d πεφτουμε 40% κατω. Τι ρυθμισεις εχουν και οι 2 μιας και λενε ultra? 1
john2gr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Με περισσότερα features ενεργοποιημένα το Techpowerup βγάζει διαφορετικά αποτελέσματα. Πχ GTX1060 6GB : Techpowerup 56 fps , Guru3D 35 fps. https://www.techpowerup.com/reviews/Performance_Analysis/Metro_Exodus/6.html https://www.guru3d.com/articles_pages/metro_exodus_pc_graphics_performance_benchmarks,6.html Ή ένας από τους 2 είναι Fail ή και οι 2...😂😂😂 Το Guru3D χρησιμοποιησε το benchmark tool το οποιο δεν αντιπροσωπεύει καθόλου το in-game performance 1
_Theo_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Τεραστια διαφορα τα benchmarks του guru με του techpower. Και οι 2 ultra λενε εχουν. Ποιος εχει δικιο τελικα? Με βαση του techpower θα ειμαι σταθερα ultra 75fps σε 2.5k. Με βαση του guru3d πεφτουμε 40% κατω. Τι ρυθμισεις εχουν και οι 2 μιας και λενε ultra? Το τόνισα και εγώ αυτό. Κάτι μου λέει ότι το Guru3D λέει μαλακίες, ως συνήθως... 1
_Theo_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, john2gr είπε Το Guru3D χρησιμοποιησε το benchmark tool το οποιο δεν αντιπροσωπεύει καθόλου το in-game performance Πες το έτσι ρε αδερφέ...Χαχαχα!!! Ελεεινό Guru3D...!!!
Arkin Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, _Theo_ είπε Το τόνισα και εγώ αυτό. Κάτι μου λέει ότι το Guru3D λέει μαλακίες, ως συνήθως... Μακαρι να ειναι ετσι. Στο guru3d η vega 64 ειναι πανω απο την 2070 ενω στο techpower η 2070 ειναι 25% μπροστα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Είναι DX12 και του TPU ; Θα έλεγα ότι του Guru3D είναι πιο έγκυρα τα νούμερα.
Arkin Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Η 1070ti ειναι 40% μπροστα στο techpower. Αλλο που δεν θελω γιατι ειδα του guru3d και λεω reshade δεν βαζω με τιποτα ενω στο techpower χαρηκα αρκετα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, john2gr είπε Το Guru3D χρησιμοποιησε το benchmark tool το οποιο δεν αντιπροσωπεύει καθόλου το in-game performance Α, καλά..Δεν φταίει το G3D όμως. Η 4A φταίει.
Arkin Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Είναι DX12 και του TPU ; Θα έλεγα ότι του Guru3D είναι πιο έγκυρα τα νούμερα. DX11-DX12 που συγκριναν ουτε 1fps διαφορα δεν εχουν. Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Α, καλά..Δεν φταίει το G3D όμως. Η 4A φταίει. Και παλι πως δικαιολογεις τις τεραστιες διαφορες? Μιλαμε για 40-50% διαφορες. Τοσο χαλια ειναι το benchmark? Και μου φαινεται το benchmark ευνοει τις amd? Παραξενα πραγματα.
_Theo_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Α, καλά..Δεν φταίει το G3D όμως. Η 4A φταίει. Το τρισάθλιο Guru3D φταίει. Αν ήταν σωστοί έπρεπε να μετρήσουν απόδοση σε πραγματικές συνθήκες. Αλλά είναι η επιτομή των άχρηστων.
Arkin Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Metro RTX ON/RTX OFF RTX ON RTX OFF RTX ON RTX OFF 1
mtifosi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Προτιμαει λεει την εικονα χωρις rtx γιατι βλεπεις τα παντα...δεν υπαρχει σωτηρια στο pc οταν βλεπεις τετοια video απο και καλα αντικειμενικους youtubers... To rt global illumination στο metro ειναι φοβερο... Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από mtifosi 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις