aorus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 palit απλά δεν αγοράζεις......για την ψυχική σου υγεία 1
azazil1190 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Τελικα δεν ηταν το ab. Τελικα χανω περιπου 200-300 βαθμους απο gpu score σε 3dmark και το ιδιο σε cpu score. Ιδια ρολογια ιδια settings oc.Η μονη αλλαγη που εκανα στο pc ειναι να βαρω sleeved καλωδια.Η το psu εχει αρχισει και παραδίδει η τα sleeved κανουν ζημια 1
aorus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μαγική λέξη "sleeved καλωδια" πολλές φορές είναι συνώνυμο με το voltage drop To τροφοδοτικό μου enermax platimax 1050w, όταν είναι συνδεδεμένο απ ευθείας στα parts του υπολογιστή όλα λειτουργούν ρολόι, ΑΝ βάλω sleeved extenders είτε phanteks, είτε silverstone είτε betfenix που δοκίμασα γ......ται το σύμπαν αμέσως στο 12v rail έχω 11,808 στο desktop και φυσικά μόλις πάει η κάρτα γραφικών να επιταχύνει 3d έχω shut down, το ripple προφανώς θα είναι αισχρό από τα sleeved cables αλλά δεν το έχω συνδέσει σε παλμογράφο να δώ τι γίνεται, δυστυχώς το πανάκριβο enermax όσο καλό και αν είναι απεχθάνεται τα sleeved extenders, είναι πανέμορφα αλλά ΔΕΝ. και να αναφέρω ότι τα φορτία είναι κατανεμειμένα σωστά όπως οφείλουν να είναι σε ένα multirail τροφοδοτικό 1 1
Zaknafein Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, azazil1190 είπε Ιδια ρολογια ιδια settings oc.Η μονη αλλαγη που εκανα στο pc ειναι να βαρω sleeved καλωδια.Η το psu εχει αρχισει και παραδίδει η τα sleeved κανουν ζημια Τα καλώδια είναι... παθών με 24pin extension, ενώ με τα καλώδια των PSU δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Επίσης σε OC sessions, είχα παρατηρήσει ότι ήταν ελαφρώς ζεστά (σε σχέση με τα καλώδια του PSU), μάλλον λόγω μικρότερης διατομής. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από Zaknafein 1
azazil1190 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Τα καλώδια είναι... παθών με 24pin extension, ενώ με τα καλώδια των PSU δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Επίσης σε OC sessions, είχα παρατηρήσει ότι ήταν ελαφρώς ζεστά (σε σχέση με τα καλώδια του PSU), μάλλον λόγω μικρότερης διατομής. Αυτο ψαχνω απο το πρωι.Διάβασα οτι πρεπει να ειναι ιδιας διατομής με τα του psu.Αρα τσάμπα τα χρηματα που εδωσα. Παντος κόβει σε oc αυτο βλεπω.Οποτε η μενω εως εχει για θέμα ομορφιας και χανω την αποδοση Η τα βγαζω κα αφηνω τα του psu η παλι δινω χρημα να παρω κιτ καλωδια corsair Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από azazil1190
aorus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δεν παίζει μόνο η διατομή ρόλο, αλλά και το μήκος του καλωδίου καθώς και το υλικό του αλουμίνιο ή χαλκός, δηλαδή αν δεν δείς ακριβώς τι είναι συμβατό extender από τον κατασκευαστή του τροφοδοτικού φεξε μου και γλύστρισα κοινώς 1
azazil1190 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, aorus είπε Δεν παίζει μόνο η διατομή ρόλο, αλλά και το μήκος του καλωδίου καθώς και το υλικό του αλουμίνιο ή χαλκός, δηλαδή αν δεν δείς ακριβώς τι είναι συμβατό extender από τον κατασκευαστή του τροφοδοτικού φεξε μου και γλύστρισα κοινώς Αρα τα βγαζω χωρις πολλα πολλα, τα συγκεκριμένα ειναι τα bitfenix.Και η πλακα ειναι οτι εχω βαλει στα παντα extensions οτι καλωδιο παει απο psu σε μητρικη. Τοσο χρονια που ασχολούμαι με wc και oc και το συγκεκριμένο θεμα ποτε δεν το εψαξα μιας και δεξ μου ειχε ξανα συμβεί. Να λοιπόν που για όλα υπαρχει η πρώτη φορα.Και οπως λενε η πρωτη φορα μενει😅 Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από azazil1190 2
Zaknafein Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Ναι δυστυχώς τα extensions είναι για πιο... light καταστάσεις. Εσύ έτσι όπως τα λες θες sleeved kit συμβατό με το τροφοδοτικό σου, όχι extensions. 1
azazil1190 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Ναι δυστυχώς τα extensions είναι για πιο... light καταστάσεις. Εσύ έτσι όπως τα λες θες sleeved kit συμβατό με το τροφοδοτικό σου, όχι extensions. Σωστα. Εαν θες και το παραμικρο fps θες κιτ απο την μαμα εκάστοτε εταιρεία. Πραγμα που δεν ηξερα,νομιζα οτι ηταν το ιδιο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, aorus είπε Δεν παίζει μόνο η διατομή ρόλο, αλλά και το μήκος του καλωδίου καθώς και το υλικό του αλουμίνιο ή χαλκός, δηλαδή αν δεν δείς ακριβώς τι είναι συμβατό extender από τον κατασκευαστή του τροφοδοτικού φεξε μου και γλύστρισα κοινώς Εκτός κι αν παραγγείλεις από τον ίδιο κατασκευαστή sleeved cables.
aorus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δεν είναι πάντα δύνατό με όλους τους κατασκευαστές η enermax δεν δίνει άλλα εκτός από αυτά που έχω και σε e-mail που είχα στείλει επέμεναν είδικά και για το μήκος του καλωδίου και μιλάμε για τροφοδοτικό που το είχα πάρει πάνω από 300€
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ θέλω να παραγγείλω sleeved cables από EVGA EU μιας και έχω EVGA psu.
azazil1190 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τιποτα τα βγαζω και τα βαζω στην ακρη και δεν ασχολούμαι ξανα **η πλακα ειναι οτι εχω βαλει και το pc με την 2070 γαμω! 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Εγώ θέλω να παραγγείλω sleeved cables από EVGA EU μιας και έχω EVGA psu. Επειδη την θεωρώ απο τις τοπ στα τροφοδοτικά πιστευω θα τα εχουν μελετήσει και τα sleeved τους,οτι θα δουλεύουν άψογα με τα psu τους. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από azazil1190
aorus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Ξέρω και εγώ είχα ξενερώσει άσχημα, αλλά δεν παλευόταν τώρα τα εργοστασιακά είναι αίσχος απλά τα συνήθισα....
Inler Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, aorus είπε palit απλά δεν αγοράζεις......για την ψυχική σου υγεία Νομίζω είσαι υπερβολικός...Αν η αγορά γίνει από Amazon ή και Caseking σε περίπτωση που χρειαστείς rma δεν αγχώνεσαι για τίποτα..Αν αγοραστεί από αλλού μπορεί να υπάρξει πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις