Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Αυτο εγραψε

"δεν αξιζει για αυτο το λογο η 2080ti στην περιπτωση σου.

Δεν αξιζει γιατι θα τρωει bottleneck ή αλλιως θα υπολειτουργει η καρτα απο το 210ευρω(1080p 75hz)monitor σου."

Το έγραψε απλά για να τονίσει το monitor των 210 ευρώ. Ενώ δεν μίλησα καθόλου για monitor ούτε είπα ότι θα πάρω 2080ti στα 1400 ευρώ για 2560x1080 75fps. 

Σε 2 παιχνίδια πάντως έριξα στα 60fps γιατί δεν κρατούσα 75 σταθερά. Και με ριγμενες ρυθμίσεις. Βάζω reshade που ρίχνει ένα 15 20% fps οπότε είναι οριακή η κάρτα που έχω στα πιο βαριά παιχνίδια. Ο 8700k δίνει πόνο στους emulators που παίζω που θέλουν συχνότητα. 

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το έγραψε απλά για να τονίσει το monitor των 210 ευρώ. Ενώ δεν μίλησα καθόλου για monitor ούτε είπα ότι θα πάρω 2080ti στα 1400 ευρώ για 2560x1080 75fps. 

Σε 2 παιχνίδια πάντως έριξα στα 60fps γιατί δεν κρατούσα 75 σταθερά. Και με ριγμενες ρυθμίσεις. Βάζω reshade που ρίχνει ένα 15 20% fps οπότε είναι οριακή η κάρτα που έχω στα πιο βαριά παιχνίδια. Ο 8700k δίνει πόνο στους emulators που παίζω που θέλουν συχνότητα. 

Ναι ωραια αλλα και παλι δεν χρειαζεται 2080ti.Αν υποθεσουμε οτι ντε και καλα θες αναβαθμιση για αυτα τα 2 παιχνιδια, θα μπορουσες να πας σε 2070 παραγδειμα και να παρεις ενα 50% boost επιδοσεων με λιγοτερο απ τα μισα λεφτα της 2080ti, η 2080 με περιπου τα μισα χρηματα της Ti και να παρειε κοντα 70% Boost.Απο που και να το δεις δεν εχει αδικο στο παραπανω ποστ,

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν ειναι οριακη η καρτα που εχεις στα πιο βαρια παιχνιδια. Απλα τα πιο βαρια παιχνιδια ειναι κακογραμμενα.

Σιγα μην θελεις για τετοια αναλυση Rtx 2080 για να εισαι ανετος,μην τρελαθουμε κιολας.

Εκει πηγαινε και το αρχικο σχολιο περι αξιας της οθονης(ασε που δεν θυμαμαι το μοντελο ουτως ή αλλως).Τετοιες οθονες απο πλευρας αξιας θεωρουνται ψιλο budget για τοσο ακριβα συστηματα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Ναι ωραια αλλα και παλι δεν χρειαζεται 2080ti.Αν υποθεσουμε οτι ντε και καλα θες αναβαθμιση για αυτα τα 2 παιχνιδια, θα μπορουσες να πας σε 2070 παραγδειμα και να παρεις ενα 50% boost επιδοσεων με λιγοτερο απ τα μισα λεφτα της 2080ti, η 2080 με περιπου τα μισα χρηματα της Ti και να παρειε κοντα 70% Boost.Απο που και να το δεις δεν εχει αδικο στο παραπανω ποστ,

Ο τροπος διατυπωσης δεν ηταν ωραιος. Η 2070 θα μου εδινε ενα boost 15% απο αυτα που εχω δει και η 2080 ενα 40-50% σε καποια παιχνιδια. 

Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Δεν ειναι οριακη η καρτα που εχεις στα πιο βαρια παιχνιδια. Απλα τα πιο βαρια παιχνιδια ειναι κακογραμμενα.

Σιγα μην θελεις για τετοια αναλυση Rtx 2080 για να εισαι ανετος,μην τρελαθουμε κιολας.

Εκει πηγαινε και το αρχικο σχολιο περι αξιας της οθονης(ασε που δεν θυμαμαι το μοντελο ουτως ή αλλως).Τετοιες οθονες απο πλευρας αξιας θεωρουνται ψιλο budget για τοσο ακριβα συστηματα.

Κακογραμμενα ειναι σιγουρα το θεμα ειναι οτι και με χαμηλωμα καποιων ρυθμισεων ειχα σημεια που επεφτα κατω απο 75. Ερχεται το display port να βαλω το gsync να ησυχασω απο αυτο. Το σχολιο να το κανεις απλα οταν γραφεις την τιμη του hardware δεν ειναι ωραιο. Την um69 εχω 274 την πηρα. Budget σιγουρα ειναι αλλα το ειχα ξανα πει δεν εβγαινε για 34αρα στα 800 ευρω και εκει η 1070ti δεν θα τραβουσε. 

Τελος παντων αρκετα με το offtopic στις turing το αρχικο μου ποστ δεν μιλουσε για monitors ουτε οτι χρειαζομαι καρτα για την οθονη που παιζω. Ηταν απλα μια αναφορα στο ποσα χρηματα χρειαζομαι για να παρω κοντα στο 100% πανω απο αυτο που εχω. Θα ημουν χαζος αν εδινα 1000 ευρω+1070ti για να παιζω στην οθονη που εχω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ο τροπος διατυπωσης δεν ηταν ωραιος. Η 2070 θα μου εδινε ενα boost 15% απο αυτα που εχω δει και η 2080 ενα 40-50% σε καποια παιχνιδια. 

Να σου δινει 40-50% boost η 2080 και 90% Boost η 2080Ti δεν γινετε γιατι η ti ειναι 25% ταχυτερη της απλης 2080.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Να σου δινει 40-50% boost η 2080 και 90% Boost η 2080Ti δεν γινετε γιατι η ti ειναι 25% ταχυτερη της απλης 2080.

Απο 80-90% αναλογα τα παιχνιδια. Σε vulkan σιγουρα δινει 100% πανω η 2080ti. Με 300% πανω χρηματα ομως.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κακογραμμενα ειναι σιγουρα το θεμα ειναι οτι και με χαμηλωμα καποιων ρυθμισεων ειχα σημεια που επεφτα κατω απο 75. Ερχεται το display port να βαλω το gsync να ησυχασω απο αυτο. Το σχολιο να το κανεις απλα οταν γραφεις την τιμη του hardware δεν ειναι ωραιο. Την um69 εχω 274 την πηρα.

Δεν εχει σημασια αν κοστιζει η οθονη σου 210 η 274 ευρω που λες.Η ουσια δεν αλλαζει, δεν χρειαζεσαι σε καμια περιπτωση 2080τι για μονιτορ 1080P/75hz.

Μόλις τώρα, Arkin είπε

Απο 80-90% αναλογα τα παιχνιδια. Σε vulkan σιγουρα δινει 100% πανω η 2080ti. Με 300% πανω χρηματα ομως.

Πως γινεται να να σου δινει 40-50% Up η 2080 και 80-90% Up η Ti την στιγμη που η Ti ειναι κατα μεσο ορο 25% τχυτερη της 2080 δεν το καταλαβαινω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Δεν εχει σημασια αν κοστιζει η οθονη σου 210 η 274 ευρω που λες.Η ουσια δεν αλλαζει, δεν χρειαζεσαι σε καμια περιπτωση 2080τι για μονιτορ 1080P/75hz.

Αρκετα με το OT ομως. Εγραψα οτι θα ημουν χαζος αν εδινα 1400 ευρω σε gpu για το monitor που εχω σημερα. Η αρμονια του hardware ειναι αυτη που κανει ενα συστημα. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Arkin είπε

Εγω σημερα θελω 2080ti για 80% πανω επιδοσεις απο αυτη που εχω. 

Να στο θεσω ακομα πιο απλα,τετοιο σχολιο απο ατομο που δεν εχει αναγκη την εν λογω καρτα δεν εχει νοημα να γραφτει.Εκει πηγαινε και το αρχικο μου σχολιο περι οθονης(μιας και οι αλλοι δεν γνωριζουν το υπολοιπο συστημα προφανως).

Γιατι μετα θα γραφτει η αναλογη απαντηση τυπου''να την κανεις τι εξ αρχης την 2080ti και τις παραπανω επιδοσεις?Τις εχεις αμεσα αναγκη?Αν οχι τοτε ποιο της συγκρισης με την τωρινη σου καρτα?''

• Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Πως γινεται να να σου δινει 40-50% Up η 2080 και 80-90% Up η Ti την στιγμη που η Ti ειναι κατα μεσο ορο 25% τχυτερη της 2080 δεν το καταλαβαινω.

Προφανώς και δεν γίνεται απλά μπερδεύεται και γράφει λάθος, η κάτι δεν διατυπώνει σωστά

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Arkin said:

Άσε με να έχω άλλη γνώμη από τις 1000 περίπου ώρες που έχω απολαύσει τον τελευταίο χρόνο με παιχνιδαρες eye candy στα 97ppi και reshade ultrawide και smooth gaming . Καλύτερος συνδυασμός δεν θα μπορούσε να γίνει μιας και αξιοποιώ στο έπακρο τα πάντα είπαμε να ήταν η ζήλια ψώρα ισχύει στην περίπτωση σου. Εσύ μας έχεις πρήξει ότι ο 8700k σου βράζει και όλο θα πας σε AMD αλλά από λόγια άλλο τίποτα κλασικός φαφλατας είσαι. Πάνε παίξε pubg που μόνο αυτό ξέρεις και μην γράφεις άλλο μιας και δεν προσφέρεις τίποτα απολύτως σε κανένα θέμα. Με το σκουπίδι που έχεις για σύστημα. Άλλαξε και τον 8700k 1 χρόνο μας πρήζεις ότι κάνεις μόνιμα λάθος επιλογές. Εγώ για τα χρήματα που έδωσα έχω το απόλυτο για μένα και χαίρομαι gaming. Εσύ τι κάνεις δεν ξέρω εκτός από το να κράζεις λόγω μιζέριας. Έφυγες Block οπότε μην γράψεις στο βρόντο θα πάνε οι ασυναρτησίες σου. 

Ρε αδερφε, όλο το σύστημα μου είναι πάνω από το δικό σου. Από καρτα γραφικων μέχρι mouse pad να πουμε. Αμα το δικό μου είναι σκουπίδι το δικό σου τι είναι? 

Τι eye candy ρε συ Με 97ppi...και τι αξιοποιεί στο επακρο όταν από τα δικά σου ss cpu και gpu υπολειτουργουν...

Τεσπα, στο τέλος το έθεσες σωστά. Για σένα είναι ότι καλύτερο, γιατί τα αγόρασες. Το ίδιο θα λεγες οτιδήποτε άλλο και αν αγόραζες. Εγώ τουλάχιστον όπως ολοσωστα είπες, όταν κάνω λάθος αγορά το παραδέχομαι. Δεν λέω ότι έκανα την καλύτερη αγορά όπως εσύ 😜

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Να στο θεσω ακομα πιο απλα,τετοιο σχολιο απο ατομο που δεν εχει αναγκη την εν λογω καρτα δεν εχει νοημα να γραφτει.Εκει πηγαινε και το αρχικο μου σχολιο περι οθονης(μιας και οι αλλοι δεν γνωριζουν το υπολοιπο συστημα προφανως).

Γιατι μετα θα γραφτει η αναλογη απαντηση τυπου''να την κανεις τι εξ αρχης την 2080ti και τις παραπανω επιδοσεις?Τις εχεις αμεσα αναγκη?Αν οχι τοτε ποιο της συγκρισης με την τωρινη σου καρτα?''

Κοιτα το σχολιο το ξεκινησα και πατησα πανω στου babi που ειπε οτι περιμενει τις ampere. Και εγραψα οτι για να αξιζει η αναβαθμιση και να δουμε και μεγαλες διαφορες απο αυτο που εχουμε μια αποδοση πιο πανω κατα 80-100% ειναι αρκετα καλη. Και πατησα με αυτο το σκεπτικο και εγραψα τι θα ηθελα για αυτο το 100% πανω απο αυτο που εχω. Δεν εγραψα καθολου οτι θα την χρειαζομουν ουτε οτι αξιζει.

39 λεπτά πριν, aorus είπε

Προφανώς και δεν γίνεται απλά μπερδεύεται και γράφει λάθος, η κάτι δεν διατυπώνει σωστά

Tι ποσοστο ειναι πανω απο αυτα που βλεπεις?

34 λεπτά πριν, strawman είπε

Ρε αδερφε, όλο το σύστημα μου είναι πάνω από το δικό σου. Από καρτα γραφικων μέχρι mouse pad να πουμε. Αμα το δικό μου είναι σκουπίδι το δικό σου τι είναι? 

Τι eye candy ρε συ Με 97ppi...και τι αξιοποιεί στο επακρο όταν από τα δικά σου ss cpu και gpu υπολειτουργουν...

Τεσπα, στο τέλος το έθεσες σωστά. Για σένα είναι ότι καλύτερο, γιατί τα αγόρασες. Το ίδιο θα λεγες οτιδήποτε άλλο και αν αγόραζες. Εγώ τουλάχιστον όπως ολοσωστα είπες, όταν κάνω λάθος αγορά το παραδέχομαι. Δεν λέω ότι έκανα την καλύτερη αγορά όπως εσύ 😜

Αντε να γελασουμε λιγο. Εχεις μια οθονη με 81ppi για να παιζεις σαβουρες οπως pubg. 81ppi. Εγω την τερματιζω την καρτα με αυτα που βαζω και εχω το eye candy να πεφτουν τα σαγονια κατω. Ο 8700k δινει πονο στους emulators που τρεχω οι οποιοι θελουν συχνοτητα και σε παιχνιδια οπως AC εχω ενα απολυτα smooth gameplay. Εχω κανει κακες αγορες και το εχω γραψει. Το συστημα ειναι rock solid 24/7 απο οταν το πηρα δεν εχει κλεισει ποτε ειναι αθορυβο και παιζει με efficiency ανω του 90% μονιμα. Απο εκει και περα αν εδωσες 300 ευρω πανω σε gpu για να παιζεις σε 81ppi και pubg μαντεψε ποιος εκανε χειροτερη αγορα. Ακομα κλαις για τον 8700k που μας εχεις πριξει 1 χρονο οτι ζηματαει σου εδειξα δικα μου benchmark που ειναι κρυος ακομα και στα 4.9 σε stress ibtl και εσυ το χαβα σου. Απορω μερικες φορες με τη μιζερια μερικων. Δυσκολο να εισαι λογιστης το 2019 στην Ελλαδα ε? Κριμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εγω την τερματιζω την καρτα με αυτα που βαζω και εχω το eye candy να πεφτουν τα σαγονια κατω. 

Σιγα ρε φιλε χαλαρωσε τι eye candy σαγωνια και πρασινα αλλα αλογα μας λες.Eνα απλο Ultra wide monitor  1080p/75hz εχεις.

Δηλαδη ενας που παιζει 1440P/144hz η ακομα παραπερα 4κ/144hz τι να πει μετα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο όλοι πριν μας κλειδώσουν το thread? Χεστήκαμε για το ποιος την έχει πιο μεγάλη και ποιος την έχει πιο... efficient (την κάρτα του, μην με παρεξηγήσετε 😂).

Ερώτηση (επί του θέματος):

Ποια παιχνίδια έχουν υποστήριξη RTX μέχρι στιγμής και ποια αναμένονται? Υπάρχει καμιά λίστα πουθενά?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Σιγα ρε φιλε χαλαρωσε τι eye candy σαγωνια και πρασινα αλλα αλογα μας λες.Eνα απλο Ultra wide monitor  1080p/75hz εχεις.

Δηλαδη ενας που παιζει 1440P/144hz η ακομα παραπερα 4κ/144hz τι να πει μετα.

Με τις ρυθμισεις και τα reshade ναι οσοι εχουν παιξει απλα δεν ξεκολλανε. Εχω παιξει και σε 4K 60p και οκ δεν τρελαθηκα παραμενει 16:9 αναλογια. Το 1440p σε 27αρα δινει 109ppi. Μεγαλες διαφορες απο τα 97. 4k 144 θες 2 2080ti sli και παλι αν. 

2 λεπτά πριν, ktf είπε

Μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο όλοι πριν μας κλειδώσουν το thread? Χεστήκαμε για το ποιος την έχει πιο μεγάλη και ποιος την έχει πιο... efficient (την κάρτα του, μην με παρεξηγήσετε 😂).

Ερώτηση (επί του θέματος):

Ποια παιχνίδια έχουν υποστήριξη RTX μέχρι στιγμής και ποια αναμένονται? Υπάρχει καμιά λίστα πουθενά?

BF5 και ερχεται και το exodus. Το shadow ακομα περνει patch εχει κατι μηνες. 1 παιχνιδι δηλαδη αυτη τη στιγμη.

Επεξ/σία από Arkin
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...