Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Και μενα Samsung εχει και παιζει τερματα αλλα δεν υπαρχει λογος στα παιχνιδια να την σκιζεις.

Μονο για κανα bench  την τερματιζω

Δεν είμαι και πολύ γνώστης σε overclocking. Λες ότι υπάρχει κίνδυνος να παίζουν οι μνήμες τόσο ψηλά? Να τις ρίξω στα 1000mhz αν είναι

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ktf είπε

Δεν είμαι και πολύ γνώστης σε overclocking. Λες ότι υπάρχει κίνδυνος να παίζουν οι μνήμες τόσο ψηλά? Να τις ρίξω στα 1000mhz αν είναι

Δεν μπορώ να σου πω σιγουρα αν θα πάθουν κάτι η οχι αλλα προσωπικά δεν νιώθω καλα ψυχολογικά να τις εχω τερμα για παιχνιδια μιας και δεν θα σου δωσουν και πολλα παραπανω.Οσο να ειναι ομως στα τερματα την ακουν. (Θερμοκρασίες κτλ)

Γνωμη μου στα +700-750 ειναι μια χαρα για καθε μερα 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά βρίσκω την Gainward GeForce RTX 2060 6GB Phoenix  σε πολύ καλή τιμή. Στο site  της Gainward  στα specs της κάρτας λέει πως το chip είναι binned. Τι γνώμη έχετε  για την Gainward ; Είναι αξιόπιστη;  Να την πάρω η να πάω σε κάποια πιο γνωστή μαρκα; Και ας είναι ακριβότερη; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε τι τιμή αν επιτρέπεται. Ρολο μεγαλο η εγγύηση ή καλύτερα θέλει μεγάλη προσοχή γιατί έχουν λίγο περίεργη εγγύηση. Κάπου γύρω στις 10.σελιδες πίσω είχαμε συζήτηση για τις "μικρές"

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimpsar είπε

Ευχαριστώ !!

Εμένα micron έχει δυστυχώς.  

Και του Μπαμπη η asus strix  2080 Micron εχει αλλα τερματίζει σαν τις Samsung που εχω επίσης και στην msi gaming Trio 

Οποτε θεμα τυχης το πως πανε η micron στο καθε κομμάτι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, aekoupoli είπε

Την πήρα σήμερα το πρωί 590€ με τιμολόγιο και μου έδωσαν το ΦΠΑ στο χέρι.θα πουλήσω και την 970 που εχω,έχω βρει ήδη σε γνωστό μου 150€.Το βράδυ θα την βάλω και θα κάνω δοκιμές

IMG_20190201_171644.jpg

Ευχαριστω πολυ παιδια.Την εβγαλα εξω την καρτα  να την τσεκαρω και μετα που την ξαναεβαλα μεσα δεν εμπαινε το κουτι ευκολα και εβαλα δυναμη και τσακισε λιγο.εκανα και την εγγυηση απο gigabyte για 4 χρονια

Επεξ/σία από aekoupoli
  • Like 1
Δημοσ.

Το τι μνήμες έχει μια κάρτα είναι γνωστό εκ των προτέρων;  Αναγράφεται πουθενά όταν την παραγγέλνεις; Μπορείς να ζητήσεις κάρτα με συγκεκριμένες μνήμες; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Το τι μνήμες έχει μια κάρτα είναι γνωστό εκ των προτέρων;  Αναγράφεται πουθενά όταν την παραγγέλνεις; Μπορείς να ζητήσεις κάρτα με συγκεκριμένες μνήμες; 

Θεμα τυχης όπως και ο πυρήνας.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aekoupoli είπε

Και για δοκιμη για artifacts κτλ?ευχαριστω για την απαντηση

Συνήθως τα παρατηρείς με το μάτι στα benchmark και τα παιχνίδια. Προσωπικά βρήκα ότι το Overwatch σαν παιχνίδι έχει μηδενική ανεκτικότητα στα artifacts (μαυρίζει η μισή οθόνη) οπότε τα παρατηρώ εκεί πιο εύκολα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...