Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εγώ υπολογίζω να κλείσει 2 έτη το Turing πριν βγει η επόμενη, όπως πάντα.

Γενικά και εγώ αυτής της άποψης είμαι αλλά τίποτα δεν με εκπλήσει πλέον καθώς τους έχει πιάσει όλους μία κωλοπιλάλα τα τελευταία χρόνια (είτε είναι τηλέφωνα είτε άλλο hardware). Το μόνο που με ενδιαφέρει σαν καταναλωτή είναι σωστά προϊόντα και όχι βιαστικά

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Κάτσε να βγει το Metro τώρα και θα πάνε για μπουγάτσες και καναρίνια άπαντες..Έρχονται ομορφιές σε 6 μέρες..

Το metro περιμένω και εγώ πως και πως.... 

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Stamer είπε

Γενικά και εγώ αυτής της άποψης είμαι αλλά τίποτα δεν με εκπλήσει πλέον καθώς τους έχει πιάσει όλους μία κωλοπιλάλα τα τελευταία χρόνια (είτε είναι τηλέφωνα είτε άλλο hardware). Το μόνο που με ενδιαφέρει σαν καταναλωτή είναι σωστά προϊόντα και όχι βιαστικά

Tα τηλέφωνα ειδικά δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη, είναι συσκευές με πολύ μεγαλύτερο κοινό από ότι οι gpus και οι gamers, είναι και εργαλεία εκτός από αντικείμενα διασκέδασης, έχουν ένα κάρο τεχνικά χαρακτηριστικά να ανταγωνιστουν μεταξύ τους (κάμερα, οθόνη, επεξεργαστης κλπ) και κυρίως υπάρχει ανταγωνισμός μεγάλος με ένα σωρό brands

Στις gpus έχουμε την nvidia να έχει το 80 85% της αγοράς και την amd να χαροπαλεύει με δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη και όπως έφτιαξε το τμήμα των gpus να έχει θάψει κυριολεκτικά τις gpus με λάθη επί λαθών....

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν δεν ξέρω τι γίνεται με την 2080, πάντως με την 2080ti, όσα παιχνίδια δοκίμασα με OC σε 4K δίνει boost 12%. Πριν λίγο δοκίμασα και το the division 2 και εκεί το ίδιο πράγμα έγινε. 

• Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr. είπε

Λοιπόν δεν ξέρω τι γίνεται με την 2080, πάντως με την 2080ti, όσα παιχνίδια δοκίμασα με OC σε 4K δίνει boost 12%. Πριν λίγο δοκίμασα και το the division 2 και εκεί το ίδιο πράγμα έγινε. 

Πολυ καλα δεν ειναι το 12%? Η περιμενες παραπανω/παρακατω?

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr. είπε

Είναι πολύ πάρα πάνω από ότι περίμενα. 

Πηραν πολυ και με τους τελευταιους drivers. Οι turing ολο και ανεβαινουν. Στο OC στο 10% νομιζω επαιζαν οι pascal στο 12% βλεπεις στην 2080ti. Απλα το 12% της 2080ti ειναι πολλα fps απο μια πιο αδυναμη καρτα. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πηραν πολυ και με τους τελευταιους drivers. Οι turing ολο και ανεβαινουν. Στο OC στο 10% νομιζω επαιζαν οι pascal στο 12% βλεπεις στην 2080ti. Απλα το 12% της 2080ti ειναι πολλα fps απο μια πιο αδυναμη καρτα. 

Θυμάμαι ότι στην 1080ti είχα 5-8% max 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Acmilangr. είπε

Αναλογα τι συχνοτητα επαιζες ομως. Και η 1080ti αν επαιζε πανω απο 2050 εκει πηγαινε το ποσοστο σε συγκριση με stock reference. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mcrae13 είπε

Bro!!! Άστον ,έχει πάει για μπουγάτσα ....

Και όχι μόνο.... Ωραίος bro! 

24 λεπτά πριν, Acmilangr. είπε

Τόσο παίρνουν max οι Turing &  οι Pascal..... Max ένα 10-12%.....Τυποποιημένα πράγματα by nvidia...... 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Μάλλον πέφτει παραγγελία για την Evga ,  τι λέτε; :)

Καταγραφή.PNG

Απ αυτες που δειχνεις την giga θα επαιρνα εγω και θα ξεμπερδευα, μια χαρα υλοποιηση ειναι και θα κανεις μια χαρα την δουλεια σου.

Και να δωσεις 150 ευρω πανω για την evga τι θα κερδισεις 5 βαθμους χαμηλοτερα temps?

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...