Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Με τις ρυθμισεις και τα reshade ναι οσοι εχουν παιξει απλα δεν ξεκολλανε. Εχω παιξει και σε 4K 60p και οκ δεν τρελαθηκα παραμενει 16:9 αναλογια. Το 1440p σε 27αρα δινει 109ppi. Μεγαλες διαφορες απο τα 97. 4k 144 θες 2 2080ti sli και παλι αν. 

BF5 και ερχεται και το exodus. Το shadow ακομα περνει patch εχει κατι μηνες. 1 παιχνιδι δηλαδη αυτη τη στιγμη.

Α οκ εχεις παιξει και σε 4κ/60p και δεν τρελαθηκες, αντιθετως με τα 1080P/75hz σου πεσαν τα σαγωνια στο πατωμα.

Τα 109 με τα 97 τα ισοβαθμιζεις αντιθετος τα 97 με τα 81 του αλοουνου λες ειναι μπρικι το συστημα.

Το reshade που κολλαει και το αναφερεις δεν ειναι καμια ρυθμιση/προτερημα του μονιτορ που εχεις

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Α οκ εχεις παιξει και σε 4κ/60p και δεν τρελαθηκες, αντιθετως με τα 1080P/75hz σου πεσαν τα σαγωνια στο πατωμα.

Το reshade που κολλαει και το αναφερεις δεν ειναι καμια ρυθμιση/προτερημα του μονιτορ που εχεις

Για το eye candy μιλαω που το reshade δινει παρα παρα πολυ στην εικονα. Σε NU7100 55 Samsung εχω παιξει 4K με το συστημα μου.

Για τα ppi τα εχουμε πει και αλλες φορες το βασικο ρολο παιζει η αποσταση θεασης. Αν εχουμε 500ppi σε μια οθονη και 100 σε μια αλλη και ειμαστε στα 2-3 μετρα δεν θα δουμε καμια διαφορα στο ιδιο υλικο. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Για το eye candy μιλαω που το reshade δινει παρα παρα πολυ στην εικονα. Σε NU7100 55 Samsung εχω παιξει 4K με το συστημα μου.

Και σου εξηγω οτι το Reshade δεν εχει να κανει με το μονιτορ που εχεις, δεν ειναι ρυθμιση του Monitor αυτο σου εξηγω.

Αραξε με το συστημα που εχεις αφου σε ικανοποιει αλλα μην γραφεις υπερβολες τυπου "πεφτουν σαγωνια" ελεος.Που να ειχες και κανα σοοβαρο συνδιασμο gpu-monitor δλδ τι θα λεγες.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Και σου εξηγω οτι το Reshade δεν εχει να κανει με το μονιτρο που εχεις, δεν ειναι ρυθμιση του Moniort αυτο σου εξηγω.

Αραξε με το συστημα που εχεις αφου σε ικανοποιει αλλα μην γραφεις υπερβολες τυπου "πεφτουν σαγωνια" ελεος.

Ειναι της εικονας ρυθμιση αυτο εγραψα και κανεις παπαδες οταν το μαθεις να το διαχειριζεσαι σωστα. Το πεφτουν σαγονια το λεω για μενα και για οσους εχουν παιξει με τις ρυθμισεις που παιζω. Τωρα αν η NU7100 δεν ειναι καλη οθονη για 4K με VA πανελ δεν ξερω. Σε monitor 4k δεν εχω παιξει αλλα βρισκεις και με 250 ευρω τετοια monitors 4K60p δεν ειναι οτι ειναι ακριβα ο καθενας μπορει να παρει. Την 2080ti που θες για την αξιοποιησεις δεν λενε.

Screenshot_1.png

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ειναι της εικονας ρυθμιση αυτο εγραψα και κανεις παπαδες οταν το μαθεις να το διαχειριζεσαι σωστα. Το πεφτουν σαγονια το λεω για μενα και για οσους εχουν παιξει με τις ρυθμισεις που παιζω. Τωρα αν η NU7100 δεν ειναι καλη οθονη για 4K με VA πανελ δεν ξερω. Σε monitor 4k δεν εχω παιξει αλλα βρισκεις και με 250 ευρω τετοια monitors 4K60p δεν ειναι οτι ειναι ακριβα ο καθενας μπορει να παρει. Την 2080ti που θες για την αξιοποιησεις δεν λενε.

Screenshot_1.png

Με αυτα που γραφεις ειναι λες και σε εθιξε κανενας λεγωντας σου οτι εισαι φτωχαδακι και κοντευεις να βγαλεις το συστημα σου οτι πιο τοπ υπαρχει στο φορουμ.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκεψου ενα απλο παραδειγμα. 270 πηρα το UW 260 εχει μια 4K. Καλυτερη εμπειρια εχεις σε 4k στα 30fps 16:9 η σε 1080 στα 75fps-reshade 21:9. Για μενα ειναι ξεκαθαρη η απαντηση.

1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Με αυτα που γραφεις ειναι λες και σε εθιξε κανενας λεγωντας σου οτι εισαι φτωχαδακι και κοντευεις να βγαλεις το συστημα σου οτι πιο τοπ υπαρχει στο φορουμ.

Καμια σχεση απλα να λεμε τα πραγματα οπως ειναι. Ο μιλανεζος εχει το καλυτερο συστημα αυτη τη στιγμη εδω με 2080ti-4k 144. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Καμια σχεση απλα να λεμε τα πραγματα οπως ειναι. Ο μιλανεζος εχει το καλυτερο συστημα αυτη τη στιγμη εδω.

To θεμα ειναι οτι δεν μιλας αντικειμενικα.Προσπαθεις να μας παρουσιαζεις το συνδυασμο monitor-gpu που εχεις σαν κατι εξωπραγματικο.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

To θεμα ειναι οτι δεν μιλας αντικειμενικα.Προσπαθεις να μας παρουσιαζεις το συνδυασμο monitor-gpu που εχεις σαν κατι εξωπραγματικο.

Οχι ρε συ. Το παρουσιαζω σαν οτι η αναλυση/gpu συνδιαζονται πολυ καλα. Μεχρι εκει. Ας παμε λιγο στις turing γιατι το παρατραβηξαμε λιγο με το off topic. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Οχι ρε συ. Το παρουσιαζω σαν οτι η αναλυση/gpu συνδιαζονται πολυ καλα. Μεχρι εκει. Ας παμε λιγο στις turing γιατι το παρατραβηξαμε λιγο με το off topic. 

Οχι δεν το παρουσιαζεις ετσι.Οποιος παει να σου πει κατι του επιτιθεσαι λεγωντας  του οτι εχει μπρικι συστημα και οτι εσυ το εχεις μεγαλυτερο(το συστημα).

Αυτα περι σαγωνιων κτλ  για ενα απλο μονιτορ της σειρας ειναι ο ορισμος της υπερβολης.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Οχι δεν το παρουσιαζεις ετσι.Οποιος παει να σου πει κατι του επιτιθεσαι λεγωντας  του οτι εχει μπρικι συστημα και οτι εσυ το εχεις μεγαλυτερο(το συστημα).

Αυτα περι σαγωνιων κτλ και χαρακτηρισμους τετοιους για ενα "απλο μονιτορ της σειρας" ειναι ο ορισμος της υπερβολης.

Ας ειναι υπερβολη δεν πειραζει μιας και εχω συγκριση και με 4K μιλαω απο αυτο που πηρα οταν επαιζα.

https://www.guru3d.com/news-story/asus-adds-tuf-series-rtx-2060-graphics-cards.html

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Ας ειναι υπερβολη δεν πειραζει μιας και εχω συγκριση και με 4K μιλαω απο αυτο που πηρα οταν επαιζα.

https://www.guru3d.com/news-story/asus-adds-tuf-series-rtx-2060-graphics-cards.html

Ξερω ναι το ειπες και ποιο πανω, στα 1080p σου πεφτουν σαγωνια στα 4κ δεν σε ενθουσιασε.

Εδω κολλαει, οσα δεν φτανει η αλεπου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Ξερω ναι το ειπες και ποιο πανω, στα 1080p σου πεφτουν σαγωνια στα 4κ δεν σε ενθουσιασε.

Εδω κολλαει, οσα δεν φτανει η αλεπου...

Δεν τρελαθηκα οχι. Εδω την εχω την NU 4Κ και αυτη λεφτα εδωσα(τα τριπλασια απο την Um69) να την παρω τωρα γιατι να θελω να την υποβιβασω δεν ξερω. Απλα δεξου οτι ο καθενας εχει τη γνωμη του και ολα ειναι υποκειμενικα στα γουστα του καθενος. Το οσα δεν φτανει η αλεπου δεν κολλαει καθολου μιας και εχω τις οθονες για να κανω τα τεστ που θελω σε αντιθεση με αλλους.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν τρελαθηκα οχι. Εδω την εχω την NU 4Κ και αυτη λεφτα εδωσα(τα τριπλασια απο την Um69) να την παρω τωρα γιατι να θελω να την υποβιβασω δεν ξερω. Απλα δεξου οτι ο καθενας εχει τη γνωμη του και ολα ειναι υποκειμενικα στα γουστα του καθενος. 

Προφανως καποια πραγματα ειναι υποκειμενικα και γουτα του καθενας.Αλλα το πηρα μονιτορ 1080p/75hz με ουτε 300 ευρω και μου δινει τετοια gaming εμπειρια που μου πεφτουν τα σαγωνια στο πατωμα δεν ειναι υποκειμενικο ειναι αντικειμενικο.

Εκτος αν μεχρι πριν επαιζες σε καμια 17αρα προιστορικη στα 720p και ξαφνικα πηρες αυτη και σου πεσαν τα σαγωνια.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

Τελος παντων ψηλοβαρεθηκα μιας και η συζητηση δεν εχει καποιο νοημα και κανει μια λουπα. Ο καθενας εχει τις αποψεις του. Ο strawman χαιρετε με τα 81ppi και πιστευει οτι ειναι καλυτερα απο τα 100 πχ. Εγω ειμαι υπερ του 21:9 σε καθε περιπτωση απλα δεξου το και παμε παρακατω.

1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Προφανως καποια πραγματα ειναι υποκειμενικα και γουτα του καθενας.Αλλα το πηρα μονιτορ 1080p/75hz με ουτε 300 ευρω και μου δινει τετοια gaming εμπειρια που μου πεφτουν τα σαγωνια στο πατωμα δεν ειναι υποκειμενικο ειναι αντικειμενικο.

Εκτος αν μεχρι πριν επαιζες σε καμια 17αρα προιστορικη στα 720p και ξαφνικα πηρες αυτη και σου πεσαν τα σαγωνια.

Οχι σε 1080p 55h6400 επαιζα απο το 2013 και μετα στα 2.5 μετρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τελος παντων ψηλοβαρεθηκα μιας και η συζητηση δεν εχει καποιο νοημα και κανει μια λουπα. Ο καθενας εχει τις αποψεις του. Ο strawman χαιρετε με τα 81ppi και πιστευει οτι ειναι καλυτερα απο τα 100 πχ. Εγω ειμαι υπερ του 21:9 σε καθε περιπτωση απλα δεξου το και παμε παρακατω.

Αλλο το να εισαι υπερ του 21:9 επειδη ετσι ειναι το γουστο σου και αλλο να λες εχω μονιτορ που εχει eye candy που ριχνει σαγωνια και οτιδηποτε αλλο  ειναι μπρικι.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...