Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και χρόνια πολλά 

3 ερωτήσεις στα γρήγορα.Η 2070 είναι χοντρικά πάνω από 1070ti και στα ίδια με 1080?

Ποια θεωρείται λογική διαφορά τιμής μεταξύ τους?

Ανάμεσα σε Pallit και EVGA Black ποια είναι καλύτερη(θόρυβο-θερμοκρασίες ποιότητα κατασκευής)? 

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Inler είπε

3 ερωτήσεις στα γρήγορα.Η 2070 είναι χοντρικά πάνω από 1070ti και στα ίδια με 1080?

Ανάμεσα σε Pallit και EVGA Black ποια είναι καλύτερη(θόρυβο-θερμοκρασίες ποιότητα κατασκευής)? 

Χρονια πολλα!

Η 2070 ειναι πανω κατω τα ιδια με την 1080 αναλογα το game.

Με την 1070ti vs 2070 εαν ψαξεις θα δεις οτι εχουν απο 8-10fps αναλογα το παιχνιδι.

Απο υλοποίηση μεταξυ palit και evga θα πηγαινα σε evga μονο και μόνο για το support.

Οσες evga περασα  απο τα χερια μου σαν κατασκευή ηταν αριστες και σε nvidia υλοποίηση την θεωρώ μια απο τις top 3

Δημοσ.

Acmilangr2 φιλικά πάντα έκανα μια ερώτηση και ο azazil1190 κατέθεσε τη γνώμη του αν διαφωνείς ευχαρίστως να ακούσουμε την άποψή σου με επιχειρήματα όμως

Λίγο που είδα σε review που τις έχει και τις 2 μαζί από θερμοκρασίες θόρυβο παίζουν στα ίδια με την EVGA vα είναι -2 βαθμούς και 2db λιγότερα αλλά να χάνει 2-3fps σε απόδοση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Γιατι ρε τι εχουν οι evga ?

Μια χαρα ειναι 

Αυτό εννοούσα. Ότι ειναι πάρα πολύ καλές 

Παρεξηγησιμο το post μου. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Inler είπε

Απο 10 εως 15% καλυτερη μεσο ορο ειναι η 2070 απο την 1080 , αναμεσα στις 2 μπορει σαν υλοποιηση να ειναι κοντα αλλα αν σε νοιαζει και το support η evga ειναι μονοδρομος.

relative-performance_2560-1440.png

• Like 2
Δημοσ.
Στις ‎19‎/‎12‎/‎2018 στις 8:50 ΠΜ, csaris είπε

1350218955_Resizedpictures-1.jpg.2e37cd9b8ebc148299bc9c4ac102d0ea.jpg

Hρθε το τουβλο! 2080ti strix advanced!

Μηπως εχει κανενας strix να ανεβασει καπου το στοκ quiet bios γτ ξεχασα να το κανω backup και το σβησα? Οχι πως μου χρειαζεται αλλα να το εχω καπου... 😛 😁

Φίλε μου μια ερώτηση θέλω να σε κάνω, τι διαφορά έχει η Advanced που πήρες με την overclocked ??

ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, koula25 είπε

Φίλε μου μια ερώτηση θέλω να σε κάνω, τι διαφορά έχει η Advanced που πήρες με την overclocked ??

ευχαριστώ πολύ

Ελαφρώς χαμηλότερα ρολόγια έχει η advanced από την oc. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, koula25 είπε

δηλαδή η OC είναι ελαφρώς καλύτερη ??

Στην θεωρία Ναι. 

Στην πράξη, πιθανότατα αν τις κάνεις overclock και τις 2, να φτασουν στην ίδια συχνότητα. 

Υποτίθεται όμως ότι οι oc έχουν επιλεγμένα τσιπάκια να ανεβαίνουν πιο ψηλά. Στην πράξη όμως δεν ισχύει πάντα. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, koula25 είπε

Ρωτάω επειδή μου έκανε εντύπωση στο skroutz, που πολλοί περισσότεροι προτιμάνε την advance...  
και θέλω να μάθω τον λόγο..

Screenshot (2).png

Επειδή η OC δεν υπάρχει στοκ ούτε για δείγμα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...