BabisTs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εδώ είμαστε να δούμε αν θα μείνει πίσω λόγω vram η 2060...Μεχρι τις Ampere άνετα θα την κρατήσει στις ανταγωνιστικες επιδοσεις που έχει στα μέχρι τώρα Games..... Δεν νομίζω να την συμφέρει να την κρατήσει πίσω η nvidia λόγω vram.... Φετινή gpu είναι... Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από BabisTs 4
DsLmAnIaC Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μια χαρά τα πάει και απέναντι σε 2070 η 2060. Ακόμη και με τα 6gb ram τα νούμερα της είναι εξωφρενικά καλά σε όλες τις αναλύσεις. Εκτός αν τα νούμερα που μας δίνουν είναι για να πουλήσουν και μόνο. Του χρόνου η του αντιχρονου βλέπουμε. Μάλλον θα πηγαίνουμε για νέα κάρτα ειδικά σε δύο χρόνια.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η top κάρτα στο steam είναι η 1060 με τα 6GB VRAM. Οι devs κοιτάνε τι έχει ο περισσότερος κόσμος, άμα ήταν να φτιάχνονται τα παιχνίδια για τις high-end GPUs θα είχαμε κάθε χρόνο και νέο Crysis, οπότε χαλαρώστε. Επίσης, εγώ θέλω να δω παιχνίδι να δικαιολογεί τα 8GB VRAM, μέχρι στιγμής δεν έχω δει πουθενά σούπερ-ντούπερ υφές για τόση μνήμη. Console parity παντού, η μνήμη μας πείραξε.. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από Psycho_Warhead 2
DsLmAnIaC Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Η top κάρτα στο steam είναι η 1060 με τα 6GB VRAM. Οι devs κοιτάνε τι έχει ο περισσότερος κόσμος, άμα ήταν να φτιάχνονται τα παιχνίδια για τις high-end GPUs θα είχαμε κάθε χρόνο και νέο Crysis, οπότε χαλαρώστε. Επίσης, εγώ θέλω να δω παιχνίδι να δικαιολογεί τα 8GB VRAM, μέχρι στιγμής δεν έχω δει πουθενά σούπερ-ντούπερ υφές για τόση μνήμη. Console parity παντού, η μνήμη μας πείραξε.. Το The division 2 χρησιμοποιεί αρκετά σε ultra.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Όχι δεν χρησιμοποιεί πολλά, ούτε έχει τίποτα φοβερές υφές. Επίσης, δεν θέλω να σας ξενερώσω..Αλλά σε 4 μέρες αρκετοί θα τρέξουν να πάρουν 2060 για το Metro..Από αύριο ξεκινάει το γλέντι με το DLSS στο BF V.
Acmilangr. Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε DLSS + RT = RTX. Μαθηματικός βλέπω είσαι. Σε 4k θα πιάνω τίποτα 40fps; Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από Acmilangr.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι, η ίδια η NV λέει ότι το RTX έχει και τα δύο μέσα..Δηλαδή για την ώρα έχουμε μόνο RT(Αφού κανένα παιχνίδι δεν έχει ακόμα RT + DLSS). Από αύριο θα είναι το πρώτο το BF V με RTX. 3 λεπτά πριν, Acmilangr. είπε Σε 4k θα πιάνω τίποτα 40fps; Και χωρίς DLSS τα πιάνεις ήδη αυτά. https://www.guru3d.com/news-story/december-4-battlefield-v-raytracing-dxr-performance-patch-released-(benchmarks).html Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από Psycho_Warhead
Acmilangr. Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Παράξενο. Πριν καμιά εβδομάδα που δοκίμασα είχα κάτι νούμερα 20-25...
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο σπασμένο ; Έχει βγει patch που βελτιώνει δραματικά το DXR performance και αύριο θα βελτιωθεί κι' άλλο ενώ θα πάρει και DLSS. RTG/Pascal owners επίσημα για καναρίνια 🤣 Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από Psycho_Warhead
Acmilangr. Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Στο σπασμένο ; Έχει βγει patch που βελτιώνει δραματικά το DXR performance και αύριο θα βελτιωθεί κι' άλλο ενώ θα πάρει και DLSS. RTG/Pascal owners επίσημα για καναρίνια 🤣 Όχι στο κανονικό (μέσω ea access)
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Εσύ έχεις το αρχικό performance απ' ότι βλέπεις εδώ..
HALF EVIL Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Στο σπασμένο ; Έχει βγει patch που βελτιώνει δραματικά το DXR performance και αύριο θα βελτιωθεί κι' άλλο ενώ θα πάρει και DLSS. RTG/Pascal owners επίσημα για καναρίνια 🤣 Κάτι τέτοια λες και με πιάνει κατάθλιψη. Άντε τώρα να μην πάρω Rtx .
Acmilangr. Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Εσύ έχεις το αρχικό performance απ' ότι βλέπεις εδώ.. Ναι αλλά γιατί; θα ξανά δοκιμάσω το βράδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις