Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Χώρια ότι είχε υποστηρίξει ο συγκεκριμένος ότι σε 4Κ του έριχνε μπουκάλι η μία 1080ti....τωρα τις δύο τις τρέχει αέρας...... Ότι να 'ναι ο συγκεκριμένος..... B)

Ααααα Εχεις προβλημα εσυ!  😁

Μπουκαλι ειπα σε συγκεκριμενο bench που το gpu load δεν το καρφωνε 99% ενω εδειχνε ουρανο και τα fps ψηλα! Καταλαβες μικρε! 

Να σκεφτεσαι με το πανω κεφαλι...

Κοιτα που νοιαζεται ο αλλος για τις θερμοκρασιες που εχω...θα του πω οτι ειναι πολυ πολυ χαμηλες...τα ρολογια καρφωμενα στα 2.0ghz....

ποση ωρα θες να σου κανω ενα stress test ?😂

Επεξ/σία από ROG-X
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κυρίως για τον Arkin και κλείνω το off topic:

Ο λόγος που πήρα την Asus οθόνη είναι γιατί έχω μια ψύχωση με την εικόνα γενικώς. Γιατί θέλω υψηλή ευκρίνεια (2160p),όσο δυνατόν καλύτερα χρώματα (και να βλέπω π.χ κόκκινο αντί προτoκαλι (100% DCI-P3)) , θέλω πολύ καλό μαυρο, θελω gsync ( όταν την πήρα δεν υπήρχε συμβατότητα gsync με freesync οθόνες), και θέλω HDR 1000.

Το ότι είναι 144hz το βλέπω θετικά αλλά δεν είναι και ο λόγος που την αγόρασα. Είναι ένα + που θα εκμεταλλευτεί λογικά σε μελλοντικές gpu (αν και υπάρχουν παιχνίδια που πιάνει 80+ η ακόμα και 100+ fps.) 

Τώρα αν ήθελα να είναι ultrawide; φυσικά.Αν ήθελα να είναι  32 ίντσες; εννοείται. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα θυσιαζα όλα τα υπόλοιπα για το UW. γιατί η εικόνα της απέχει πολύ από μια απλή οθόνη.  

Το αν αξίζει τα λεφτά της για όλα αυτά σίγουρα η απάντηση είναι όχι. Απλά τα είχα τα λεφτά και τα έσκασα για αυτήν και την 2080ti(που ούτε αυτή αξίζει τα λεφτά της.). Με λιγότερα θα μπορούσα να πάρω μια OLED TV 55, όμως τόσο μεγάλο μέγεθος δεν με βολεύει,δεν έχει gsync, δεν έχει επιπλέον Hz, και έχει τον κίνδυνο του burn in. 

Όταν υπάρχει τρόπος όμως να σου βγαίνει ούτε στα μισά λεφτά το σκέφτεσαι σοβαρά.... 

Επεξ/σία από Acmilangr.
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ROG-X είπε

Ααααα Εχεις προβλημα εσυ!  😁

Μπουκαλι ειπα σε συγκεκριμενο bench που το gpu load δεν το καρφωνε 99% ενω εδειχνε ουρανο και τα fps ψηλα! Καταλαβες μικρε! 

Να σκεφτεσαι με το πανω κεφαλι...

Τι μπουκάλι να σου σκάει ο 2700Χ στο Assassin's Creed - Odyssey σε 4Κ μάλιστα?Γελάγανε και οι πέτρες και το μισό forum όταν το είπες....Όσο για το πρόβλημα .......ξεκαθάρισε το τι είναι μπουκάλι μέσα σου και θα δεις ποιος το έχει kiddo........🤣

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Τι μπουκάλι να σου σκάει ο 2700Χ στο Assassin's Creed - Odyssey σε 4Κ μάλιστα?Γελάγανε και οι πέτρες και το μισό forum όταν το είπες....Όσο για το πρόβλημα .......ξεκαθάρισε το τι είναι μπουκάλι μέσα σου και θα δεις ποιος το έχει kiddo........🤣

Απο την πολυ φαπα, χτυπησες Limit down! 🤩

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Acmilangr. είπε

Κυρίως για τον Arkin και κλείνω το off topic:

Ο λόγος που πήρα την Asus οθόνη είναι γιατί έχω μια ψύχωση με την εικόνα γενικώς. Γιατί θέλω υψηλή ευκρίνεια (2160p),όσο δυνατόν καλύτερα χρώματα (και να βλέπω π.χ κόκκινο αντί προτoκαλι (100% DCI-P3)) , θέλω πολύ καλό μαυρο, θελω gsync ( όταν την πήρα δεν υπήρχε συμβατότητα gsync με freesync οθόνες), και θέλω HDR 1000.

Το ότι είναι 144hz το βλέπω θετικά αλλά δεν είναι και ο λόγος που την αγόρασα. Είναι ένα + που θα εκμεταλλευτεί λογικά σε μελλοντικές gpu (αν και υπάρχουν παιχνίδια που πιάνει 80+ η ακόμα και 100+ fps.) 

Τώρα αν ήθελα να είναι ultrawide; φυσικά.Αν ήθελα να είναι  32 ίντσες; εννοείται. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα θυσιαζα όλα τα υπόλοιπα για το UW. γιατί η εικόνα της απέχει πολύ από μια απλή οθόνη.  

Το αν αξίζει τα λεφτά της για όλα αυτά σίγουρα η απάντηση είναι όχι. Απλά τα είχα τα λεφτά και τα έσκασα για αυτήν και την 2080ti(που ούτε αυτή αξίζει τα λεφτά της.). Με λιγότερα θα μπορούσα να πάρω μια OLED TV 55, όμως τόσο μεγάλο μέγεθος δεν με βολεύει,δεν έχει gsync, δεν έχει επιπλέον Hz, και έχει τον κίνδυνο του burn in. 

Όταν υπάρχει τρόπος όμως να σου βγαίνει ούτε στα μισά λεφτά το σκέφτεσαι σοβαρά.... 

Απλα και κατανοητα. Αυτο ηθελα να τονισω κυριως. Να πω απλα οτι για τα μαυρα ενα ips οσο καλο και να ειναι παντα το μαυρο του θα ειναι προς το γκρι. Ειναι η τεχνολογια τετοια. Οταν βγουν τα oled monitors χωρις κινδυνο burn in θα δουμε πολυ πολυ ωραια πραγματα. Με την οθονη που εχεις για UW μονο σε 34αρα 1440p θα μπορουσες να πας πχ αυτη του georgeman χωρις μεγαλες υποχωρησεις στα 1100 ευρω περιπου.

Για μενα επειδη πηρα φθηνα το monitor εννοειται οτι δεν πιανει ενα panel σαν αυτο που εχεις αλλα αξιζει τα χρηματα του 100%. Εκει ηθελα να σταθω κυριως. Και ενα iphone xs εχει 1400 αλλα αξιζει τα χρηματα του? Σε καμια περιπτωση. Απλα ειναι η μονη λυση αν θες το απολυτο με το αναλογο καπελο. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυναμη στα μαυρα θα ειναι το νεο 34αρι με VA panel στα 144HZ και 512 ζωνες. 

Απιστευτα μαυρα θα εχει και το νεο 32αρι AHVA (type IPS) στα 60hz με 1024 ζωνες.

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ROG-X είπε

Δυναμη στα μαυρα θα ειναι το νεο 34αρι με VA panel στα 144HZ και 512 ζωνες. 

Απιστευτα μαυρα θα εχει και το νεο 32αρι AHVA (type IPS) στα 60hz με 1024 ζωνες.

IPs και μαυρα δεν πανε μαζι αλλα ας δουμε αυτο το ahva πρωτα. Τα va οσα εχουν πανω απο 5000:1 αντιθεση ειναι υποφερτα σε απολυτο σκοταδι. Ειδικα αυτα με local dimming. Οι Oled ειναι σε αλλο επιπεδο η οθονη του κινητου μου οταν δειχνει μαυρη εικονα σε ταινια νομιζω οτι εσβησε. Αντιθεση στο απειρο. Για gaming monitor ομως λογω burn in απλα δεν για την ωρα.

Δημοσ.

Με FALD οι IPS έχουν μαύρο σαν τις VA 

Η Asu pg27uq με τέρμα την φωτεινότητα (533nits) έχει μαύρο 0.02 με λόγω αντίθεσης  26650:1. 

Σε HDR (με 1200nits) φτάνει μέχρι και 60000:1 και στέλνει για καναρινια (που λέει και ο psycho) ολες τις VA. 

Το μόνο αρνητικό της είναι το halo που προσωπικά πλέον δεν του δίνω σημασία. Δεν με ενοχλεί. Οι 384 ζώνες δεν αρκούν, και έτσι όπως το είδα ούτε οι 1000 φτάνουν. Όμως έχω δει και TV που το κάνουν έντονα και κάποιες άλλες που για να το αποφύγουν ρίχνουν την φωτεινότητα. 

Πήρε κανείς την RTX 2060;

(έτσι για να μπει on topic :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελετε να δειτε επιδοσεις ? Δειτε το παρακατω.... 😁 Με τα gaming καθημερινα μου ρολογακια...

FAR CRY 5 + ULTRA + 4Κ textures pack σε 5.376x3.024 = 16.500.00 pixels! Δηλαδη 2 φορες τα pixel του 4Κ. 

3840x2160 με 1.4 resolution Scale = 5.376x3.024

927908925_FarCry5.JPG.db026307e1f5c7786c8fc3466d5469e7.JPG

Επεξ/σία από ROG-X
  • Like 1
Δημοσ.

Θα θέλαμε να δούμε επιδόσεις εφ όσον είχες Turing αγαπητέ Sebastian αλλά μάλλον έχεις μπλέξει τα θέματα και έπρεπε να γράφεις στο thread των pascal.... επίσης πως εσύ που δεν θα έβαζες amd κάρτα ούτε για φορμάτ και σαν πλούσιος που δηλωνες κατέληξε με 2700Χ.....σε πείραξε η κρίση μάλλον seb.....LOL... τουλάχιστον ψηλώσεις καθόλου η ακόμα αγοράζεις ρούχα από orchestra???

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, aorus είπε

Θα θέλαμε να δούμε επιδόσεις εφ όσον είχες Turing αγαπητέ Sebastian αλλά μάλλον έχεις μπλέξει τα θέματα και έπρεπε να γράφεις στο thread των pascal.... επίσης πως εσύ που δεν θα έβαζες amd κάρτα ούτε για φορμάτ και σαν πλούσιος που δηλωνες κατέληξε με 2700Χ.....σε πείραξε η κρίση μάλλον seb.....LOL... τουλάχιστον ψηλώσεις καθόλου η ακόμα αγοράζεις ρούχα από orchestra???

Μα τι μ@λακας εισαι?Ελιωσα ρουχα απο τα ορκεστρα λεει.😂

Αγαπαμε Ορέστη ρε αστον,καλο παιδι ειναι απλα υπερβολικός με αυτα που λεει ωρες ωρες.και δικιο να εχει το χανει με τον τροπο του.

Οσο για το ύψος δεν νομιζω να πήρε.

Ολοι πηραμε οτι ηταν να παρουμε.

Αρα ακομα ορκεστρα παίζει μπαλα αλλααα εχει 1080τι sli😂

Δημοσ.

Το θεμα των Pascal ομως ειναι ψιλο νεκρο απο κινηση αρα καπου πρεπει να πουλησει μουρη για τις αγορες του και ολως τυχαιως το εδω θεμα ειναι λουκουμι γιατι εχει και το ''αλλοθι''οτι ειναι εντος θεματος με την συγκριση 1080ti vs 2080.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν τα Tensor Cores τα βαζατε να σκεφτονται για εσας, δεν θα καθοσασταν να περιμενετε τα patchακιας της πρασινης για λιγο DLSS, MFAA, και παει λεγοντας! 😂

Brute-Force Power για native resolution! 😎

Επεξ/σία από ROG-X
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...