Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γράψε άκυρο για την καλή τιμή.  Την είχα βρει 365 σε skroutzομάγαζο αλλά σήμερα την βλέπω 395. Οπότε δεν. Θα περιμένω  λίγο  ακόμα  και αν δεν βρω κάτι πιο φθηνό θα πάω σε Gigabyte  2060 rtx windforce. Δίνει και 4 χρόνια εγγύηση. Θα δώσω κάτι παραπάνω αλλά τα 4 χρόνια είναι μεγάλο ατού. 

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, virginkiller είπε

παιδιά ηρθε η 2060. bfv σε 1080p όλα ultra RTX ultra πάει 100 fps Πάνω κάτω

16 ώρες πριν, aekoupoli είπε

Την πήρα σήμερα το πρωί 590€ με τιμολόγιο και μου έδωσαν το ΦΠΑ στο χέρι.θα πουλήσω και την 970 που εχω,έχω βρει ήδη σε γνωστό μου 150€.Το βράδυ θα την βάλω και θα κάνω δοκιμές

IMG_20190201_171644.jpg

Με τα παιχνιδια ολα οκ;Υπάρχει κανείς που δεν θέλει να παίξει τα παιχνίδια απο το bundle και να τα πούλησε;Γιατί με αυτά που γράφει η nvidia με εχει μπερδέψει λίγο...Θέλει λέει ενεργοποίηση μεσα απο το GeForce Experience αφου θα έχεις ενεργοποιηση την RTX(ενεργοποιηση μεσω drivers?)...Παράξενα πράγματα,αν και βλέπω στις αγγελίες να πωλούνται παιχνιδια απο το συγκεκριμένο RTX Bundle.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aplos73 είπε

Γράψε άκυρο για την καλή τιμή.  Την είχα βρει 365 σε skroutzομάγαζο αλλά σήμερα την βλέπω 395. Οπότε δεν. Θα περιμένω  λίγο  ακόμα  και αν δεν βρω κάτι πιο φθηνό θα πάω σε Gigabyte  2060 rtx windforce. Δίνει και 4 χρόνια εγγύηση. Θα δώσω κάτι παραπάνω αλλά τα 4 χρόνια είναι μεγάλο ατού. 

H windforce δεν εχει 4χρονια εγγυηση.Μονο η σειρα gaming και η aorus εχουν και το καταλαβαινεις αυτο γιατι το αναφερει εξω στο κουτι οπως στου συμφορουμιτη.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, birel-motosport είπε

Έτσι όπως τα λες είναι καλύτερη από 2080  :)

Τι να σου πω ρε φίλε και εγώ δεν το περίμενα. Ίσως φταίει το μαπ; Κανένα πατς να το έστρωσε. Ποιος ξέρει

2 ώρες πριν, sibir είπε

Με τα παιχνιδια ολα οκ;Υπάρχει κανείς που δεν θέλει να παίξει τα παιχνίδια απο το bundle και να τα πούλησε;Γιατί με αυτά που γράφει η nvidia με εχει μπερδέψει λίγο...Θέλει λέει ενεργοποίηση μεσα απο το GeForce Experience αφου θα έχεις ενεργοποιηση την RTX(ενεργοποιηση μεσω drivers?)...Παράξενα πράγματα,αν και βλέπω στις αγγελίες να πωλούνται παιχνιδια απο το συγκεκριμένο RTX Bundle.

Εγώ ακόμα περιμένω τον κωδικό από caseking. Αλλά αποτι κατάλαβα θέλει να είσαι registered και να το βάλεις στο experience

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, virginkiller είπε

Τι να σου πω ρε φίλε και εγώ δεν το περίμενα. Ίσως φταίει το μαπ; Κανένα πατς να το έστρωσε. Ποιος ξέρει

Εγώ ακόμα περιμένω τον κωδικό από caseking. Αλλά αποτι κατάλαβα θέλει να είσαι registered και να το βάλεις στο experience

δοκίμασε Rotterdam για το RTX.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, virginkiller είπε

Οκ οταν μπω εκει θα σου πω

Μήπως είσαι DX11 ? Γιατί και εγώ όταν το έβαλα ήταν όλα ultra Και έβλεπα κάτι 140αρια και λέω τη μηχάνημά  έχω ο  άτιμος !!  :).

Μόλις βάλεις Dx12 και dxr πέφτουν στο μισό. 

Δημοσ.

Μέχρι 2100 μου την έφτασε την κάρτα το afterburne.το έχω αφήσει όμως να είναι 2040 και μνημες +750.Που μπορώ να δω τι μνήμες έχει?

Πάντως τρελλη διαφορά από την 970 που ειχα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jimpsar είπε

Μήπως είσαι DX11 ? Γιατί και εγώ όταν το έβαλα ήταν όλα ultra Και έβλεπα κάτι 140αρια και λέω τη μηχάνημά  έχω ο  άτιμος !!  :).

Μόλις βάλεις Dx12 και dxr πέφτουν στο μισό. 

dx12 είμαι στο 11 δεν έχει καν να επιλέξεις ray tracing

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Μέχρι 2100 μου την έφτασε την κάρτα το afterburne.το έχω αφήσει όμως να είναι 2040 και μνημες +750.Που μπορώ να δω τι μνήμες έχει?

Πάντως τρελλη διαφορά από την 970 που ειχα

Στο GPU-z αναφέρει τι μνήμες φοράει. Αυτό έλλειπε να μην ήταν πολύ πάνω απ' την κουτσή 970 :D

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, seithan είπε

Δεν άντεξα. Πάτησα την σκανδάλη... 

Screenshot_20190202_172506_me.bluemail.mail.jpg

Screenshot_20190202_172506_me.bluemail.mail.jpg

Η kfa δεν εχει κααι αυτη καλο συστημα ψυξης; Με 40 ευρω λιγοτερα κιολας
Καλο κάψιμο!!

• Like 1
Δημοσ.

Κάνα flashaρισμα σε 2080ti έχει κάνει κανείς? Η κάρτα μου πάει ψηλά και με κόβει το voltage. Παίζει flash με bios άλλων καρτών από ότι έχω δει με ανέβασμα watt και tdp. Αλλά κερδίζω κάτι? Η τσάμπα θα το κάνω. Έβαλε κάνεις? Κέρδισε σε bench? Μετά επέστρεψε στο μαμά εύκολα?  

Δημοσ.

Flasharisma για ποιο λόγο? Για 1-2fps.....ούτε λόγος δεν αξίζει στις rtx το φλασαρισμα.... Μόνο ίσως για νούμερα... Αλλά και εκεί μην περιμένεις να δεις τρελές διαφορές... 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...