_Theo_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, icenex είπε Θα επαιρνα μεχρι και 2080 για το metro αλλα φαγαμε ακυρο εκει οποτε δεν εχω πολλα παιχνιδια που θελω να παιξω και δεν μπορει η 970 οποτε το σκεφτομαι για το upgrade της καρτας( η θα περιμενω καμια καλη τιμουλα) απο την αλλη τα fps παιχνιδια που παιζω δεν τα παιζω για το single player κομματι τους πλεον αλλα για το multi οποτε τα πολλα γραφικα πιο πολυ μειωνουν την πιθανοτητα να δω καποιον.Οποτε οταν επιτηδες κατεβαζω φιλτρα σε medium και high και κλεινω aa και κατι αλλα φρου φρου μια χαρα παιζω σε 100αρια+ fps εδω στο bf5 ειχα πανω απο 100 fps.Με λιγα λογια αν πας για competitive multiplayer και θες να βλεπεις καλυτερα δεν παιζεις oλα ultra αν θες να σκοτωνεις αντι να σκοτωνεσαι και αυτο ειναι γεγονος. Τελος αν με το εν λογω παιχνιδι με πιασει τοση μεγαλη καψα να το παιξω θα παρω στο ps4 να το τερματισω και μετα να το πουλησω εδω μεσα μιας και το θελω στο steam μαζι με τα υπολοιπα παιχνιδια της σειρας ωραια νοικυρεμενα.Με λιγα λογια δεν εχω πολλους λογους για αναβαθμιση την δεδομενη στιγμη μιας και στο pc πλεον παιζω μονο multiplayer παιχνιδια με την παρεα.Ασε που μαζευτηκε παλι ενα σωρος παιχνιδια που δεν εχω καν βγαλει απο την ζελατινα στο ps4.. Ps. Arkin με λιγα λογια αυτο ειναι απαντηση και στην δικη σου προταση για 2070 Πληροφοριακά το BF5 παίζει άψογα σε 1080p με την GTX1060 6GB και με όλα στα Ultra, σε εμένα τουλάχιστον...Το DX12 είναι χάλια όμως.
Arkin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Αν πετσοκοψεις settings ναι παιζει. Αν μιλαμε για τεζαρισμενα setings Και 60+ καρε ουτε η 2080ti δεν παιζει. Παίζει η κοσνολα σε τέτοια settings όμως? Low με 30fps έχουν σε 4k κυρίως. Η 2080ti είναι για λίγους και δεν αξίζει τα χρήματα της.
Pwpwpw Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Παίζει η κοσνολα σε τέτοια settings όμως? Low με 30fps έχουν σε 4k κυρίως. Η 2080ti είναι για λίγους και δεν αξίζει τα χρήματα της. Δεν ειπα οτι παιζει η κονσολα, αλλα η κονσολα δεν κοστιζει 1,5 χιλιαρικο πρωτον, και δευτερον με το downgrade που πεφτει στου τιτλους τα σκας για να δεις παλι κονσολιστικα γραφικα. 1
Arkin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Δεν ειπα οτι παιζει η κονσολα, αλλα η κονσολα δεν κοστιζει 1,5 χιλιαρικο πρωτον, και δευτερον με το downgrade που πεφτει στου τιτλους τα σκας για να δεις παλι κονσολιστικα γραφικα. Σε κάποια παιχνίδια ισχύει ναι. Πάντως δεν έχουν αυτά που έγραψα πιο πάνω. Στην κονσόλα μόνο 16:9 είσαι αναγκασμένος να παίζεις που είναι τεράστιο μείον. Είναι πιο φθηνές όμως.
icenex Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Πληροφοριακά το BF5 παίζει άψογα σε 1080p με την GTX1060 6GB και με όλα στα Ultra, σε εμένα τουλάχιστον...Το DX12 είναι χάλια όμως. ναι το φανταζομαι απλα σαν παραδειγμα το εφερα που ειναι απο τα τελευταια fps παιχνιδια...btw εγω ειμαι σε 1440p 144hz οθονη ομως.. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από icenex
_Theo_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, icenex είπε ναι το φανταζομαι απλα σαν παραδειγμα το εφερα που ειναι απο τα τελευταια fps παιχνιδια...btw εγω ειμαι σε 1440p 144hz οθονη ομως.. σε 1440p ναι, πρέπει να ρίξεις τα γραφικά στο Medium μάλλον...
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, icenex είπε Θα επαιρνα μεχρι και 2080 για το metro αλλα φαγαμε ακυρο Κανένα άκυρο δεν φάγαμε. Metro Exodus-CPY μέχρι να βγει του χρόνου στο Steam να το αγοράσουμε εκεί. Εγώ όμως που ενδιαφέρομαι για το RTX, άρα θα θέλω τα updates αμέσως μόλις βγαίνουν, ίσως το αγοράσω από τώρα. Όσο για την κάρτα, μια 1080Ti/2080 είναι το minimum για το δικό μας monitor, optimal δεν είναι ούτε η 2080Ti αφού με max settings δεν κρατάει 120+FPS στα παιχνίδια. Το αγόρασα το 2015 και οι top κάρτες του 2018-19 δεν είναι αρκετές να το max-άρουν..Θα μου πεις λογικό, αφού δεν κρατάνε 4K/60 σε πολλούς τίτλους το οποίο 4K/60 ισοδυναμεί χοντρικά με το 1440P/120. 1
ktf Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Εγώ προσωπικά χαίρομαι που ανεβαίνει ο ανταγωνισμός. Το Steam δεν είναι το ίδιο που ήτανε, τράβηξε τον κόσμο πρώτα και μετά σταμάτησε τις τρελές προσφορές. Αν θυμάται κανείς όταν πρωτοβγήκε το Skyrim, τι προσφορές παίζανε στο steam, κάτιο bioshock, assassins creed στα 2.5€, κάτι winter events που σκορπάγανε δωρεάν games (με το coal αν θυμάστε). Από τότε όσο πάει η προσφορές με το σταγονόμετρο, ανοίξανε τις πύλες και μπήκαν στο store παιχνίδια χειρότερα και από flash games δεκαετίας (δες εδώ https://store.steampowered.com/app/780380/Tank_Game/ ). Και όλα αυτά από την πλευρά του gamer, αν αναλογιστείς ότι παίρνουν 30% από τις πωλήσεις στο store, καταλαβαίνεις ότι είναι μονοπώλιο και κάνουν ότι γουστάρουν. Καλύτερα κατακερματισμός και πιο υγιή αγορά και ας χρειάζεται να έχεις 3-4 client για τα παιχνίδια σου. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Που τον βλέπεις τον ανταγωνισμό ; 1
Acmilangr. Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Που τον βλέπεις τον ανταγωνισμό ; Άλλο σου λέει και καλά λέει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ανταγωνισμός υπάρχει όταν σου προσφέρει κάποιος άλλος παραπλήσια αν όχι τα ίδια(Εδώ κάθεται και ο όρος ''ανταγωνισμός''). Απ' την στιγμή που δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα σε σχέση με τον άλλο, δεν είναι ανταγωνισμός. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από Psycho_Warhead
Acmilangr. Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Ανταγωνισμός υπάρχει όταν σου προσφέρει κάποιος άλλος παραπλήσια αν όχι τα ίδια. Απ' την στιγμή που δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα σε σχέση με τον άλλο, δεν είναι ανταγωνισμός. Απο την μια μέρα στην άλλη δεν δημιουργείται ανταγωνισμός.
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Άρα δεν είναι ανταγωνισμός για την ώρα.
ilos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δίνει κάθε δύο βδομάδες ένα free game dough, που η valve έχει να δώσει από τοτε που έκανε free το l4d2 για μια μέρα.😁
Arkin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Οτι καλυτερο. https://www.guru3d.com/news-story/review-asus-geforce-rtx-2060-strix-oc.html Και σχολιο απο κατω Very impressive, it's on-pair and beats Vega 64 in a couple of games. This is the kind of mid-range graphics card I would like to buy if Navi turns out to be another disappointment
Προτεινόμενες αναρτήσεις