Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν αξιολογεις τα τσιπ απο 0-100 , και η απλη υλοποιηση base clock βρισκεται στο 0 , μπορεις να πετυχεις απο 0-100. Στις top που βρισκονται default στο 30 , μπορεις να πετυχεις 30-100. Αυτη ειναι η ουσία , αυτο λεει ο ανθρωπος στο Post . Το μονο ποθ ελεγχουν στις top ειναι να πιανουν τα default boosted ρολογια της υλοποιησης...

Επεξ/σία από Kastor-nt
  • Like 1
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Μα δεν έχει και νόημα να πουν binned και να μην είναι.Έτσι κι αλλιώς "εσύ" που θες να πάρεις καλή-ακριβή υλοποίηση θα την πάρεις για το cooler-pcb-noise.. 

Και όπως λές,από όσα βλέπουμε από χρήστες ,οι κάρτες που ανεβάζουν περισσότερο out of the box όλως τυχαίως είναι οι strix-msi x-aorus-ftw-amp extreme. Τα τούμπανα σε φθηνή λογικό είναι να βρεθούν.

Αν στο εμπορικό τμήμα της asus ζητήσουν 1000 κομμάτια (τυχαίο νούμερο) strix oc, από τα 10.000 που θα έχουν,μόλις βρούν τα 1000 που θέλουν θα σταματήσουν να ψάχνουν.Γιατί να σπαταλάνε τσάμπα πόρους?

Πως εξηγείται να υπάρχει 400ρη τσιπάκι (και όχι 400Α) που να είναι top αν η nvidia κάνει binning; Πως ξέφυγε αυτό το τσιπάκι; Ήταν μικρότερη η ζήτηση για 400A οπότε ότι περίσσεψε το δώσανε σαν 400ρη; Δε μου φαίνεται λογικό αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εδω μου ετυχε micron vram στην strix και ειπα να κανω RMA αλλα λεω τo boost ολο βρισκεται στον πυρηνα οποτε δεν βαριεσαι. 

Ναι και θα τρεχανε να σου φερουν καινουργια καρτα αυτοι μετα με samsung μνημες..

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Ναι και θα τρεχανε να σου φερουν καινουργια καρτα αυτοι μετα με samsung μνημες..

Προφανως δεν θα τρεχανε. Αλλα η μνημη μετραει ελαχιστα στα παιχνιδια και αφου το core μου παει 2152 με χαμηλο voltage δεν με πειραξε καθολου. Στα benchmarks ειμαστε ελαχιστα πισω αλλα μικρο το κακο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Kastor-nt είπε

Αν αξιολογεις τα τσιπ απο 0-100 , και η απλη υλοποιηση base clock βρισκεται στο 0 , μπορεις να πετυχεις απο 0-100. Στις top που βρισκονται default στο 30 , μπορεις να πετυχεις 30-100. Αυτη ειναι η ουσία , αυτο λεει ο ανθρωπος στο Post . Το μονο ποθ ελεγχουν στις top ειναι να πιανουν τα default boosted ρολογια της υλοποιησης...

Έστω με αυτό που περιγράφεις σωστά,τουλαχιστον από μεριάς evga,εξασφαλίζεσαι ή όχι σαν αγοραστής πως δεν θα σου κάτσει φώλα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Έστω με αυτό που περιγράφεις σωστά,τουλαχιστον από μεριάς evga,εξασφαλίζεσαι ή όχι σαν αγοραστής πως δεν θα σου κάτσει φώλα? 

Φυσικα εξασφαλιζεσαι οτι θα πιανει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  αυτο το clock της υλοποιησης ..  αν εισαι ΤΟΣΟ ατυχος και δεν μπορει να παει ουτε ενα Hz παραπανω...Τωρα αυτο ειναι το σιγουρο .. το αν τεσταρουν και απορριπτουν επισης κομματια τα οποια ειναι οριακα πανω απο το clock της υλοποιησης.. ειναι αλλο θεμα και μαλλον κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια

Επεξ/σία από Kastor-nt
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

και η ιντελ το ιδιο ακριβως επαθε, ας πανε τις τιμες και παραπανω να δουνε πως θα παει και φετος :P

Τα ιδια και η apple. Οταν υπαρχει τετοιο θρασσος και δεν βαζουν μυαλο αυτα θα παθαινουν. Ας χασουν μερικα δις μπας και βαλουν μυαλο.

• Like 1
Δημοσ.

Με βλεπω με καμια amd στο τελος κατσε να ερθει η μεγαλη να δουμε bench και θα βαλω και εγω το λιθαρακι μου στην κατρακυλα του πετσινου.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εσύ μαζί με την προδοσία θα πρέπει να αλλάξεις και monitor :P

Πραγματικα ο μονος λογος που δεν θελω να αλλαξω στρατοπεδο ειναι το gsync αλλα αμα δεν δω φως στο τουνελ θα το θυσιασω σε αυτην την γενια αν οντως δωσει επιδοσεις καλες η καινουργια radeon και σε καλη τιμη.Αν μου ερθει σε τιμη 2080 με ιδιες επιδοσεις να το βρασω δηλαδη.Ειναι μονιταρα μαμαει κωλους και χωρις gsync.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, icenex είπε

Πραγματικα ο μονος λογος που δεν θελω να αλλαξω στρατοπεδο ειναι το gsync αλλα αμα δεν δω φως στο τουνελ θα το θυσιασω σε αυτην την γενια αν οντως δωσει επιδοσεις καλες η καινουργια radeon και σε καλη τιμη.Αν μου ερθει σε τιμη 2080 με ιδιες επιδοσεις να το βρασω δηλαδη.Ειναι μονιταρα μαμαει κωλους και χωρις gsync.

Κάπου εκεί θα έρθει έτσι είπε η Amd, τώρα εσυ γιατί έχεις μεγαλύτερες προσδοκίες μόνο εσυ ξέρεις ,ίσως για να βγεις μετά και να αρχίσεις το κράξιμο 😀

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...