aorus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Υπερβολικός καθόλου τα παραδείγματα από την απαράδεκτη πολιτική της palit gainward ειδικά στο RMA, αλλά και στην ποιότητα κατασκευής είναι ΠΟΛΛΑ στο internet και δεν μιλώ για το Insomnia προφανώς, από την άλλη από το caseking που ανέφερες μιας και από εκεί και μόνο ψωνίζω ναι είσαι καλυμμένος μιας και δεν θα χρειαστεί να βγάλεις εσύ το φίδι από την τρύπα σε περίπτωση που χρειαστείς RMA, αλλά πες μου τι μεταπωλητική αξία θα έχει μια τέτοια υλοποιήση όταν θελήσεις να την διώξεις για να αναβαθμίσεις, μόλις δει ο άλλος palit ή θα προσπεράσει ή θα σε ζαλίζει για χαμηλότερη τιμή, φυσικά και υπάρχουν και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν απλά θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο, με το καλό όποια αγορά κάνεις 1
Fulgore Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 38 λεπτά πριν, Inler είπε Νομίζω είσαι υπερβολικός...Αν η αγορά γίνει από Amazon ή και Caseking σε περίπτωση που χρειαστείς rma δεν αγχώνεσαι για τίποτα..Αν αγοραστεί από αλλού μπορεί να υπάρξει πρόβλημα Το Amazon αν δεν κανω λαθος ομως καλυπτει μονο τα 2πρωτα χρονια και για τον 3ο χρονο παλι θα πρεπει να μιλησεις με την Palit. Για Caseking δεν γνωριζω.
ktf Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, aorus είπε Υπερβολικός καθόλου τα παραδείγματα από την απαράδεκτη πολιτική της palit gainward ειδικά στο RMA, αλλά και στην ποιότητα κατασκευής είναι ΠΟΛΛΑ στο internet και δεν μιλώ για το Insomnia προφανώς, από την άλλη από το caseking που ανέφερες μιας και από εκεί και μόνο ψωνίζω ναι είσαι καλυμμένος μιας και δεν θα χρειαστεί να βγάλεις εσύ το φίδι από την τρύπα σε περίπτωση που χρειαστείς RMA, αλλά πες μου τι μεταπωλητική αξία θα έχει μια τέτοια υλοποιήση όταν θελήσεις να την διώξεις για να αναβαθμίσεις, μόλις δει ο άλλος palit ή θα προσπεράσει ή θα σε ζαλίζει για χαμηλότερη τιμή, φυσικά και υπάρχουν και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν απλά θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο, με το καλό όποια αγορά κάνεις Παθών και από... EVGA σε κάρτα 1080Ti. 1h κάρτα νεκρή στο τρίμηνο, 2η (από rma) δεν ήταν stable σε stock ρολόγια, 3η το ίδιο, 4η το ίδιο. Τους πήρα τηλέφωνο (γερμανία) και τους έκραξα που μετά από τόση ταλαιπωρία συνεχίζουν να μου στέλνουν ελαττωματικές κάρτες (στέλνουν refurb, όχι καινούργιες) και να μου την λένε και από πάνω ότι η κάρτες είναι μια χαρά και έχουν περάσει έλεγχο. Καινούργια δεν μου έστελναν ακόμα και όταν προσφέρθηκα να τους πληρώσω restocking fee. Πήρα τηλέφωνο το γαλλικό το amazon, σε μισή ώρα είχα ανοιχτό refund, 8 μήνες από την αγορά της! Έστειλα την κάρτα και ησύχασα, με το refund πήγα σε 2080. Οπότε θα συμφωνήσω με τον @Inler ότι δεν έχει σημασία αν είναι Palit ή EVGA ή δεν ξέρω γω τι. Το support τους είναι για τα μπάζα μπροστά στου amazon. ΥΓ. Και για όσους καλοθελητές πεταχτούν να μου την πουν, η κάρτες από rma δοκιμάστηκαν σε 3 διαφορετικά PC, και σε όλα έδειχναν artifacts σε stock ρολόγια (που έφευγαν αν υποχρόνιζα κατά 150mhz). 3
Fulgore Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, aorus είπε τι μεταπωλητική αξία θα έχει μια τέτοια υλοποιήση όταν θελήσεις να την διώξεις για να αναβαθμίσεις, μόλις δει ο άλλος palit ή θα προσπεράσει ή θα σε ζαλίζει για χαμηλότερη τιμή, φυσικά και υπάρχουν και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν απλά θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο, με το καλό όποια αγορά κάνεις Αυτο οντως ισχυει αν και δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα απλα θα πρεπει να ριξεις παραπανω την τιμη(το ποσο παραπανω δεν ξερω αλλα συνηθως οι Palit πωλουνται και φθηνοτερα),ακριβως επειδη εκτος των αλλων μιλαμε και για καταστημα απο εξωτερικο. 2 λεπτά πριν, ktf είπε ΥΓ. Και για όσους καλοθελητές πεταχτούν να μου την πουν, η κάρτες από rma δοκιμάστηκαν σε 3 διαφορετικά PC, και σε όλα έδειχναν artifacts σε stock ρολόγια (που έφευγαν αν υποχρόνιζα κατά 150mhz). Για το Ευρωπαικο store της Evga η αληθεια ειναι οτι εχω διαβασει και αλλους να εχουν κακη εμπειρια σε σχεση παντα με το Αμερικανικο πχ. Παντως το ξαναλεω οτι το Amazon δεν καλυπτει ολοκληρη την εγγυηση σε περιπτωση προβληματος. Ειδικα σε καρτες με πανω απο 3χρονια εγγυηση οπως gigabyte,zotac κλπ
7nisiotis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γενικά μεγάλα καταστήματα στην Ευρώπη και Amazon stores > από το οποιοδήποτε skroutzομαγαζο Ειδικότερα και για όσους δε μένουνε σε μεγαλουπόλεις φάση Αθήνα, Θεσσαλονίκη και φθηνότερα βγαίνει, και λιγότερη ταλαιπωρία και έτσι κι αλλιώς θα αναγκαστούμε να στείλουμε εκτός του τόπου μας τη κάρτα σε περιπτώσεις rma και η ίδια/ίσως και λιγότερη σπατάλη χρόνου μέσω mail/τηλεφώνου για επικοινωνία με το κατάστημα. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από 7nisiotis
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 First performance impressions and 4K screenshots from the Private Beta of The Division 2 ''Right now, the NVIDIA GeForce RTX2080Ti is unable to offer a constant 60fps experience in 4K on Ultra settings.'' Άλλο ένα παιχνίδι στη λίστα που η 2080Ti δεν κρατάει 4K/60, τουλάχιστον με DX11 μιας και έχουν πει ότι το DX12 θα τρέχει καλύτερα στο συγκεκριμένο αλλά στην BETA έχει θέματα με crashes.
Acmilangr. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 60 δεν κρατούσε στο division 1, στο 2 θα κρατάει;
Acmilangr. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε U B I $ O F T Ε μα ναι. Ότι βγάζει έχει τραγικό performance.
7nisiotis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δυστυχώς και το ένα κλώνος του άλλου. Τέλος πάντων.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Τις τιμές γιατί δεν τις ρίχνουν αφού και οι ίδιοι είπαν ότι δεν πουλάνε καλά οι RTX κάρτες.
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Η 2060 παντως ηδη εχει αρχισει να πεφτει. Απο εξωτερικο βλεπω ξεκινα απο τα 340ευρω και ακομα και απο Ελλαδα(που εχουμε μικροτερη διαθεσιμοτητα)στα 360. Ανετα μεχρι το καλοκαιρι βλεπω να πεφτουν οι φθηνοτερες υλοποιησεις στα 300-320ευρω,οσο περιπου επαιζε και η 1060 6gb που αντικαθιστα. Και η 2080ti εχει πεσει αρκετα σε τιμη. Η φθηνοτερη στα 1120ευρω απο Ελλαδα https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=rtx+2080ti&order_by=pricevat&order_dir=asc και στο εξωτερικο επεσε στα 999ευρω https://geizhals.eu/palit-geforce-rtx-2080-ti-dual-ne6208t020lc-150a-a1909911.html
Arkin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Τιμιες πτωσεις τιμων σε ολες τις κατηγοριες. Σε 2-3 μηνες θα περνεις 2080 στα 600 ευρω δεν το λες ασχημα. RT και 4K θα γινει mainstream με τις ampere και μετα για την ωρα ειναι πολυ βαρυ. Και με τα παιχνιδια που ερχονται θα γονατησουν τα παντα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Η 1660Ti θα έχει tensor cores απ' ότι φαίνεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις