Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θερμοκρασίες / θόρυβο / ποιότητα πώς τα πάει @ROG-X. Βρίσκεται σε καλό επίπεδο ή θεωρείται πολύ φθηνή κατασκευαστικά εξου και η δικαιολογημένα χαμηλή της τιμή που παίζει συχνά πυκνά τελευταία; Γενικά βρίσκονται σε ανταγωνιστικές τιμές οι Ventus γι αυτό ρωτάω. Δίπλα τους βλέπεις Palit, Gainward που όσο ναναι είναι μικρότερες εταιρείες από την MSI.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας σκεφτομαι να αγορασω  την συγκεκριμενη καρτα  https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=08G-P4-2287-KR  

σαν  υλοποιηση  μπορει να θεωρηθει παρα  πολυ καλη;

απο θεμα ψυξης και θερμοκρασιας ,θορυβο και oc που κυμαινετε  η συγκεκριμενη καρτα; σε τι επιπεδα εινε

την  δευτερα θα την παραγγειλω και θελω να γνωριζω καπια πραγματα 

Επεξ/σία από sugarbaby
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατι  ασχετο πες οτι την πουλαω μετα απο 2 χροννια, αυτην την στιγμη κανει  900ευρω μετα απο 2 χροννια  επειδη εινε μια παρα  πολυ καλη υλοποίηση ποσο πιστευεις οτι θα πουλιεται?μεταχειρισμενη

ενημερωτικα ρωταω

Επεξ/σία από sugarbaby
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Θερμοκρασίες / θόρυβο / ποιότητα πώς τα πάει ; Βρίσκεται σε καλό επίπεδο ή θεωρείται πολύ φθηνή;

Μια χαρα καρτα ειναι...ομορφη, μαζεμενη...32.000 εχεις δει απο πολλες 2080 rtx!?

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

2080Ti για Fortnite ;

Και Battlefield V και τα παντα όλα θα παιζω. Με intergrated graphics δεν μπορουσα να παιξω και πολλα,  και αρεσει και στον γιο μου πολυ. 

Ενηνερωτικά για μελλοντικούς αγοραστές, η MSI RTX Gaming X Trio που παρελαβα σημερα, εχει μνήμες Samsung. 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, sugarbaby είπε

κατι  ασχετο πες οτι την πουλαω μετα απο 2 χροννια, αυτην την στιγμη κανει  900ευρω μετα απο 2 χροννια  επειδη εινε μια παρα  πολυ καλη υλοποίηση ποσο πιστευεις οτι θα πουλιεται?μεταχειρισμενη

ενημερωτικα ρωταω

Δεν μετράει πολύ η υλοποίηση στα μεταχειρισμένα. Αν είναι να πάρεις καλή υλοποίηση την παίρνεις για εσένα, όχι για μεταπωλητική αξία. Όταν ο άλλος θα δίνει την χειρότερη ή έστω μέτρια υλοποίηση στα 450€ κανείς δεν θα σου δώσει εσένα 650€. Ούτως ή άλλως, αν το power delivery είναι καλό, ακόμα και η χειρότερη cooling υλοποίηση είναι 50-70€ μακριά από το να γίνει the best (kraken g12 + AIO ή Morpheus ή Arctic Accelero). Και δίνε εσύ μετά την δικιά σου 200€ πάνω αν σε παίρνει. :)

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sugarbaby είπε

Καλησπέρα σας σκεφτομαι να αγορασω  την συγκεκριμενη καρτα  https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=08G-P4-2287-KR  

σαν  υλοποιηση  μπορει να θεωρηθει παρα  πολυ καλη;

απο θεμα ψυξης και θερμοκρασιας ,θορυβο και oc που κυμαινετε  η συγκεκριμενη καρτα; σε τι επιπεδα εινε

την  δευτερα θα την παραγγειλω και θελω να γνωριζω καπια πραγματα 

Μην ξεχνας οτι παιρνει 3 slot στο κουτι και ειναι τεραστια....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εννοεις οτι  μπορει να μην χωρεσει στο κουτι μου?

εχω το coolermaster cosmos 2 λετε να μην χωρεσει στο κουτι που εχω;

Επεξ/σία από sugarbaby
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sugarbaby είπε

εννοεις οτι  μπορει να μην χωρεσει στο κουτι μου?

εχω το coolermaster cosmos 2 λετε να μην χωρεσει στο κουτι που εχω;

Εννοω οτι πιανει 3 slot στο κουτι μητρικη με την ψυξη του. Αν εχεις σκοπο για sli η για καποια pci καρτα λογικα δεν θα χωρεσει η θα χωρεσει τσιμα τσιμα σε ATX μητρικη για mATX και μικροτερες θα εισαι οριο. Αυτο ισχυει για την ULTRA gaming δεν θυμαμαι πως λεγεται η μονη εκδοση της EVGA που εχει την καλυτερη και μεγαλυτερη ψυξη. Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οταν την  παρω  φιλε θα βαλω φωτογραφια

αυτην την βδομαδα μολις την  παρω θα στειλω  εδω  φωτογραφιες

Επεξ/σία από sugarbaby
Δημοσ.
10 ώρες πριν, sugarbaby είπε

ενημερωτικα ρωταω

Να ξέρουμε δύσκολα. Αλλά επειδή είναι καλή υλοποίηση θα πουληθεί παραπάνω, 100 ευρω παραπανω πιστεύω. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ROG-X είπε

Score απο την Ventus του φιλαρακου.... φυσαει το εργαλιο και σε ταμαμ τιμουλα!

Ventus.jpg.3b0f08af73b43cfd158a424b6c46507e.jpg

Περίμενα καιρό να δω πως δουλεύουν τα non-binned τσιπάκια. Παραπάνω από 1820 δεν πάει; Εκεί ξεκινάνε τα binned τσιπς και ανεβαίνουν από 1900 ως 1960-1980 (μιλάω πάντα για το reference boost clock - όχι πόσο πιάνουν μέσα στο game). Οι μνήμες Samsung πήγαν πολύ ψηλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...