Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ChrisAttart είπε

Οπότε μόνο με το shuntmod (έτσι δε το λένε???) που κάνουν οι pro overclokers μπορεί να τραβήξει παραπάνω voltage? Πάντως εμενα η Strix πάει σε voltage limit στα 1050mv ακόμα και στοκ, το να πειράξω το voltage στο afterburner δεν κάνει απολύτως τπτ... Και η φάση είναι ότι πήρα την κάρτα λόγω του μεγάλου power limit που έχει, ε και αντί να με περιορίζει το power limit, με περιορίζει το voltage limit... 

Μέχρι 2100-2150mhz βλέπεις αν σου πέσει τρελό κομμάτι.......Από 2150+mhz και πάνω αν βλέπεις γίνεται με διάφορους hardware τρόπους όπως αναφέρθηκε.....

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχουν ξεκλειδώσει το bios σε Pascal-Turing για να καταργήσουν τα διάφορα limits. Αυτό με την 2070 είναι από το Unigine αν δεν κάνω λάθος το οποίο πάντα δείχνει λάθος ρολόγια.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

Εστειλα στον TechYesCity στο Twitter και το επιβεβαίωσε, bug του Heaven ήταν το 2300mhz... Φρικάρα χτες που το είδα, ημουν έτοιμος να πουλήσω την Strix και να πάρω την Galax :P πάντως σίγουρα δεν μου έχει κάτσει χρυσό κομμάτι αν και είναι η Ο8G... 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Κανένας δεν έχει σπάσει το bios των Pascal/Turing ακόμα, μην ψαρώνετε..

Στο score στο 3dmark timespy έχω δεί μέχρι 2700mhz από 2080ti......κάποια παράκαμψη θα έχουν βρεί για να την πάνε τόσο πρέσα...

Δημοσ.

Οι ''μεγάλοι'' OC'ers που παίζουν με LN2 κλπ δεν ξέρω τι έχουν βρει/κάνουν, για εμάς τους κοινούς θνητούς πάντως δεν έχουν σπάσει τα bios, ακόμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O Jayz2cents λέει ότι του έδωσε ο kingpin modded bios για την 2080ti ftw3, λέει πήγε 2200 σε αέρα και με το ίδιο bios θα προσπαθήσει να περάσει το σκορ του Gamers Nexus (rtx titan sli) στο timespy extreme. 

Οπότε τρόπος λογικά υπάρχει χωρίς κάποιο hardware mod. 

Και πραγματικά είναι κρίμα γτ οι περισσότερες από τις premium κάρτες ειδικά αν μιλάμε για 2070 που δεν σηκώνει μια η άλλη πολλά temps κρατάνε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες σε αέρα, εγω δεν εχω δει πάνω από 56c στην 2070 Strix, ακόμα και με το heaven σε loop 1 ώρα... 

Και έχω το αναθεματισμενο το voltage limit στα 1050mv να με περιορίζει... :(

Επεξ/σία από ChrisAttart
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, ChrisAttart είπε

O Jayz2cents λέει ότι του έδωσε ο kingpin modded bios για την 2080ti ftw3, λέει πήγε 2200 σε αέρα και με το ίδιο bios θα προσπαθήσει να περάσει το σκορ του Gamers Nexus (rtx titan sli) στο timespy extreme. 

Και πραγματικά είναι κρίμα γτ οι περισσότερες από τις premium κάρτες ειδικά αν μιλάμε για 2070 που δεν σηκώνει μια η άλλη πολλά temps κρατάνε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες σε αέρα, εγω δεν εχω δει πάνω από 56c στην 2070 Strix, ακόμα και με το heaven σε loop 1 ώρα... 

Για τους απλούς χρήστες σαν και εμάς μέχρι 2100-2150mhz με κανά σούπερ όμως κομματάκι όπως σου είπα ....Οπότε τα 2050mhz που έχεις , σημαίνει ότι σου έχει καθήσει καλό κομμάτι.......όχι σούπερ αλλά καλό κομμάτι.....που να δεις κάτι rtx να μην σπάνε το φράγμα των 2000mhz......Το ότι έχεις πάρει strix oc δεν σημαίνει κάτι γιατί είναι θέμα silicon lottery πόσα mhz θα σηκώνει και σε core και σε vram ......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ChrisAttart είπε

Μέχρι 1.093 πηγαίνει το ρεύμα στις pascal

Δεν ξέρω για τις rtx αλλά ίσως να είναι το ίδιο. Αν είναι έτσι μάλλον δεν το κάνεις σωστά. Από πού το ρυθμίζεις? Από το κεντρικό μενού του MSI ab δεν μπορείς.Μόνο το ποσοστό ανεβάζεις που βοηθάει να κρατάει το μέγιστο του curve αν έχεις καλά temps. Πρέπει καταρχάς να ξεκλειδώσεις το voltage control στην καρτέλα general των ρυθμίσεων,και μετά να φτιάξεις custom curve -> frequency/voltage ωστέ να βρείς το μέγιστο αλλά και το ελάχιστο ρεύμα που θέλει ανά συχνότητα. 

Για οποιαδήποτε βοήθεια εδώ είμαστε,αν και υπάρχουν πολλά tutorials στο web-youtube. 

Edit: Με μιά γρήγορη αναζήτηση,βλέπω πως στις turing το όριο είναι 1.068.Οπότε φυσιολογικά έχεις λίγο ακόμα να πάρεις. Αν φτιάξεις καλό curve και σε συνδιασμό με full power limit ,ίσως είναι και αναπάντεχα περισσότερο (πχ.2100+mhz) 

Επεξ/σία από mcrae13
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά άστο..

Anthem demo is demanding, can only run at 4K/60fps on Medium settings on NVIDIA GeForce RTX2080Ti

Άλλο ένα παιχνίδι που η πανάκριβη 2080Ti δεν κρατάει 4K/60 με High/Ultra settings. Καθόλου παράξενο ότι είχαν ανακοινώσει DLSS support λοιπόν.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

Αν bench-άραν το HUB λογικό να βγουν τέτοια νούμερα. Στο HUB η μόνη απαιτητική περιοχή είναι το market. Όλες οι υπόλοιπες τρέχουν νερό (και τα νούμερα της RTX2080Ti μου είναι παρόμοια με αυτά του TechpowerUP στο HUB).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...