Arkin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Acmilangr. είπε Ρε παιδια αποδεχτείτε επιτέλους ότι έχει το απόλυτο monitor που ρίχνει σαγόνια να λειξει το θέμα πχια. Δες πιο πίσω για σένα έγραψα το απόλυτο monitor. Του strawman είναι από τα χειρότερα λόγω ppi.
Arkin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, strawman είπε Ναι σου λέω, Εκτίθεσαι. Τα ίδια έκανες και στον 8700k και σου έβαλα screens με άψογες θερμοκρασίες στα 4.9. 1080ti 1080p ultra low master race. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από Arkin
azazil1190 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Ε ρε πλασμα στα 720p 42" στα 24hz που σας χρειάζεται😅 Να παίζετε στα 30 εκατοστά fps να ξερνατε επανω στα μηχανικά και να κολλάνε τα κουμπιά 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, mtifosi είπε Πολύ καλή δουλειά το DLSS εδώ..Τα παιχνίδια τι αργούν τόσο..Αργεί πολύ το πέρασμα του παιχνιδιού από το AI machine τους μου φαίνεται και επειδή δεν είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα το περνάνε ξανά και ξανά..
mtifosi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πολύ καλή δουλειά το DLSS εδώ..Τα παιχνίδια τι αργούν τόσο..Αργεί πολύ το πέρασμα του παιχνιδιού από το AI machine τους μου φαίνεται και επειδή δεν είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα το περνάνε ξανά και ξανά.. Λογικα θα ειναι ποιο περιπλοκο ενα game engine...και μαλλον πρεπει να συνδιαζεται το dlss με το rt, για αυτο ισως αργει τοσο πχ το tomb raider. Ερχεται υποστηριξη dlss και στο metro exodus...DLSS and its benefits are coming soon to Metro Exodus Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από mtifosi
ilos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Συγκρίνουμε την πολυπλοκότητα ενός game me 1.000.000^n διαφορετικές in-game καταστάσεις, διαφορετικά fov, διαφορετικές in game ρυθμίσεις που μπορεί να επηρεάζουν τον DLSS upscaler, ελευθερία στον παίκτη να κοντρολάρει την κάμερα κλπ με ένα canned bench που είναι defacto που είναι η camera και τι κάνει render? 🤩 1
Fulgore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Πολυ κακως που αρκετοι devs εβαλαν το ονομα του παιχνιδιου τους στην λιστα των Rtx καρτων αφου δεν ειχαν κατι ετοιμο για τις νεες καρτες. Και δεν μιλαω μονο για μεγαλυτερα ονοματα που λες οτι αντε και το εκανε επιτηδες η nvidia για προωθηση αλλα και μικροτερα τυπου Darksiders 3. Η μαλλον οι devs εβαλαν το παιχνιδακι τους στην λιστα για να εχουν καποιες εξτρα πωλησεις απο οσους αγοραζαν τις νεες καρτες και θελουν να δουν στην πραξη dlss και κυριως RT. 3
Arkin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Νεος driver https://www.guru3d.com/files-details/geforce-418-81-whql-driver-download.html
music_lover Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω τώρα τελευταία σε διάφορα forums πως υπήρξε μεγάλος αριθμός ελαττωματικών 2070 με artifaqs ανεξαρτήτου εταιρίας λόγω προβλήματος στην γραμμή κατασκευής της nvidia. Πηγαίνοντας μια βόλτα σε διάφορα sites στα οποία οι χρήστες αφήνουν reviews το διαπίστωσα και ο ίδιος ότι όντως υπήρχε κάποιο πρόβλημα με αρκετές κάρτες που "πέθαιναν" μέσα σε 1 μήνα το πολύ. Η ερώτηση μου είναι, το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει με την 2070? Επίσης εχει επηρεάσει και τις άλλες κάρτες αυτό? πχ και την 2080? ή την 2080ti? Ευχαριστώ.
azazil1190 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, music_lover είπε Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω τώρα τελευταία σε διάφορα forums πως υπήρξε μεγάλος αριθμός ελαττωματικών 2070 με artifaqs ανεξαρτήτου εταιρίας λόγω προβλήματος στην γραμμή κατασκευής της nvidia. Πηγαίνοντας μια βόλτα σε διάφορα sites στα οποία οι χρήστες αφήνουν reviews το διαπίστωσα και ο ίδιος ότι όντως υπήρχε κάποιο πρόβλημα με αρκετές κάρτες που "πέθαιναν" μέσα σε 1 μήνα το πολύ. Η ερώτηση μου είναι, το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει με την 2070? Επίσης εχει επηρεάσει και τις άλλες κάρτες αυτό? πχ και την 2080? ή την 2080ti? Ευχαριστώ. Δεν εχω κανενα θεμα ουτε στην 2070 evga xc,ουτε στην msi gaming x trio 2080. Και τις εχω τερματισει σε oc δοκιμες. Δεν εχουν κανει κιχ. 1
ROG-X Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Θα πέσει βρωμόξυλο στο CONTROL.. Το συγκεκριμενο game σε DX11 ειχε απο 30% εως 40% more αποδοση σε Nvidia απο οτι σε DX12 σε Nvidia. Eνω σε ΑΤΙ τιποτα... Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από ROG-X
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει ATi πλέον, τώρα είναι AMD. Η ATi έριχνε ξύλο στις πράσινες(Μέχρι X1950XTX). Πως θα έδειχνε το παιχνίδι αν ήταν push-αρισμένος PC exclusive τίτλος.. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από Psycho_Warhead 4
Inler Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Ίσως η καλύτερη επιλογή από τις low budget rtx2060 σε ψύξη και θόρυβο με αρνητικά την απουσία zero fan backplate led...Νομίζω βγάζει και φθηνότερη έκδοση https://hexus.net/tech/reviews/graphics/126980-palit-geforce-rtx-2060-gamingpro-oc/?page=11
Προτεινόμενες αναρτήσεις