Pwpwpw Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε Έγραψα κάτι τέτοιο? Αν θες τωρα να σου απαντήσω,δεν ξέρω,ίσως σε κάποια μοντέλα ναι.Αν θες ψάξε. Το point μου είναι πως δεν ξέρουμε ουτε αν είναι binned αυτές που διαφημίζονται έτσι,ουτε αν δεν ειναι. Αν εσύ ξέρεις για το ένα ή το άλλο με facts πες μας κι εμάς. Αυτό λέω Αυτο ερωτω ποιες ειναι αυτες που εχουν διαφημηστει ως binned κομματια?
BabisTs Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, mcrae13 είπε .Δεν έχω ακούσει για τοπ υλοποίηση pascal ας πουμε να μην παίζει ουτε 1950.Έχω ακούσει όμως για "φτηνές" να μην παίζουν ουτε 1900. Εδώ έχεις δίκιο bro .....οι "φτηνές υλοποιήσεις" πάνε σχετικά πιο χαμηλά αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.....Βέβαια ισχύει και το αντίθετο που δεν πάνε όλες οι ventus τόσο καλά .....απλά έτυχε όπως θα μπορούσε να τύχει σε μία οποιαδήποτε άλλη υλοποίηση ......για αυτό μιλάω για silicon lottery...... 1 λεπτό πριν, malakudi είπε Προσωπικά αναφέρομαι στο υποτιθέμενο binning της nvidia, που χωρίζει τα τσιπάκια σε TU104-400 και TU104-400A και όχι στο τι κάνει η κάθε ASUS/EVGA/GIGABYTE κτλ. Αν ίσχυε λοιπόν το binning της nvidia, η Ventus που βλέπουμε στα benchmarks εδώ απλώς δε θα έπρεπε να υπάρχει. Η Ventus είναι TU104-400 και παρ' ολ' αυτά είναι η πιο γρήγορη RTX 2080 που είδαμε εδώ μέσα. Τείνω να συμφωνήσω με τα παιδιά που λένε ότι δεν υπάρχει κανένα binning. Στο είχα αναφέρει και τότε παλαιότερα που είχα προτείνει την ventus σε ένα παιδί λόγω χαμηλής τιμής και σου είχα πει σχετικά με κάτι tu104-400 που βάζουν γυαλιά σε κάτι tu104-400a......απλά είναι θέμα silicon lottery όλα! 3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Για πόσο γρήγορη μιλάμε παιδιά; γιατί κάπου το έχασα. Πόσο πιάνει; 2160mhz.... 1
Acmilangr2 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, BabisTs είπε Εδώ έχεις δίκιο bro .....οι "φτηνές υλοποιήσεις" πάνε σχετικά πιο χαμηλά αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.....Βέβαια ισχύει και το αντίθετο που δεν πάνε όλες οι ventus τόσο καλά .....απλά έτυχε όπως θα μπορούσε να τύχει σε μία οποιαδήποτε άλλη υλοποίηση ......για αυτό μιλάω για silicon lottery...... Στο είχα αναφέρει και τότε παλαιότερα που είχα προτείνει την ventus σε ένα παιδί λόγω χαμηλής τιμής και σου είχα πει σχετικά με κάτι tu104-400 που βάζουν γυαλιά σε κάτι tu104-400a......απλά είναι θέμα silicon lottery όλα! 2160mhz.... Στην αρχή. Μετά πόσο πέφτει; Το ρωτάω γιατί έχω ένα screenshot που πιάνω 2200! Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από Acmilangr2
BabisTs Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Από τα score του δείχνει να κρατάει σε bench λίγων λεπτών τουλάχιστον τα 2100+mhz...... 1
mcrae13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Αυτο ερωτω ποιες ειναι αυτες που εχουν διαφημηστει ως binned κομματια? Για αρκετές κάρτες ισχυρίζονται οι εταιρείες πως έχουν binned chips.Είτε το αναγράφουν στα specs στο site,είτε το αναφέρουν οταν κυκλοφορούν μέσω των reviewer Σου ξαναλέω όμως,τα παραπάνω χρήματα στα ζητάει για άλλα features .Δεν σου εγγυάται κάτι. Η ιστορία πάντως έχει δέιξει πως ακριβά μοντέλα μπορεί να μην σου κάτσουν τοπ αλλά παίζουν πάντα σχετικά ψηλά. Ασχέτως αν οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες. Μπανάνα καθεται κυρίως σε φτηνές αλλά δεν ειναι κανόνας,έχουν κάτσει και λαχεία όπως η ventus που λέμε. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από mcrae13 2
_Theo_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Ερώτηση : η GTX1660ti και η RTX2060 θα έχουν τις ίδιες επιδόσεις, απλώς η μόνη διαφορά θα είναι ότι η πρώτη δεν θα έχει RT και DLSS ;;
7nisiotis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι. 1660TI 5-10%<~=1070 ( πιθανότατα αν υπολογίσουμε ότι η 2060 έχει επιδόσεις 1070Ti+, δε τη συμφέρει να πλησιάζει κάτι περισσότερο από 1070 για να μη επισκιάσει τη μεγαλύτερη RTX αδερφή της και "κλέψει" πωλήσεις ) 1660 ~ 1060 ? Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από 7nisiotis 1
_Theo_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Όχι. 1660TI 5-10%<~=1070 1660 ~ 1060 ? Σκατά τότε δεν αξίζει...Αν θές αξιοπρεπείς επιδόσεις πας καρφί για RTX2060. Απλώς αν δεν απαντήσει σύντομα η AMD και μείνει στις μούφες στυλ RX590 το έχασε το τρένο... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από _Theo_
Fulgore Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ερώτηση : η GTX1660ti και η RTX2060 θα έχουν τις ίδιες επιδόσεις, απλώς η μόνη διαφορά θα είναι ότι η πρώτη δεν θα έχει RT και DLSS ;; Ρε συ Theo να σου κανω και εγω μια ερωτηση εντελως φιλικα με βαση αυτα που βλεπω συνεχεια και ρωτας και γραφεις στα διαφορα θεματα? Πριν λιγο καιρο ρωτουσες αν θα εμπαινε ο i9 9900k στην μητρικη που εχεις. Τωρα βλεπω και ρωτας για Rtx 2060 που μιλαμε για καρτα κοντα 400-430ευρω. Το συστημα που εχεις της υπογραφης και κυριως αυτο το κουτι που ανεβασες και στο διπλα θεμα,σε τι ακριβως δεν σε καλυπτουν και μου θες τοσο ακριβο hardware? Απορια το εχω γιαυτο και ρωταω. Εχω φιλο που εφτιαξε πριν λιγο καιρο συστημα σαν το δικο σου(i5 8400+1060)για αναλογη Dell οθονη και φυσικα τον βλεπω να αναβαθμιζει μετα απο χρονια παλι γιατι το pc πεταει.
_Theo_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ρε συ Theo να σου κανω και εγω μια ερωτηση εντελως φιλικα με βαση αυτα που βλεπω συνεχεια και ρωτας και γραφεις στα διαφορα θεματα? Πριν λιγο καιρο ρωτουσες αν θα εμπαινε ο i9 9900k στην μητρικη που εχεις. Τωρα βλεπω και ρωτας για Rtx 2060 που μιλαμε για καρτα κοντα 400-430ευρω. Το συστημα που εχεις της υπογραφης και κυριως αυτο το κουτι που ανεβασες και στο διπλα θεμα,σε τι ακριβως δεν σε καλυπτουν και μου θες τοσο ακριβο hardware? Απορια το εχω γιαυτο και ρωταω. Εχω φιλο που εφτιαξε πριν λιγο καιρο συστημα σαν το δικο σου(i5 8400+1060)για αναλογη Dell οθονη και φυσικα τον βλεπω να αναβαθμιζει μετα απο χρονια παλι γιατι το pc πεταει. Θα σου πω. Βασικά δεν πολυπαίζω, κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου. Αν θα παίξω, θα παίξω κάνα Rome ή Insurgency. Προς το παρόν η GPU που έχω με καλύπτει. Πλέον παίζω μόνο επιλεγμένα games. Συγκεκριμένα, σίγουρα θα παίξω το νέο Metro γιατί φαίνεται πολύ καλό. Απλώς θέλω να έχω μια καλή κάρτα για 1080p που να σηκώνει γενικά γραφικά πχ στα V. High 60 καρέ. Και αν ισχύουν οι απαιτήσεις του Metro η GTX1060 δεν θα τα καταφέρνει τόσο καλά. Αλλά σε γενικές γραμμές ρωτάω πιο πολύ για ενημέρωση. Δεν θέλω δηλαδή ντε και καλά 1440p ανάλυση, 144 fps, RT ultra κλπ...
Pwpwpw Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, mcrae13 είπε Η ιστορία πάντως έχει δέιξει πως ακριβά μοντέλα μπορεί να μην σου κάτσουν τοπ αλλά παίζουν πάντα σχετικά ψηλά. Ασχέτως αν οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες. Μπανάνα καθεται κυρίως σε φτηνές αλλά δεν ειναι κανόνας,έχουν κάτσει και λαχεία όπως η ventus που λέμε. Aυτο που λες παντως ειναι εντελως αυθαιρετο, εκτος αν εχει γινει καποια ερευνα-review που μου διαφευγει και πηραν δειγματα απο φθηνες και ακριβες υλοποιησεις της ιδιας καρτας, τεσταρανε και καταληξανε στο συμπερασμα οτι κατα μεσο ορο οι ακριβεες πιανανε υψηλοτερο μαξ κλοκ. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από Pwpwpw
mcrae13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Aυτο που λες παντως ειναι εντελως αυθαιρετο, εκτος αν εχει γινει καποια ερευνα-review που μου διαφευγει και πηραν δειγματα απο φθηνες και ακριβες υλοποιησεις της ιδιας καρτας, τεσταρανε και καταληξανε στο συμπερασμα οτι κατα μεσο ορο οι ακριβεες πιανανε υψηλοτερο μαξ κλοκ. Τι αυθαίρετο ρε μαν. Εκτίμηση δική μου είναι, από όσα έχω διαβάσει από χρήστες στο νετ,Ελλάδα και εξωτερικό,σου λέω πως δεν έχω ακούσει ακριβή υλοποίηση να είναι μπανάνα .Και όταν λέμε μπανάνα,αν υποθέσουμε πως μιλάμε πχ για μια 1080ti,δεν λέμε να πιάνει 1950-2000 και επειδή ο άλλος περίμενε να πιάσει 2100 να το πούμε μπανάνα.Μιλάμε για τσιπάκια που δυσκολέυονται να πιάσουν τα 1900. Αν έχεις διαβάσει κάπου για κάποια strix,aorus x,evga ftw,msi x να είναι μπανάνα δώσε λινκ. Και από προσωπική χρήση τόσα χρόνια,και έχουν περάσει αρκετές κάρτες από τα χέρια μου.Μία φορά δεν πήρα ακριβή και ήταν φώλα. Προσωπικά έχω δει και από κοντά κακά pascal chips και ήταν φθηνές-μέτριες υλοποιήσεις. Πάντως και έρευνα-review να γίνει ,όπως γράφεις,λογικά οι καλές υλοποιήσεις θα πιάσουν μεγαλύτερο clock γιατί δεν παίζει ρόλο μόνο το τσιπ. Δεν υποστηρίζω πως μια φθηνή-μέτρια υλοποίηση δεν μπορέι να βγει golden chip. Λέω πως στις φθηνές-μέτριες είναι lottery,και στις ακριβές πως το να πέσεις σε φώλα είναι από απίθανο εώς σπάνιο.
Fulgore Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Θα σου πω. Βασικά δεν πολυπαίζω, κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου. Αν θα παίξω, θα παίξω κάνα Rome ή Insurgency. Προς το παρόν η GPU που έχω με καλύπτει. Πλέον παίζω μόνο επιλεγμένα games. Συγκεκριμένα, σίγουρα θα παίξω το νέο Metro γιατί φαίνεται πολύ καλό. Απλώς θέλω να έχω μια καλή κάρτα για 1080p που να σηκώνει γενικά γραφικά πχ στα V. High 60 καρέ. Και αν ισχύουν οι απαιτήσεις του Metro η GTX1060 δεν θα τα καταφέρνει τόσο καλά. Αλλά σε γενικές γραμμές ρωτάω πιο πολύ για ενημέρωση. Δεν θέλω δηλαδή ντε και καλά 1440p ανάλυση, 144 fps, RT ultra κλπ... Και πιστευεις οτι για ενα μονο παιχνιδι 15ξερω γω ωρων το οποιο ουτως ή αλλως και η 1060 θα στο σηκωνει(δεν ξερω βεβαια σε τι ρυθμισεις/fps)αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα? Αν πχ ελεγες οτι παιζεις οτι καινουργιο ΑΑΑ παιχνιδι βγαινει και θες 1080p max settings με τα λιγοτερα χρηματα θα το καταλαβαινα ας πουμε. Προφανως δικα σου χρηματα ειναι και αν θες αγοραζεις ακομα και 2080ti που λεει ο λογος. 2
tanasen01 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μόλις είδα αυτό και ήθελα να το μοιραστώ. Τελικά υπάρχει κι άλλος τίτλος με υποστήριξη ray tracing (πολύ cool φάση πάντως)
ROG-X Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μετα το stutterfest BFV, την επιτυχια του DLSS με το flickering και το απιστευτο patch RTX στο Shadow of the Tomb Raider. Η υποστηριξη του RT στο Quake 2 αλλαζει άρδην αυτο που ξεραμε για τα games. 😁 😀 😂 😁 Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από ROG-X
Προτεινόμενες αναρτήσεις