Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μια χαρά είναι τα 60FPS για single-player. Τα 100+ είναι για competitive MP.

Εγω που δοκιμασα διάφορα fps παιχνιδια οταν πηρα την οθονη και επιτηδες την εβαλα στα 60hz παλι με χαλαγε η αισθηση και στο single.Αν το ματι συνηθισει στα πολλα καρε μετα του κανει μπαμ η διαφορα ειδικα στα fps παιχνιδια.Βεβαια να σημειωσω οτι αμα το βαλεις και στα 60 και παιξεις για πολυ ωρα ετσι καποια στιγμη το ματι ας το πουμε εξοικιωνεται με τα νεα δεδομενα αλλα αυτο δεν το κανει butter smooth εμπειρια.Τουλαχιστον στα δικα μου ματια που επι το πληστον fps games παιζω..

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Arkin είπε

Για να δεις 100 και πάνω στο metro σε 1440p rtx θα περάσει καιρός. 

Αν βαση αυτα που γραφονται οτι θα ειχε τα διπλα rtx cores σε σχεση με αυτην την γενια δεν νομιζω οτι ειναι παρατραβηγμενο αυτο που λεω..ηδη λενε οτι θα παιζει στα 60 καρε σε 1440 βεβαια κατσε να βγει το παιχνιδι και θα δουμε αν θα γελασει κοσμος η θα κλαψει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, icenex είπε

Αν βαση αυτα που γραφονται οτι θα ειχε τα διπλα rtx cores σε σχεση με αυτην την γενια δεν νομιζω οτι ειναι παρατραβηγμενο αυτο που λεω..ηδη λενε οτι θα παιζει στα 60 καρε σε 1440 βεβαια κατσε να βγει το παιχνιδι και θα δουμε αν θα γελασει κοσμος η θα κλαψει.

Το θέμα είναι πότε θα βγούνε οι ampere σίγουρα για 2020 πάνε. Αν θες μια αλλαγή και rtx η 2070 είναι η καλύτερη επιλογή. Σίγουρα θα παίζει το exodus με rtx άνετα. 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το θέμα είναι πότε θα βγούνε οι ampere σίγουρα για 2020 πάνε. Αν θες μια αλλαγή και rtx η 2070 είναι η καλύτερη επιλογή. Σίγουρα θα παίζει το exodus με rtx άνετα. 

Προσωπικά προτιμώ 60 καρέ και RTX off παρά 30-45 καρέ και RTX on...

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Δύσκολα. Κάτω από 60 ακόμα και με gsync υπάρχει διαφορά. Ας πάρουμε κονσόλα αν είναι. 

Τωρα το καταλαβατε οτι με τις τιμες στις καρτες να εχουν εκτοξευτει τα τελευταια χρονια και την κοσνολοποιηση των pc games που τρωνε το ενα downgrade μετα το αλλο, η κοσνολα εχει καταντησει καλυτερη επιλογη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Τωρα το καταλαβατε οτι με τις τιμες στις καρτες να εχουν εκτοξευτει τα τελευταια χρονια και την κοσνολοποιηση των pc games που τρωνε το ενα downgrade μετα το αλλο, η κοσνολα εχει καταντησει καλυτερη επιλογη.

Φίλε μου η κονσόλα δεν έχει reshade δεν έχει ultra wide δεν έχει πληκτρολόγιο ποντίκι με 3000dpi δεν έχει 60+ fps δεν έχει gsync freesync δεν έχει emulators δεν έχει backward compatibility με όλα τα παιχνίδια. Μπορώ να γράψω ένα κατεβατό. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι ισχύει αυτό που λες, απ' την άλλη σε βλέπω ακόμα με την 970..

Θα επαιρνα μεχρι και 2080 για το metro αλλα φαγαμε ακυρο εκει οποτε δεν εχω πολλα παιχνιδια που θελω να παιξω και δεν μπορει η 970 οποτε το σκεφτομαι για το upgrade της καρτας( η θα περιμενω καμια καλη τιμουλα) απο την αλλη τα fps παιχνιδια που παιζω δεν τα παιζω για το single player κομματι τους πλεον αλλα για το multi οποτε τα πολλα γραφικα πιο πολυ μειωνουν την πιθανοτητα να δω καποιον.Οποτε οταν επιτηδες κατεβαζω φιλτρα σε medium και high και κλεινω aa και κατι αλλα φρου φρου μια χαρα παιζω σε 100αρια+ fps εδω στο bf5 ειχα πανω απο 100 fps.Με λιγα λογια αν πας για competitive multiplayer και θες να βλεπεις καλυτερα δεν παιζεις oλα ultra αν θες να σκοτωνεις αντι να σκοτωνεσαι και αυτο ειναι γεγονος.

Τελος αν με το εν λογω παιχνιδι με πιασει τοση μεγαλη καψα να το παιξω θα παρω στο ps4 να το τερματισω και μετα να το πουλησω εδω μεσα μιας και το θελω στο steam μαζι με τα υπολοιπα παιχνιδια της σειρας ωραια νοικυρεμενα.Με λιγα λογια δεν εχω πολλους λογους για αναβαθμιση την δεδομενη στιγμη μιας και στο pc πλεον παιζω μονο multiplayer παιχνιδια με την παρεα.Ασε που μαζευτηκε παλι ενα σωρος παιχνιδια που δεν εχω καν βγαλει απο την ζελατινα στο ps4..

Ps. Arkin με λιγα λογια αυτο ειναι απαντηση και στην δικη σου προταση για 2070

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Φίλε μου η κονσόλα δεν έχει reshade δεν έχει ultra wide δεν έχει πληκτρολόγιο ποντίκι με 3000dpi δεν έχει 60+ fps δεν έχει gsync freesync δεν έχει emulators δεν έχει backward compatibility με όλα τα παιχνίδια. Μπορώ να γράψω ένα κατεβατό. 

Αν παιζεις σε κανενα 4κ μονιτορ, δινεις 1500 ευρω για 2080ti, και αν μαξαρεις settings δεν πιανεις στα καινουργια games πανω απο 60fps.

Παιρνεις πανακριβη gpu και βλεπεις στην ουσια κονσολιστικα γραφικα  με το downgrade που τρωνε τα παιχνιδια.

Αν συνεχιστει αυτο το ντομινο αυξησης τιμων στο High end gpu Κομματι, το ethusiast gaming θα καταληξει πανακριβο χομπι για ελαχιστους(οχι οτι δεν ειναι ηδη)

Πριν μερικα χρονια αν σου λεγανε οτι η top gpu θα κοστιζε κοντα 1.5 χιλιαρικο θα σου φαινοταν ανεκδοτο και πλεον μας φαινεται λογικο.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

Εφόσον είσαι ευχαριστημένος με την 970 εμάς δεν μας πέφτει λόγος φίλε. Σε competitive τα πάει περίφημα η 970 και όντως δεν χρειάζεται ultra τα fps μετράνε πολύ περισσότερο εκεί. Εγώ είμαι του οπτικού και των 75fps δεν παίζω online και απλά χαίρομαι τον κόσμο των παιχνιδιών. 

2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Αν παιζεις σε κανενα 4κ μονιτορ, δινεις 1500 ευρω για 2080ti, και αν μαξαρεις settings δεν πιανεις στα καινουργια games πανω απο 60fps.

Παιρνεις πανακριβη gpu και βλεπεις στην ουσια κονσολιστικα γραφικα  με το downgrade που τρωνε τα παιχνιδια.

Αν συνεχιστει αυτο το ντομινο αυξησης τιμων στο High end gpu Κομματι, το ethusiast gaming θα καταληξει πανακριβο χομπι για ελαχιστους(οχι οτι δεν ειναι ηδη)

Πριν μερικα χρονια αν σου λεγανε οτι η top gpu θα κοστιζε κοντα 1.5 χιλιαρικο θα σου φαινοταν ανεκδοτο και πλεον μας φαινεται λογικο.

Μαζί σου για τις τιμές. Απλά αυτά που έγραψα πριν απλά δεν γίνονται στις κονσόλες. Εγώ αξιοποιώ τα πάντα από αυτά που έγραψα οπότε δεν μου λέει κάτι η κονσόλα. Εκτός 4 5 exclusives του ps4. Ακριβό χόμπι είναι απλά δεν χρειάζεται να πέφτουμε στις παγίδες τους. Μια 1080ti παίζει τα πάντα σε 4k χωρίς πρόβλημα. Που για μένα σε monitor το 4k είναι μεγάλη φούσκα αυτή τη στιγμή. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μια 1080ti παίζει τα πάντα σε 4k χωρίς πρόβλημα. Που για μένα σε monitor το 4k είναι μεγάλη φούσκα αυτή τη στιγμή. 

Αν πετσοκοψεις settings ναι παιζει.

Αν μιλαμε για τεζαρισμενα setings Και 60+ καρε ουτε η 2080ti δεν παιζει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...