Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν προλαβαίνω να μπω καν σε map με το νέο patch, RTX is on...Not !

Αν δεν αλλάξει κάτι με νέο οδηγό, τραγωδία το DLSS στο BF V.

DLSS Off:

lbLnaJA.jpg

DLSS On:

Bl3aPTR.jpg

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2
Δημοσ.

Υπομονή,2 μέρες μείνανε για το Metro exodus.Θα δούμε -ελπίζω- το implementation rtx+dlss όπως θα έπρεπε,χωρίς φρανκενστάιν λύσεις πάτς... πάτς... πάτς.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Μάπα είναι,μην την πάρεις..

Μάπα η waterforce; Προσωπικά δεν έχω δει κανένα review της συγκεκριμένης. Από που προκύπτει το "μάπα";

Δημοσ.

Θα βγάλει σωστό driver η nvidia δεν είναι amd που κυκλοφόρησαν το νέο flagship με ότι να ναι οδηγούς μηδενικό oc potential και λάθος vbios χωρίς υποστήριξη uefi

μάπα η waterforce από πού προκύπτει και εγώ την ίδια απορία έχω, όσο για τον gamernexus είναι τόσο αντικειμενικός που βρίσκει τα πάντα στην nvidia μαλακία και στην ίντελ και όλα καλά στην amd....να μην κάνω copy links πάντως είναι τραγικός

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Unreal Engine 4.22 preview released

https://forums.unrealengine.com/unreal-engine/announcements-and-releases/1583659-unreal-engine-4-22-preview

Real-Time Ray Tracing and Path Tracing (Early Access)

Added ray tracing low level support.

Implemented a low level layer on top of UE DirectX 12 that provides support for DXR and allows creating and using ray tracing shaders (ray generation shaders, hit shaders, etc) to add ray tracing effects.

Added high-level ray tracing features

Rect area lights

Soft shadows

Reflections

Reflected shadows

Ambient occlusion

RTGI (real time global illumination)

Translucency

Clearcoat

IBL

Sky

Geometry typesTriangle meshes

Static

Skeletal (Morph targets & Skin cache)

Niagara particles support

Texture LOD

Denoiser

Shadows, Reflections, AO

Path Tracert

Unbiased, full GI path tracer for making ground truth reference renders inside UE4.

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, malakudi είπε

Μάπα η waterforce; Προσωπικά δεν έχω δει κανένα review της συγκεκριμένης. Από που προκύπτει το "μάπα";

Δεν έπιασες την ειρωνεία του σχολίου μου...

Ρωτάει για μια από τις ακριβότερες υλοποιήσεις,με διπλό ψυγείο που από μόνο του εξασφαλίζει ψηλά ρολογια και χαμηλές θερμοκρασίες.  Ή κορυφαία της gb.

Όπως είπες ούτε καν reviews κυκλοφορούν κι αμφιβάλλω αν θα την έχει κάποιος στην Ελλάδα,πόσο μάλλον εδώ μέσα για να πει γνώμη.

Τεσπα η ερώτηση στα δικά μου μάτια είναι τρολ

• Like 11
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γελαει ο κοσμος μολις το εβαλα και το δοκιμασα το DLSS στο BFV.. Ειπα να το βαλω μηπως γινει playable σε 4k και κρατησει και ενα επιπεδο σε IQ.. Ενταξει αν εχουμε τετοιες υλοποιησεις τοτε εδεσε το γλυκο λολ..

Back to 3440x1440@100Hz που βγαζω και playbale framerate με high fidelity..

edit

Παω να δοκιμασω και με το νεο driver

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Arkin είπε

άντε μπας και φτιάξανε και το crash στο Apex.... στο BFV πάντως με DLSS 1440p εχω με RTX high οσα fps είχα με medium (με 418.81 driver  +2080).

Επεξ/σία από Psaris
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αστεία κατάσταση το DLSS στο BF V..Εδώ βάζουμε reshade να φύγει η κονσολοθολούρα και η NV το επαναφέρει, χαχαχαχα. Και όχι δεν άλλαξε τίποτα με τον νέο driver.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...