Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι αξίζει η 2060, κοιτάς και σε 1440P αλλά ίσως να χρειαστεί να ρίξεις κάμια ρύθμιση σε μελλοντικούς τίτλους.

το μέγιστο των χρημάτων που θεωρείς ότι αξίζει να δώσω για μια αξιοπρεπής υλοποίηση? Γιατί ξεκινανε από 350 και φτάνουν κοντά 500... Αν μπορείς πρότεινέ μου κάποια που θεωρείς καλή υλοποίηση.

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΟΣΟ φθηνότερη τόσο το καλύτερο σε κάρτες τύπου 2060.

MSI VENTUS OC

GIGABYTE GAMING OC PRO

EVGA XC ULTRA

πλησιάζουν 400 ομως. Κανε λίγο υπομονή ακόμη

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Τις 2 πρωτες δεν τις βλεπω σαν υλοποιηση στο σκρουτζ. Μονο την Evga που παει 430+...Προς το πασχα θα παει η αγορα λογικα...ισως τελη μαρτιου. Αν εχουν πεσει λιγο ακομα  εχει καλως

Το πασχα ειναι σε 2 μηνες απο τωρα, τιμες διαθεσημοτητες κτλ αλλαζουν καθε μερα, δεν εχει νοημα να κοιτας απο τωρα, το βλεπεις τοτε.

Δημοσ.

δεν θα αλλαξουν και πολλα για να πεσουν κατακόρυφα οι τιμες...νεες καρτες δεν θα βγουν...Διαθεσημοτητα μονο καλυτερη θα εχουμε και τιμες εστω και ελαφρως χαμηλότερες. Για αυτό το συζηταω. Και πιο πολύ η ολη η συζητηση είναι που να παω για να δω την μεγαλυτερη αυξηση επιδοσεων για τα λεφτα που θα δωσω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

δεν θα αλλαξουν και πολλα για να πεσουν κατακόρυφα οι τιμες...νεες καρτες δεν θα βγουν...Διαθεσημοτητα μονο καλυτερη θα εχουμε και τιμες εστω και ελαφρως χαμηλότερες. Για αυτό το συζηταω. Και πιο πολύ η ολη η συζητηση είναι που να παω για να δω την μεγαλυτερη αυξηση επιδοσεων για τα λεφτα που θα δωσω.

Spoiler

Να πας σ΄ενα στριπτιτζάδικο. Σίγουρη αύξηση επιδόσεων!Και δεν θα το μετανιώσεις ποτέ!😵😍😜

Δημοσ.

Αντε για να δουμε τι ψαρια θα πιασουν τωρα οι καρτες.Ελπιζω να μην εχουμε κλαματα.Τωρα που το σκεφτομαι θα εχουμε κλαματα ειτε απο rtx κατοχους ειτε απο προηγουμενης γενιας κατοχους.Βεβαια το αποτελεσμα θα δειξει ποιοι θα κλαψουν.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αυτός είναι λίγο AMD fanboy. Θα το δούμε σήμερα το DLSS. Το FF XV δεν έχει RT.

Μα στην ουσία upscaling είναι το DLSS, δεν μπορεί να κάνει και θαύματα. Τι σχέση έχει το RT με το DLSS και τα έχεις κάνει πακέτο? Το ένα υπόσχεται καλύτερες επιδόσεις με τον χρησιμοποιεί μικρότερη ανάλυση και να την ανεβάζει με "έξυπνο" upscaling και το άλλο είναι τεχνολογία για καλύτερες αντανακλάσεις.

Στην ουσία επειδή το RT ρίχνει τόσο πολύ της επιδόσεις, για αυτό θέλουν να το χρησιμοποιούμε μαζί με DLSS, για να ανέβουν οι επιδόσεις του.

Μην ξεγελιόμαστε (και γω 2080 έχω) ότι DLSS + RT θα δείχνουν καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα απ'ότι σκέτο RT στην ίδια ανάλυση. Το DLSS θα ρίχνει το οπτικό αποτέλεσμα για να βελτιώσει τα FPS, το πόσο θα τα ρίχνει θα κρίνει αν αξίζει να το χρησιμοποιήσεις την τελική. Αν η διαφορά είναι μικρή τότε πάσο, αλλά δεν πιστεύω σε θαύματα.

• Like 3
Δημοσ.

Το RTX είναι πακέτο και έχει και τα δύο μέσα, RT + DLSS. Προφανώς και το native res θα είναι καλύτερο, το στοίχημα είναι να είναι σε όλα τα σημεία καλύτερο από το TAA όπως είναι στο port royal του 3DMark.

geforce-ces-2019-rtx-on-battlefield-v-pe

• Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αυτός είναι λίγο AMD fanboy. Θα το δούμε σήμερα το DLSS. Το FF XV δεν έχει RT.

Δε θα τον έλεγα AMD fanboy αλλά ακόμα κι αν είναι, το παραπάνω video για το DLSS αποτελεί μια πάρα πολύ καλή ανάλυση. Έχω μία ένσταση γι' αυτό που λέει, ότι DLSS 4K = 1440p render + supersampling με Tensor Cores. Δε νομίζω ότι το έχει παραδεχτεί αυτό κάπου επίσημα η nVidia. Παντού αναφέρει πως είναι ένα νέος τρόπος rendering. Για να έχει αύξηση επιδόσεων σε σχέση με native χωρίς ΤΑΑ σίγουρα μιλάμε για κάποιο rendering χαμηλότερης ανάλυσης, αλλά δε νομίζω πως είναι 1440p, ειδικά αν δούμε στο gameplay benchmark του Final Fantasy ότι πιάνει 77 fps σε 1440p TAA αλλά 57 fps σε 4K DLSS. Είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για κάποιο upscale, αλλά δε πιστεύω πως είναι upscale από 1440p. Αν υπάρχει κάπου κάποια αναφορά που η nvidia αναφέρει πως είναι 1440p, please link.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...