nikos5800 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ο φτωχός θα μείνει κονσόλα, ο ευκατάστατος θα πάρει Ampere και ο πλούσιος θα κυκλοφορεί με Lamborghini και τα καλύτερα ''κρέατα'' Και εγώ Lamborghini θα πάρω αλλά σε μορφή κάρτας γραφικών rtx 3080 the beast is coming Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από nikos5800
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, BabisTs είπε Φυσιολογικά σε 2 μήνες άνετα θα έχει πέσει εκεί η τιμή της καλύτερης gpu των πράσινων στην rtx σειρά για μένα .... Ακριβώς αυτό ρε Μπαμπίνο.... Στα 10 κομμάτια rtx που θα πουλιούνται, τα 8-9 θα είναι 2060.. Best seller θα γίνει γιατί είναι η μοναδική που έχει όλο το πακέτο και αξίζει τα λεφτά της και με μια μικρή μείωση τιμής θα είναι λουκουμάκι.. 1
7nisiotis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ο φτωχός θα μείνει κονσόλα, ο ευκατάστατος θα πάρει Ampere και ο πλούσιος θα κυκλοφορεί με Lamborghini και τα καλύτερα ''κρέατα'' Ήμουν console gamer από εποχές PS1, XBOX 1, XBOX 360, μαζί με τις μικρές που είχαμε τοτε ( GBA, Nintendo DS, PSP 1 ) - γεννημένος το '95 -. Ναι μεν πιο φαινομενικά "ξεκούραστο" και "ετοιματζιδικο" το console gaming αλλά από το 2010 που ασχολήθηκα πρώτη φορά σοβαρά με PC Gaming (αν και τη πρώτη επαφή μου την είχα ελαφρά με παιχνιδακια τύπου Need for Speed, Call of Duty 4, και στρατηγικής, όπως και Lineage 2) με το CoD Black Ops 1 μπήκα στο κόσμο του, με πληκτρολόγιο και ποντίκι ένιωσα "σπίτι" μου! Δεν πιστεύω να γυρνούσα ποτέ σε κονσόλα λόγω: α) δεν με βολεύει πλέον το στυλ του χειριστηρίου, νιώθω άβολα σαν να είναι ρομποτικές οι κινήσεις μου, β) συνδρομή για multiplayer κλπ, γ) σχετικά ακριβά τα παιχνίδια, δ) συνήθεια 9 χρόνια στο pc. ( γι αυτό και έχω χάσει αρκετά καλά παιχνίδια καθώς μέχρι πριν λίγα χρόνια έπαιζα μόνο multiplayer σε comp. επίπεδο ) + ότι το Bad Company 2, ειδικότερα δε το BATTLEFIELD 3 ήταν το παιχνίδι που έφτιαξα σύστημα από την αρχή με ( 2600Κ, GTX 460 :P, 8GB RAM ) Ειδικότερα τώρα με το ΙTX σύστημα που χτίζω ( μιας και ο μεγάλος όγκος ήταν ενα μείον λόγω μικρού δωματίου ) ακόμα περισσότερο θέλω να παραμείνω pcας "Κρέατα": Από πάντοτε ίσχυε αυτό αρκεί να μην είναι κάποιος υποτακτικός και από €€€€€€ παραμείνει € λόγω αυτών. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από 7nisiotis
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Ρε παιδιά μιας και είστε μαζεμένοι εδω, εχει κανένας ιδέα για το παρα κάτω θέμα?
7nisiotis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Αν και είναι σχετικά νωρίς για εμένα, εντούτοις θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η καλύτερη υλοποίηση (VfM) RTX2060 6GB;; Αυτή εδώ είναι καλή ; Με μονό φανακι δε θα επέλεγα όσο και φαινομενικά καλό perf/watt να έχουν οι nvidia gpus. Δες θέματα που είχαν κάποιες 1060 με μόνο φανακι. ( evga 1060 που το cooler ηταν σαν στοκ της ιντελ ) Ακόμα κ γω που πλέον είμαι σε SFF pc κατηγορία ψάχνω 2σλοτες με όσο καλύτερη ψύξη γίνεται ( 3 φανακια 2σλοτες το ιδανικό άντε 2.3σλοτ ) [ οι οποίες χωράνε σε αρκετά mini cases ] VFM θεωρώ την Palit/Gainward Gaming τη μαύρη με τα 2 φανακια. Βέβαια δεν ακούγονται καλά λόγια για το After Sales Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από 7nisiotis 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Βγάλτε κάνα Underground 3 με RT να γίνει de puta madre ρε ! Spoiler 1
_Theo_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Βγάλτε κάνα Underground 3 με RT να γίνει de puta madre ρε ! Απόκρυψη περιεχομένων For the dick τα racing...Άμα θέλω να οδηγήσω παίρνω το αυτοκίνητο. Το ίδιο ισχύει και για τα ποδοσφαιράκια... Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από _Theo_
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό ισχύει άμα έχεις και irl αμαξάρα, άμα έχεις κάνα απλό Corsa άστο.. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από Psycho_Warhead
_Theo_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Αυτό ισχύει άμα έχεις και irl αμαξάρα, άμα έχεις κάνα απλό Corsa άστο.. Καλά με αυτό το σκεπτικό θα πρέπει να ξέρεις και καλό ποδόσφαιρο για να ευχαριστηθείς. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις πάντα το κορυφαίο και πιο ποιοτικό για να κάνεις τη δουλειά σου.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Το ποδόσφαιρο είναι άλλη περίπτωση και έχει πολύ μεγαλύτερη απήχηση από τα γρήγορα αμάξια. 1
Acmilangr. Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Το forza motorsport 7 με όλες τις βοήθειες κλειστές το θεωρώ πολύ καλο.
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Ρε παιδιά μιας και είστε μαζεμένοι εδω, εχει κανένας ιδέα για το παρα κάτω θέμα? οκ ευχαριστω πολυ!😃
billeiros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/16378359/Gigabyte-GeForce-RTX-2080-8GB-Xtreme-GV-N2080AORUS-X-8GC.html καλησπερα. Παρηγγειλα αυτη. Καλη επιλογη? οσο το προλαβαινουμε... Εχει 12 συν 2 power phases, oced out of the box και 4 χρονια εγγυηση..
7nisiotis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Αυτή δεν είναι που είχε χειρότερες θερμοκρασίας από την πιο " απλή " Gaming OC 3ple fan; @BabisTs 3 1
BabisTs Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Όχι την Extreme παίδες....Ειναι αρκετά ζεστη κάρτα... https://www.kitguru.net/components/graphic-cards/dominic-moass/gigabyte-aorus-rtx-2080-xtreme-8g-review/ Καλύτερη είναι η gigabyte Gaming Oc.... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις