Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν με νοιάζουν τα 1-2 fps στα παιχνίδια. Να χτυπήσω την πρώτη θέση θέλω στο timespy σε ίδια setup με το δικό μου. Είμαι πολύ κοντά.  Με λίγο tdp παραπάνω θα την έφτανα για πλακα. Αλλά πάει  μόνο μέχρι 120% η δικιά μου Χαβαλεδιαζω Μέχρι να βγει το metro exodus που θέλω να παίξω . Περίμενα, περίμενα να διαβάσω κάτι σχετικό αλλά όλο για τιμές γράφουν εδώ μέσα. Έρευνα αγοράς για turing έπρεπε να είναι ο τίτλος. 

Screenshot_20190202-185859.jpg

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Agen2004 είπε

Δεν με νοιάζουν τα 1-2 fps στα παιχνίδια. Να χτυπήσω την πρώτη θέση θέλω στο timespy σε ίδια setup με το δικό μου. Είμαι πολύ κοντά.  Με λίγο tdp παραπάνω θα την έφτανα για πλακα. Αλλά πάει  μόνο μέχρι 120% η δικιά μου Χαβαλεδιαζω Μέχρι να βγει το metro exodus που θέλω να παίξω . Περίμενα, περίμενα να διαβάσω κάτι σχετικό αλλά όλο για τιμές γράφουν εδώ μέσα. Έρευνα αγοράς για turing έπρεπε να είναι ο τίτλος. 

Screenshot_20190202-185859.jpg

Σε 2080ti και κυνηγάς αλλαγή bios?...1500€ είναι αυτά.....δεν τα λυπάσαι...anyway.....πρώτα το κάνεις υπευθύνη σου και θα πρέπει να διασταυρώσεις αν μπαίνουν τα παρακάτω bios στην κάρτα σου για να μην την στείλεις την κάρτα σου για στραγάλια και μετά δεν έχεις κάρτα  και 1500€.....

Εγώ δεν ξέρω αν μπαίνουν αυτά τα bios στην 2080ti σου αλλά τα 3 καλύτερα bios για 2080ti είναι των

Galax HOF (450WATT) / Lightning Z (380WATT) /  FTW3 (373WATT)

Διασταυρώνεις πρώτα (χωρίς διασταύρωση μην δοκιμάσεις κάν) και μετά δοκιμάζεις ειδάλλως σου εξήγησα τι θα συμβούν στην 1500€ 2080ti σου........

1.png

2.png

3.png

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας ρωτήσει και εδώ:https://www.overclock.net/forum/69-nvidia/1706276-official-nvidia-rtx-2080-ti-owner-s-club.html#/topics/1706276?page=1

που συνήθως το επιχειρούν από εποχές Πασκαλ το cross flashing αφότου πλέον κλειδώθηκε το  bios editing by mama nvidia

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από reference 300A σε reference 300A turing γίνεται. Όλες οι reference με 300Α αλλάζουν bios μεταξύ τους. Το link που έδωσε ο φίλος θα φανεί χρήσιμο σε κάποιον που θέλει να ενημερωθει με περισσότερες λεπτομέρειες . Ήθελα να δω αν έχει δοκιμάσει κάποιος από εδώ μεσα και ποιο έβαλε από αυτά που παιζουν στο overclocks.net. Κάτι άλλο πέθανε μάλλον.

Επεξ/σία από Agen2004
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Agen2004 είπε

Περίμενα, περίμενα να διαβάσω κάτι σχετικό αλλά όλο για τιμές γράφουν εδώ μέσα. Έρευνα αγοράς για turing έπρεπε να είναι ο τίτλος. 

Ενω το να περασεις καποιον στο Timespy ειναι κατι πιο σημαντικο και δικαιολογει τα κοντα 1500ευρω για καρτα γραφικων εχεις δικιο.

Επισης ειδες τα κακα παιδια καθονται και γραφουν για τις τιμες και δεν αναφερουν για το πληθος των παιχνιδιων και το RT που εχουμε δει στην πραξη στα παιχνιδια...oh wait περαν του BFV(που ειναι και ψιλο αδιαφορο σαν παιχνιδι)ακομα τιποτα δεν εχουμε δει....

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ενω το να περασεις καποιον στο Timespy ειναι κατι πιο σημαντικο και δικαιολογει τα κοντα 1500ευρω για καρτα γραφικων εχεις δικιο.

Επισης ειδες τα κακα παιδια καθονται και γραφουν για τις τιμες και δεν αναφερουν για το πληθος των παιχνιδιων και το RT που εχουμε δει στην πραξη στα παιχνιδια...oh wait περαν του BFV(που ειναι και ψιλο αδιαφορο σαν παιχνιδι)ακομα τιποτα δεν εχουμε δει....

Το BFV το προσπέρασα και εγώ. Αναμένω το metro exodus. Ελπίζω να δω κάτι εκεί. Είναι παιχνίδι που δεν έρχεται από consoles .Πρώτη γεννεα δεν περιμένω κάτι που θα με αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Σε κάνα χρόνο  ίσως  υπάρχουν  αρκετά  παιχνίδια  αν δεν  πάει απατο όπως το physics .

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Agen2004 είπε

Το BFV το προσπέρασα και εγώ. Αναμένω το metro exodus. Ελπίζω να δω κάτι εκεί. Είναι παιχνίδι που δεν έρχεται από consoles .Πρώτη γεννεα δεν περιμένω κάτι που θα με αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Σε κάνα χρόνο  ίσως  υπάρχουν  αρκετά  παιχνίδια  αν δεν  πάει απατο όπως το physics .

Αρα αν δεν υπαρχουν παιχνιδια που να αξιοποιουν το RT,τι ακριβως κουβεντες περιμενεις να γραφτουν στο θεμα αυτο?Στο Tomb Raider ακομα αναμονη.

Ασε που ουτως ή αλλως για καθε παιχνιδι ξεχωριστα υπαρχει ειδικο θεμα προς σχολιασμο.

Δημοσ.

Rtx off 

Reshade on 😂

Πήραμε rtx και παιζουμε με reshade.

Εγω σκεφτομαι να φλασαρω την trio x 2080 για τον λογο που θελω παραπάνω power limit (109%)

Τι λετε να φλασαρω και εαν ναι ποιο αραγε? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Rtx off 

Reshade on 😂

Πήραμε rtx και παιζουμε με reshade.

Εγω σκεφτομαι να φλασαρω την trio x 2080 για τον λογο που θελω παραπάνω power limit (109%)

Τι λετε να φλασαρω και εαν ναι ποιο αραγε? 

Το ίδιο ισχύει και για σένα @azazil1190 .......πρώτα θα πρέπει να διασταυρώσεις αν μπαίνουν τα παρακάτω bios στην κάρτα σου,για να μην γίνει καμία στραβή...τα καλύτερα bios για απλή 2080 είναι :

Asus STRIX OC (307watt) / Gigabyte Aorus Xtreme (350watt) / Zotac AMP Extreme (308watt)

https://www.techpowerup.com/vgabios/205452/asus-rtx2080-8192-180927

https://www.techpowerup.com/vgabios/205578/gigabyte-rtx2080-8192-180928-2

https://www.techpowerup.com/vgabios/205097/zotac-rtx2080-8192-181009

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Το ίδιο ισχύει και για σένα @azazil1190 .......πρώτα θα πρέπει να διασταυρώσεις αν μπαίνουν τα παρακάτω bios στην κάρτα σου,για να μην γίνει καμία στραβή...τα καλύτερα bios για απλή 2080 είναι :

Asus STRIX OC (307watt) / Gigabyte Aorus Xtreme (350watt) / Zotac AMP Extreme (308watt)

https://www.techpowerup.com/vgabios/205452/asus-rtx2080-8192-180927

https://www.techpowerup.com/vgabios/205578/gigabyte-rtx2080-8192-180928-2

https://www.techpowerup.com/vgabios/205097/zotac-rtx2080-8192-181009

Θα ξεκινήσω την έρευνα για τα παραπανω να δω.

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Μην πειράζετε τα bios για ένα 5% ρε 'σεις..Δεν αξίζει να ασχοληθείς στις Turing..Αν θέλετε παραπάνω επιδόσεις περιμένετε τα Ampere.

Μα οι παπαρες δεν μπορουσαν στην τριο να βαλουν ενα 120% 

Δημοσ.
Στις 1/2/2019 στις 10:09 ΜΜ, azazil1190 είπε

Και του Μπαμπη η asus strix  2080 Micron εχει αλλα τερματίζει σαν τις Samsung που εχω επίσης και στην msi gaming Trio 

Οποτε θεμα τυχης το πως πανε η micron στο καθε κομμάτι.

Τι micron , τι samsung ...γενικά μιλώντας πάνε ψηλότερα οι samsung.......αλλά ειδικά μιλώντας , είναι όλα θέμα τύχης είναι τι θα σου καθίσει σε overclockability σε vram όπως και σε πυρήνα.......

15 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αν θέλετε παραπάνω επιδόσεις περιμένετε τα Ampere.

Καλή και χρυσή η Strix.......Αλλά ήδη έχω προετοιμαστεί για Χ80 ampere........:devil:

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπερα εχω  θεμα οταν παω να συνδεσω την 2080ti με την samsung qled hdr  το Monitor  αναβοσβήνει και δεν δινει καν στη samy εικονα οταν δλδ ενεργοποιω το hdmi  UHD COLOR για hdr...το καλωδιο hdmi 2 που εχω ειναι 10 μετρα παιζει να φταιει το μηκος κ να μην δινει hdr γτ σε 4κ 60p μια χαρα δουλευει η tv κάπου στο redit είδα θέλει μικρό μήκος για hdr

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...