Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίζει το boost στο RT που έγινε μετά το update να δουλεύει μόνο στο online; γιατι ενώ έχω κάπου 60-70fps σε ULTRA RT (φαντάζομαι θα πέφτουν πολύ σε άλλες πίστες η σημεία) στο single player είναι στα 30.....

Δημοσ.

Η βελτίωση αφορά λιγότερα reflections ή βελτίωσαν όντως κάτι; Γιατί δεν λέει κάτι αν απλά μειώνουν το εφέ να χαζό χαιρόμαστε ότι πιάνει καλά fps. 

Δημοσ.
Στις 9/2/2019 στις 4:44 ΜΜ, Acmilangr. είπε

Είναι πολύ πάρα πάνω από ότι περίμενα. 

Καπου εκει ειναι αναλογα το παιχνιδι.. Ποσο boost κρατας κατα μεσο ορο με default ανεμιστηρες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Καπου εκει ειναι αναλογα το παιχνιδι.. Ποσο boost κρατας κατα μεσο ορο με default ανεμιστηρες;

Τους ανεμιστήρες τους έχω στο 55%. Δεν είναι στάνταρ. Ανάλογα το παιχνίδι και την ανάλυση.

Συνήθως είναι στα 2050mhz. 

Υπάρχουν όμως παιχνίδια που σε 4k δεν πάει πάνω από 2010. 

Επεξ/σία από Acmilangr.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι εγω δεν σου ειπα αναλυση λογικο σε 4k και 21:9 1440p παιζω εγω δηλαδη gpu limited resolutions.. Για αυτο σε ρωτησα μεσο ορο εννοειται το boost δεν ειναι το ιδιο συνυπολογιζεται απο ποσους παραγοντες.. Στο AC odyssey /BFV/ FC5 δεν πεφτω κατω απο 2000 ας πουμε ενω π΄.χ στο SOTR φτανει και 1950 χωρις να ανεβαζω ανεμιστηρες. Αρα περιπου τα ιδια ειμαστε σε ρωτησα γιατι και εγω την rog strix εχω να δω..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Ναι εγω δεν σου ειπα αναλυση λογικο σε 4k και 21:9 1440p παιζω εγω.. Για αυτο σε ρωτησα μεσο ορο εννοειται το boost δεν ειναι το ιδιο συνυπολογιζεται απο ποσους παραγοντες.. Στο AC odyssey /BFV/ FC5 δεν πεφτω κατω απο 2000 ας πουμε ενω π΄.χ στο SOTR φτανει και 1950 χωρις να ανεβαζω ανεμιστηρες. Αρα περιπου τα ιδια ειμαστε σε ρωτησα γιατι και εγω την rog strix εχω να δω..

Ποσο + έχεις πάει το Clock; και πόσο + την μνήμη; 

Επεξ/σία από Acmilangr.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Acmilangr. είπε

Ποσο + έχεις πάει το Clock; και ποοσ + την μνήμη; 

120/1050

Παραπανω πανε οι μνημες αλλα αρχιζουν και χανουν μετα σε αποδοση throttlαρουν.. Bαραει power limit καργα πρεπει να δωσουν updated bios μην παμε σε τριτες λυσεις.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε

120/1050

Παραπανω πανε οι μνημες αλλα αρχιζουν και χανουν μετα σε αποδοση throttlαρουν..

Εγώ 145/750. Νομίζω οι μνήμες μου δεν πάνε παραπάνω.... 

Την OC έχεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Acmilangr. είπε

Εγώ 145/750. Νομίζω οι μνήμες μου δεν πάνε παραπάνω.... 

Την OC έχεις; 

Σε πυρηνα μια χαρα εισαι.. Οι μνημες ναι πανε πολυ καλα οι δικες μου.. Ναι την OC με Samsung μνημες.

Iσως αν με βαρεσει αργοτερα να βαλω waterblock και custom bios θα δειξει αλλα δεν περιμενω τρελλα πραγματα παραπανω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος για αυτα που περιμενα.

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
Δημοσ.

Ειμαι σε σκεψεις τις τελευταίες μερες...αξιζει να παρω μια 2060 μεχρι το Πασχα? Από μερια της AMD Θα πρεπει να περιμενω πολύ για να δω κατι καινουριο. Το budget μου είναι καπου στην 2060. Το θεμα είναι αν αξιζει. Εχετε να προτείνετε καποια καλη υλοποιηση οσον αφορα το κοστος αλλα και τις θερμοκρασίες/θορυβο? Γενικα να αναφερω ότι δεν ασχολούμαι με OC,UV Κτλπ...οποτε δεν θα επιχειρηθεί κατι τετοιο.Ειναι ουσιαστικο upgrade? Όταν λεω ουσιαστικο εννω πανω από 40-50 της εκατο επιδοσεις.

Μεσα στα πλανα και η αλλαγη οθονης συντομα. Όμως της καρτας κρινεται πιο επειγουσα μιας και η ήδη υπάρχουσα δείχνει τα χρονια της ολοφάνερα. Με την 2060 μπορω να κοιτάξω και σε 1440p αργοτερα? Η δεν είναι καλη ιδεα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...