7nisiotis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @ArkinΤα μικρά Navi θέλω να δω αν βγουν το καλοκαίρι που ακούγεται. Δυστυχώς έδωσα τη 1070 λόγω οικονομικών θεμάτων + που δεν είχα pc τότε και θα τσιμπήσω κάτι φθηνό κάτω από 200 ευρώ να κάνω τη δουλειά μου μέχρι καλοκαίρι που θα αλλάξω και μονιτορ σε 1080p 144Hz [ AOC G2590FX < τώρα εχω ενα 23αρι φτωχομπινεδιστικο IPS 73Hz κλοκαρισμενο > ] Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από 7nisiotis 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε Οι ρυθμίσεις ήταν κακές.Δεν ξέρω τι έφταιγε,ίσως και οθόνη με οθόνη να διαφέρουν (αν και δεν νομίζω) . Η οθόνη σου ξαναλέω ,είναι μια καλή οθόνη για τα λεφτά της. Καλά κάνεις και την γουστάρεις. Στης γυνάικας το pc έχω την Dell SE2717H . Αν σου πώ πως έχει καλύτερη χρωματική απεικόνιση.. Η "σάπια" tn μου είναι μακράν καλύτερη από αυτές, ειδικά αν μιλάμε για gaming δεν τίθεται σύγκριση Εννοείται ότι διαφέρει monitor με monitor ρε 'συ..Και στις TV το ίδιο ισχύει, γι' αυτό το τέλειο καλιμπράρισμα το κάνεις εσύ ο ίδιος αν έχεις το μηχάνημα και το βάλεις στη δική σου οθόνη ώστε να σου βγάλει τις ιδανικές ρυθμίσεις για τη δική σου οθόνη. 1
Arkin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, mcrae13 είπε Οι ρυθμίσεις ήταν κακές.Δεν ξέρω τι έφταιγε,ίσως και οθόνη με οθόνη να διαφέρουν (αν και δεν νομίζω) . Η οθόνη σου ξαναλέω ,είναι μια καλή οθόνη για τα λεφτά της. Καλά κάνεις και την γουστάρεις. Στης γυνάικας το pc έχω την Dell SE2717H . Αν σου πώ πως έχει καλύτερη χρωματική απεικόνιση.. Η "σάπια" tn μου είναι μακράν καλύτερη από αυτές, ειδικά αν μιλάμε για gaming δεν τίθεται σύγκριση Ειχατε ανεβασει και το vibrance που σου ειχα γραψει απο nvidia panel? Γενικα σε αρκετα παιχνιδια που ζητανε χρωμα η εχουν λευκη θολουρα μπαινει reshade και καθαριζουν τα παντα. Και τα φιλαρακια εντυπωσιαζονται ειδικα οταν παιζω με reshade. Να εισαι σιγουρος παντως επειδη ερχομαι απο καλο panel VA οτι αν οντως ηταν κακη η οθονη θα ειχε φαει σουτ απο την αρχη. Αντιθετως εχει στιγμες που απλα καθομαι και χαζευω την εικονα στα παιχνιδια. Προφανως υπαρχουν πολυ καλυτερες οθονες αλοιμονο το θεμα ειναι τι λεφτα θες για να παρεις αυτο το καλυτερο αποτελεσμα και τι gpu για να τις στηριξει. 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν με ενδιαφερει τι κανει ο υπολοιπος κοσμος στις οθονες του και σε τι ρυθμισεις παιζει. Εγω μια χαρα επαιξα αυτες τις μερες το Resident evil 2 με την 2080 και ειχα 144hz. Θελει ο κοσμος να ενεργοποιει φιλτρα που μονο πορους τρωνε και δεν προσφερουν τιποτα,ας το κανει. Ακομα περιμενω να μου πεις το σαπακι tn 144hz που λες οτι εχω που το δικο σου ειναι κλασης ανωτερο. Ενα dell των 350 δεν εχεις? TN 1440p 144? Αν θυμαμαι ενα τετοιο μου προτεινες οταν ηθελα να παρω οθονη και χαιρομαι που δεν το εκανα πραγματικα. 3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε @ArkinΤα μικρά Navi θέλω να δω αν βγουν το καλοκαίρι που ακούγεται. Δυστυχώς έδωσα τη 1070 λόγω οικονομικών θεμάτων + που δεν είχα pc τότε και θα τσιμπήσω κάτι φθηνό κάτω από 200 ευρώ να κάνω τη δουλειά μου μέχρι καλοκαίρι που θα αλλάξω και μονιτορ σε 1080p 144Hz [ AOC G2590FX < τώρα εχω ενα 23αρι φτωχομπινεδιστικο IPS 73Hz κλοκαρισμενο > ] Κριμα ρε συ που εδωσες την 1070. Τι καρτα εχεις τωρα? Μακαρι να βγουν νωρις οι navi να ερθει καμια 3070 με επιδοσεις 1080 στα 300 ευρω να παρει ο κοσμος επιδοσεις σε καλη τιμη.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Arkin είπε TN panel των 300 ευρω εχω δει και δεν μου γεμιζε το ματι. Παραπανω τιμης οχι. Οι ips με γεμιζουν στα χρωματα κυριως και στις γωνιες θεασης στα μαυρα χωλαινουν πολυ εκει θες VA/OLED/PLASMA. Και 32αρι στα 1500 ευρω πολλα δεν ειναι ρε γαμωτο? Δηλαδη καπου ξεφευγει το πραγμα για μενα και κατανταει ξεκαθαρη σπαταλη χρηματων. ΤΝ των 300 ευρώ είναι 6bit TN, καμία σχέση με το TN που έχει το Dell του Mcrae ή το δικό μου Asus. Πολλά είναι τα 1500, αλλά αν είναι να παίρνεις το monitor όπως το γράφω χαλάλι..Θα μιλάμε για top-end προϊόν. 2
Arkin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Εννοείται ότι διαφέρει monitor με monitor ρε 'συ..Και στις TV το ίδιο ισχύει, γι' αυτό το τέλειο καλιμπράρισμα το κάνεις εσύ ο ίδιος αν έχεις το μηχάνημα και το βάλεις στη δική σου οθόνη ώστε να σου βγάλει τις ιδανικές ρυθμίσεις για τη δική σου οθόνη. Εγω συγκρινω διπλα διπλα με VA panel και plasma και τη φερνω οσο μπορω στα μετρα μου. Αλλος θελει πολυ φωτεινοτητα επειδη παιζει σε δωματιο με πολυ φωτισμο αλλος θελει μουντα χρωματα αλλος κορεσμενα. Τα γουστα ειναι υποκειμενικα και σιγουρα απο panel σε panel ακομα και ιδια οθονη παιζουν. Τρελαινομαι οταν βλεπω τηλεορασεις να παιζουν στο δυναμικο και να καινε τα παντα. Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε ΤΝ των 300 ευρώ είναι 6bit TN, καμία σχέση με το TN που έχει το Dell του Mcrae ή το δικό μου Asus. Πολλά είναι τα 1500, αλλά αν είναι να παίρνεις το monitor όπως το γράφω χαλάλι..Θα μιλάμε για top-end προϊόν. Τετοιο ειχα δει σε 8bito δεν εχω παιξει. Αλλα συγκρινω με την led va 55 που εχω και πιο πολυ χαιρομαι το monitor σε gaming παντα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Παιχνίδια σαν το RE 2 remake πάντως θέλουν να έχεις τέλειο μαύρο για να τα απολαύσεις όπως πρέπει. Δηλαδή θες αναγκαστικά OLED. Και το VA έχει καλό μαύρο, αλλά πάλι απέχει πολύ απ' το OLED.
Arkin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Παιχνίδια σαν το RE 2 remake πάντως θέλουν να έχεις τέλειο μαύρο για να τα απολαύσεις όπως πρέπει. Δηλαδή θες αναγκαστικά OLED. Και το VA έχει καλό μαύρο, αλλά πάλι απέχει πολύ απ' το OLED. Ναι oled ειναι το απολυτο αλλα monitor δεν εχουν βγει ακομα. Παντα παιζω με λιγο φως απο πανω και οσο γινεται δεν φαινεται το γκρι των ips. Στην va με τελειως κλειστα φωτα δεν ειχα θεμα με το μαυρο αλλα τα ματια δεν την παλευαν. Πολλα nits σκοτεινο περιβαλλον.
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Ενα dell των 350 δεν εχεις? TN 1440p 144? Αν θυμαμαι ενα τετοιο μου προτεινες οταν ηθελα να παρω οθονη και χαιρομαι που δεν το εκανα πραγματικα. Καμια σχεση. Επισης στο ειχα προτεινει αυτο γιατι ελεγες οτι ηθελες να δοκιμασεις υψηλα hz με Gsync και ολως τυχαιως ηταν το μονο που επαιζε αυτη την περιοδο στα χρηματα που ηθελες να δωσεις. Περαν τουτου για το τι monitor εχω μιας και δεν ειναι εδω το καταλληλο θεμα (ουτε θελω να γυρισει σε ποιος εχει το καλυτερο/ακριβοτερο monitor) για αυτο και για αλλο λογο εξ αρχης ανεφερα την οθονη,για να τονισω οτι η αναλυση/hz δεν ειναι για καρτες επιπεδου 2080ti,το δικο μου ειναι ιδιας κατηγοριας με του psycho αλλα με Ips.
Acmilangr. Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Για τον Arkin ταιριαζει απόλυτα η παροιμία "όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" 3 1
Arkin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Καμια σχεση. Επισης στο ειχα προτεινει αυτο γιατι ελεγες οτι ηθελες να δοκιμασεις υψηλα hz με Gsync και ολως τυχαιως ηταν το μονο που επαιζε αυτη την περιοδο στα χρηματα που ηθελες να δωσεις. Περαν τουτου για το τι monitor εχω μιας και δεν ειναι εδω το καταλληλο θεμα (ουτε θελω να γυρισει σε ποιος εχει το καλυτερο/ακριβοτερο monitor) για αυτο και για αλλο λογο εξ αρχης ανεφερα την οθονη,για να τονισω οτι η αναλυση/hz δεν ειναι για καρτες επιπεδου 2080ti,το δικο μου ειναι ιδιας κατηγοριας με του psycho αλλα με Ips. Ναι εγω δεν εγραψα ομως για monitors. Εσυ πεταχτηκες να υποβιβασεις αυτο που εχω μιας και ουτε 1920x1080 δεν ειναι ουτε 210 ευρω το πηρα. Ουτε θα πηγαινα να δωσω 1300 για να παιζω σε τετοιο monitor. Θα προσπαθουσα να παω σε 1440p UW με μια 2080ti αν ειχα 2k περίσσευμα. Μόλις τώρα, Acmilangr. είπε Για τον Arkin ταιριαζει απόλυτα η παροιμία "όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" Μπα απλα γραφω τα πραγματα οπως ειναι. Το θεμα ειναι να ξερεις οτι αυτο που εχεις σε καλυπτει απολυτα και αξιζει τα χρηματα του. Μπορεις να πεις το ιδιο εσυ για το monitor και την gpu που εχεις? Οτι εκανες μια σωστη αγορα? Γιατι εγω το εχω πει πολλες φορες για το συνδιασμο που εχω κανει.
Acmilangr. Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για την πάρτη μου ναι. Έπρεπε να σε ρωτήσω; Αλλα να μην ακούω ότι επειδή έχεις ultrawide έχεις καλύτερη εμπειρία, δεν φτάνει μόνο αυτό.... Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από Acmilangr.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Επίσης, σε ένα μονιτορ 144Hz, δεν σημαίνει ότι ντε και καλά θες 144FPS για να δεις διαφορά.. Και στα 80-90FPS έχεις διαφορά από αυτόν που έχει 60-75Hz. Άμα θες να εκμεταλλευτείς στο έπακρο monitor 1440P/144Hz, θες Titan RTX SLI και πάλι θα τα έχεις όπου δουλεύει το SLI. 2
Arkin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Acmilangr. είπε Για την πάρτη μου ναι. Έπρεπε να σε ρωτήσω; Προφανως οχι απλα μια ερωτηση σου εκανα επειδη εχεις γραψει πολλες φορες οτι τα χρηματα δεν τα αξιζουν ουτε η gpu ουτε το monitor για αυτο. Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Επίσης, σε ένα μονιτορ 144Hz, δεν σημαίνει ότι ντε και καλά θες 144FPS για να δεις διαφορά.. Και στα 80-90FPS έχεις διαφορά από αυτόν που έχει 60-75Hz. Άμα θες να εκμεταλλευτείς στο έπακρο monitor 1440P/144Hz, θες Titan RTX SLI και πάλι θα τα έχεις όπου δουλεύει το SLI. 80fps με 75 σταθερα που εχω δεν υπαρχει καποια διαφορα στα 90 και πανω ναι. Γενικα ολοι θα θελαμε να παιζουμε σε 4k UW και 144hz ποσα tflops θελουμε για κατι τετοιο με τα σημερινα παιχνιδια? 40? 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Μπορεις να πεις το ιδιο εσυ για το monitor και την gpu που εχεις? Ναι, έχει το καλύτερο gaming monitor αυτή τη στιγμή και την δεύτερη ισχυρότερη sGPU. Δεν φταίει αυτός που οι κάρτες δεν έκαναν μεγάλο άλμα στο FP32. Ούτε το SLI είναι λύση αφού δεν δουλεύει παντού..
Arkin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Ναι, έχει το καλύτερο gaming monitor αυτή τη στιγμή και την δεύτερη ισχυρότερη sGPU. Δεν φταίει αυτός που οι κάρτες δεν έκαναν μεγάλο άλμα στο FP32. Ούτε το SLI είναι λύση αφού δεν δουλεύει παντού.. Αυτα που ζητανε τα αξιζουν ομως? Εκει θελω να καταληξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις