Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 hours ago, Fulgore said:

Τωρα αν φας αναφορα θα φταιω εγω?

Η μηπως θελεις να μου πεις οτι η 2080ti ειναι για 1080p 75hz monitor και οτι το μονο προβλημα οπως το λες εσυ ειναι η υψηλοτερη τιμη της?

Και οχι μονο αυτο αλλα το γυριζεις ανευ λογου στο προσωπικο και μαλιστα γραφεις και οτι να ναι.

Για πες μου απο περιεργεια ποιο ειναι το δικο μου σαπακι με TN panel περασμενης δεκαετιας που ειναι το monitor σου κλασεις ανωτερο?Υποψην οτι ηδη εχω αναφερει ποιο monitor εχω παλιοτερα και εχω ανεβασει και φωτογραφιες και μαλιστα το ειχες δει κιολας και εσυ μιας και τοτε ειχες σχολιασει.

Περιμενω ....

Ρε τι δεν καταλαβαίνεις? Το δικο του είναι καλύτερο. Ντεμεκ. Τι λοξά σας έχει πιάσει και κάθε φορά λέμε τα ίδια? Το έχει πει 10 φορες το παιδί, το δικό του είναι καλύτερο. Άμα πια, αναφορά θα σας κάνω.. 

Στα σοβαρά τώρα, αφού ρε αρκιν μας έδωσες screenshot που υπολειτουρηει η 1070ti που έχεις τώρα λόγω monitor, τι 2080ti λες? 

Επεξ/σία από strawman
  • Like 2
Δημοσ.
20 hours ago, Arkin said:

Ναι εγω δεν εγραψα ομως για monitors. Εσυ πεταχτηκες να υποβιβασεις αυτο που εχω μιας και ουτε 1920x1080 δεν ειναι ουτε 210 ευρω το πηρα. Ουτε θα πηγαινα να δωσω 1300 για να παιζω σε τετοιο monitor. Θα προσπαθουσα να παω σε 1440p UW με μια 2080ti αν ειχα 2k περίσσευμα.

Μπα απλα γραφω τα πραγματα οπως ειναι. Το θεμα ειναι να ξερεις οτι αυτο που εχεις σε καλυπτει απολυτα και αξιζει τα χρηματα του. Μπορεις να πεις το ιδιο εσυ για το monitor και την gpu που εχεις? Οτι εκανες μια σωστη αγορα? Γιατι εγω το εχω πει πολλες φορες για το συνδιασμο που εχω κανει.

Ο συνδυασμός που έχεις κάνει συνάρτηση πάντα τα λεφτά που έδωσες είναι για τα σκουπίδια. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω. Ούτε το cpu αξιοποιεί, ούτε υψηλό refresh rate έχεις, ούτε τρελό eye candy λογω ανάλυσης ουτε τπτ. Δεν έχεις τικαρι κανένα box εν ολίγοις. Αλλά είπαμε, το δικό σου είναι το καλύτερο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, strawman είπε

Ο συνδυασμός που έχεις κάνει συνάρτηση πάντα τα λεφτά που έδωσες είναι για τα σκουπίδια. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω. Ούτε το cpu αξιοποιεί, ούτε υψηλό refresh rate έχεις, ούτε τρελό eye candy λογω ανάλυσης ουτε τπτ. Δεν έχεις τικαρι κανένα box εν ολίγοις. Αλλά είπαμε, το δικό σου είναι το καλύτερο. 

Άσε με να έχω άλλη γνώμη από τις 1000 περίπου ώρες που έχω απολαύσει τον τελευταίο χρόνο με παιχνιδαρες eye candy στα 97ppi και reshade ultrawide και smooth gaming . Καλύτερος συνδυασμός δεν θα μπορούσε να γίνει μιας και αξιοποιώ στο έπακρο τα πάντα είπαμε να ήταν η ζήλια ψώρα ισχύει στην περίπτωση σου. Εσύ μας έχεις πρήξει ότι ο 8700k σου βράζει και όλο θα πας σε AMD αλλά από λόγια άλλο τίποτα κλασικός φαφλατας είσαι. Πάνε παίξε pubg που μόνο αυτό ξέρεις και μην γράφεις άλλο μιας και δεν προσφέρεις τίποτα απολύτως σε κανένα θέμα. Με το σκουπίδι που έχεις για σύστημα. Άλλαξε και τον 8700k 1 χρόνο μας πρήζεις ότι κάνεις μόνιμα λάθος επιλογές. Εγώ για τα χρήματα που έδωσα έχω το απόλυτο για μένα και χαίρομαι gaming. Εσύ τι κάνεις δεν ξέρω εκτός από το να κράζεις λόγω μιζέριας. Έφυγες Block οπότε μην γράψεις στο βρόντο θα πάνε οι ασυναρτησίες σου. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Arkin είπε

Άσε με να έχω άλλη γνώμη από τις 1000 περίπου ώρες που έχω απολαύσει τον τελευταίο χρόνο με παιχνιδαρες eye candy στα 97ppi και reshade ultrawide και smooth gaming . Καλύτερος συνδυασμός δεν θα μπορούσε να γίνει μιας και αξιοποιώ στο έπακρο τα πάντα είπαμε να ήταν η ζήλια ψώρα ισχύει στην περίπτωση σου. Εσύ μας έχεις πρήξει ότι ο 8700k σου βράζει και όλο θα πας σε AMD αλλά από λόγια άλλο τίποτα κλασικός φαφλατας είσαι. Πάνε παίξε pubg που μόνο αυτό ξέρεις και μην γράφεις άλλο μιας και δεν προσφέρεις τίποτα απολύτως σε κανένα θέμα. Με το σκουπίδι που έχεις για σύστημα. Άλλαξε και τον 8700k 1 χρόνο μας πρήζεις ότι κάνεις μόνιμα λάθος επιλογές. Εγώ για τα χρήματα που έδωσα έχω το απόλυτο για μένα και χαίρομαι gaming. Εσύ τι κάνεις δεν ξέρω εκτός από το να κράζεις λόγω μιζέριας 

Επειδη το ολο θεμα ξεκινησε με την 2080ti και εγραψε ενας απο κατω-πολυ σωστα- οτι στην αναλυση που εισαι μια 2080ti ειναι overkill στην ουσια και πεταμα χρηματων.

Προφανως εχει δικαιοο δεν εχει νοημα να παρεις καρτα τοσο ακρβη για να παιζεις σε τετοια αναλυση χωρις καν να εχεις μονιτορ υψηλου refresh rate(που και να ηταν υψηλου refresh rate παλι δεν χρειαζεσαι 2080ti για να πιασεις 100++καρε σε τετοια αναλυση).

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Επειδη το ολο θεμα ξεκινησε με την 2080ti και εγραψε ενας απο κατω-πολυ σωστα- οτι στην αναλυση που εισαι μια 2080ti ειναι overkill στην ουσια και πεταμα χρηματων.

Προφανως εχει δικαιοο δεν εχει νοημα να παρεις καρτα τοσο ακρβη για να παιζεις σε τετοια αναλυση χωρις καν να εχεις μονιτορ υψηλου refresh rate(που και παλι δεν χρειαζεσαι τετοια καρτα για να πιασεις 100++καρε σε τετοια αναλυση).

Προφανώς εγώ μίλησα καθαρά για τι χρήματα θέλω για 90% επιδόσεις πιο πάνω σήμερα από αυτό που έχω. Δεν έγραψα για monitors καθόλου και αυτό τόνισα στον fulgore. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Προφανώς εγώ μίλησα καθαρά για τι χρήματα θέλω για 90% επιδόσεις πιο πάνω σήμερα από αυτό που έχω. Δεν έγραψα για monitors καθόλου και αυτό τόνισα στον fulgore. 

Nαι αλλα αμα παρεις 2080ti και την δουλεωεις σε τετοια αναλυση παλι δεν θα δεις 90% παραπανω καρε γιατι πιθανοτατα σε πολλες περιπτωσεις θα παιζει μπουκαλι λογο χαμηλης αναλυσης.Μια τετοια καρτα εχει νοημα μονο σε μονιτορ 1440p υψηλου refresh rate η σε 4κ μονιτορ.

Μπορει να μην εγραψες για μονιτορ, αλλα η  επιλογη καρτας ειναι συνδεδεμενη με την αναλυση που παιζεις, οποτε για αυτο βγηκε ο αλλος απο κατω και σου ειπε να παρεις 2080Ti να την κανεις τι στην αναλυση που εισαι.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Nαι αλλα αμα παρεις 2080ti και την δουλεωεις σε τετοια αναλυση παλι δεν θα δεις 90% παραπανω καρε γιατι πιθανοτατα σε πολλες περιπτωσεις θα παιζει μπουκαλι λογο χαμηλες αναλυσης.Μια τετοια καρτα εχει νοημα μονο σε μονιτορ 1440p υψηλου refresh rate η σε 4κ μονιτορ.

Μπορει να μην εγραψες για μονιτορ, αλλα η  επιλογη καρτας ειναι συνδεδεμενη με την αναλυση που παιζεις, οποτε για αυτο βγηκε ο αλλος απο κατω και σου ειπε να παρεις 2080Ti να την κανεις τι στην αναλυση που εισαι.

Δεν θα έδινα 1300 για να παίζω σε τέτοια ανάλυση και δεν έγραψα κάτι τέτοιο. Έχω και 4k τηλεόραση αλλά το monitor είναι πολυ ανώτερο. Για εκεί θα ήταν ότι πρέπει η 2080ti. Για αυτό ο fulgore δεν ξέρει τι οθόνες έχω απλά του αρέσει να υποβιβαζει τα πράγματα του άλλου. Ενώ δεν ξέρει τι άλλο μπορεί να έχω. 

Αν και πάλι δεν έγραψα για οθόνες. Υπολόγισα μια 2080ti ότι είναι 90% πάνω κάτω σε απόδοση μπροστά από την κάρτα που έχω. Και ότι μια τέτοια αύξηση αξίζει αλλαγή. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Δεν θα έδινα 1300 για να παίζω σε τέτοια ανάλυση και δεν έγραψα κάτι τέτοιο. Έχω και 4k τηλεόραση αλλά το monitor είναι πολυ ανώτερο. Για εκεί θα ήταν ότι πρέπει η 2080ti. Για αυτό ο fulgore δεν ξέρει τι οθόνες έχω απλά του αρέσει να υποβιβαζει τα πράγματα του άλλου. Ενώ δεν ξέρει τι άλλο μπορεί να έχω. 

Αν και πάλι δεν έγραψα για οθόνες. Υπολόγισα μια 2080ti ότι είναι 90% πάνω κάτω σε απόδοση μπροστά από την κάρτα που έχω. Και ότι μια τέτοια αύξηση αξίζει αλλαγή. 

Το οτι η 2080Ti δεν παει παρεα με 1080P οθονη δεν μεταφραζεται η οθονη σου ειναι για τα σκουπιδια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Το οτι η 2080Ti δεν παει παρεα με 1080P οθονη δεν μεταφραζεται η οθονη σου ειναι για τα σκουπιδια.

Έτσι το έγραψε ο fulgore αν τα έγραφε πιο σωστά θα απαντούσα και πιο σωστά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Έτσι το έγραψε ο fulgore αν τα έγραφε πιο σωστά θα απαντούσα και πιο σωστά. 

Αυτο εγραψε

"δεν αξιζει για αυτο το λογο η 2080ti στην περιπτωση σου.

Δεν αξιζει γιατι θα τρωει bottleneck ή αλλιως θα υπολειτουργει η καρτα απο το 210ευρω(1080p 75hz)monitor σου."

Δεν βλεπω κατι παραλογο, προφανως δεν εχει κανενα νοημα να πας σε 2080ti με 1080p/75hz μονιτορ.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...