Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση ρητορική μιας κ φυσικά δε ξέρω την απάντηση. Τα 6gb είναι λίγα αλλα 1440p αλλά μήπως τα 6gb ddr 6 είναι ίσα η καλύτερα από τα 8gb ddr5 λόγω της αυξημένης ταχύτητας ? Μήπως βιαζόμαστε να πούμε ότι τα 6gb της 2060 είναι λίγα ? Δεν έχω τη κάρτα απλά αναρωτιέμαι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με 192 bit bus δεν θα με ξαφνιαζε αν δεν αξιοποιει καν τις ταχυτητες του ddr 6, και ειναι κυριως για τα ματια του κοσμου....

απο κει και περα η μνημη εχει τον εξης ρολο.

σε ενα τιτλο χρειαζονται χ gb για να δειξει ultra textures.

αν το εχεις καλως, αν δεν τα εχεις το πας στο high/ very high, η οσο επιτρεπει η ποσοτητα μνημης της καρτας σου

σε 1080 τα 6 θα επαρκουν για 3/4 χρονια μπορει και παραπανω. σε 1440 αμφιβαλλω αν θα ειναι αρκετα φετος η του χρονου...

την 2060 μονο για 1080p θα την επαιρνα, που για μενα δεν αξιζει να πας στα 400 ευρω για 1080p

Επεξ/σία από rofl
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

Εδώ μια χαρά  αρκούν πάντως τα 6gb vram ακόμα και 1440p... 

https://www.techspot.com/article/1785-nvidia-geforce-rtx-2060-vram-enough/

• να το θυμηθεις αυτο κατα το τελος του χρονου οπως εγραψα :P

για τωρα ναι δεν υπαρχει καποιο προβλημα... αλλα αν παιρνεις νεα καρτα δεν την παιρνεις για να τρεχει καλα τα μεχρι τωρα παιχνιδια...

Δημοσ.

Για μας τους "φτωχούς" με 1080p monitorακια μια χαρά είναι. Αντε να πέσουν και στα 350 και κάτω οι καλές υλοποιήσεις ( όχι οι κουτσες με τα μονά φανς ) θα είναι μια χαρά μέχρι την 3060 :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν πηρες την 570 του αμαζον ουτε για αστειο δεν αξιζει να πας σε 2060 imo, η 570 θα σε παει αξιοπρεπως στην επομενη γενια.

κι εγω για 2060 σκεφτομουν αλλα με αυτη τη τιμη και τα 6gb πηγα σε 580 και ειμαι full ευχαριστημενος και σε 1080p θα βγαλω ανετα 2 χρονια 

δεν ειν τυχαιο που οι 570/580 πουλανε σαν ψωμακια αυτες τις μερες με το game bundle

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Στα ultra παντα καποιες ρυθμισεις τραβανε παραπανω vram. Κυριως τα textures και το ΑΑ. Η 2060 μεχρι τα 350 απλα δεν εχει αντιπαλο και η 2070 μεχρι τα 500-550max. Στα 700 παιζει η 2080. Μεχρι τα 200 ευρω η 570 δεν εχει αντιπαλο η αν βρειτε καμια 580 8gb. Οι τιμες εχουν πεσει μετα θα περιμενετε navi τελος 2019 η ampere 2020.

Η 2060 εχει αρκετα μεγαλυτερη αποδοση απο την 570. Αλλα ναι για 1080p εισαι κομπλε με την 580 στο 99% των παιχνιδιων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με 300 κατοσταρικα περιπου? και επιδοσεις 1070? και χωρις παιχνιδια.

που υπερεχει ακριβως απο την 580? 30% πανω αν υπολογισεις τα παιχνιδια για 10% ισως σε επιδοσεις?

αν παει κατω απο 250 τελικα τοτε ok ( απλα οκ), αλλα πανω απο 250 ουτε για αστειο...

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Όσο αφορά τη 2060  το δικό μου πορτοφόλι κ το δικό μου μυαλό 350+ για 1080p είναι πολλά . Πιστεύω όμως ότι για 1440p τις περισσότερες φορές θα βρεθουν οι σωστές ρυθμίσεις για πολύ καλο αποτέλεσμα απόδοσης /οπτικής ποιοτητας παρά τα 6gb. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@rofl 100 ευρώ μου βγήκε με τα παιχνίδια που έδωσα η 570:P **Απλά για γνωστούς λόγους θέλω να είμαι πάνω από το refresh rate του μονιτορ μου.

Ουσιαστικά με τις αγοραπωλησίες που έχω κάνει έχω πάρει "πίσω" τα 270 από τα 310 της 1070 που έδωσα πριν απο ένα μήνα. Απλά θέλω να δω αν πάνε όλα καλά στο νέο build μην προκύψει κάτι έξτρα και έχω μείνει χωρίς περίσσια €.  Αν είναι όλα οκ τη δίνω γύρω στα 90 σε ενα μήνα και ανέβηκα σε 2060. 

**Εδώ εξηγεί σωστά αυτό που έχω πει και σε αρκετά φιλαρακια που λεν το κλασσικό ( 60 μονιτορ μια χαρα είσαι με μαξ 60 fps ), πάντα θα παίζετε με όσα περισσότερα fps γίνεται,  για μικρότερο Input lag από το game engine, ακόμα και πάνω από το refresh rate της οθόνης. Τα καλά Panels δεν θα κάνουν ποτέ tearing. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Ψάχνοντας στο ίντερνετ βρήκα πως ενώ οι 2080 (όπως και η Radeon 7) με overclocking παίρνουν περίπου 7-8%, η 2080ti παίρνει 12% (όπως το είδα και εγώ με τα μάτια μου) 

Ευχαριστειτε με μετά για την άχρηστη πληροφορία της ημέρας. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...