mr.marino Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) τα ιδια μου εκανε ενα φεγγαρι γνωστη εταιρεία τηλεπικοινωνιων με κατάργηση κινητης και ζηταγε κατι 200αρες. ενημερωσε την προστασια καταναλωτη, οτι παρεχουν τα στοιχεια σου σε τριτες εισπρακτικες, εξηγησε τους οτι δεν επιθυμείς περαιτέρω συνεργασία μαζί τους π.χ. γιατί συνέχωs εχεις διακοπες κακη εξυπηρετηση κλπ. σε μένα με πήρανε και ζηταγανε συγνώμη και μου μηδενισανε και το υπολοιπο και μου το στηλανε και εγγραφως οτι δεν χρωσταω κατι. ενημερωσε την προστασια καταναλωτη Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από mr.marino 1
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 12/9/2019 στις 7:07 ΜΜ, Talepwros είπε Εχουμε και εμεις θεμα με Cyta και δικηγορικό γραφείο. Η ιστορία ειναι η εξής, η τοτε κοπελα μου ειχε Cyta στο σπίτι και το συμβόλαιο εληγε τιν Δεκέμβρη που μας πέρασε. Εστειλε λοιπον αίτημα διακοπής γιατι θα εφευγε και απο το σπίτι. Η Cyta δεν μπορούσε να λαβει τα μεηλ, δεν μπορουσε να λαβει το fax, απο κατάστημα Vodafone στειλαν ημεηλ και παλι δεν βγαλαμε άκρη. Με τα πολλα βρισκουμε μια στο τηλέφωνο απο την Cyta που και και αυτη και καλα δεν λαμβανε το μεηλ, ενω απαντουσαμε σε μεηλ που μας εστειλε αυτή. Μας λεει αυτή, οκ, τελειώσαμε με την καταργηση της γραμμής. Εν τω μεταξύ ερχοντουσαν λογαριασμοί, πληρωσαμε εναν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ, ετσι καλη καρδιά. Εχουμε κανει πολλες επικοινωνιες και τελικα μας ήρθε sms απο δικηγορικο γραφείο οτι χρωσταμε καπου 70 ευρώ. Δεν ειναι το ποσό, είναι το γαμωτο. Ξερει κανεις αν οντως θα στειλουν εξώδικο και τα λοιπά; Η δικια μου εχει σκυλιασει, θελει να πάμε στο δικαστήριο αλλα αυτοί λενε ότι γίνετε ερημην σου. Εχει κανείς ιδεα τι πραγματικά συμβαίνει; Υ. Γ. παλι με Cyta με την πρωην γυναίκα μου, εκανα εγω ο ιδιος διαπλοκή σε συνεργαζομενο καταστημα της Cyta, επέστρεψα εξοπλισμό, πληρωσα τα πάντα, ρώτησα επιμονα αν εκκρεμεί κατι για τη διακοπή και μου είπαν οχι. Ενα χρόνο μετα με πήραν για χρεος 180 ευρώ. Ειχα ολα τα χαρτια ευτυχώς και παλι πέρασα τα πανδεινα για να βγαλω άκρη. Και λέω εγώ γιατί πάτε στην CYT αφού σας δημιουργεί τόσα προβλήματα. Επόμενο για να τους κάνεις να πονέσουν είναι να τους αφήσεις να σου στείλουν εξώδικο και μετά να πληρώσεις οι δικαστικοί επιμελητές είναι ανεξάρτητη και δεν πάνε πακέτο με το δικηγορικό γραφείο και τελευταίο κάντε και μια προσπάθεια με τον συνήγορο του καταναλωτή είναι σαν να στέλνεις εσύ εξώδικο άλλα δωρεάν (πρέπει να έχεις δίκιο κάπου όμως δηλαδή δεν μπορούν να σε έχουν δεσμευμένο και να μην μπορείς να μετακομισεις).
Workmyself Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μολις τωρα ελαβα τηλ για ακομη μια φορα απο ενα δικηγορικο γραφειο και αυτη τη φορα μου ειπαν οτι θα μου ερθει αγωγη στο σπιτι κ εκει π ηταν να πληρωσω ενα 20ρικο τωρα θα χρεωθω 600κτ ευρω. Οπως καταλαβαινεται εκανα κι εγω διακοπη πριν περιπου 3-4 χρονια κ δν πληρωσα οπως ανεφερε κ ενα παλικαρι πιο πανω "για το γαμωτο". Τι να πω..απ την μια σκεφτομαι να παω να τα δοσω στους αχρηστους να τελειωνουμε γτ πραγματικα δν εχω καμια διαθεση να τρεχω στα δικαστηρια κ ακομη περισσοτερο δν θελω να πληρωσω τα τερατωδη ποσα που ζητανε κ απ την αλλη δν θελω να τους κανω τη χαρη. Θα με βοηθουσαν πολυ γνωμες κ παρομοιες εμπειριες.. ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα