jimokak Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, Ίσως υπάρχει παρόμοιο θέμα αλλά θα ήθελα την γνώμη σας γιατί έχουν γίνει αλλαγές με τα 2ετη συμβόλαια από οσο γνωρίζω. Το θέμα είναι απλό, είχα κάνει 2ετή σύμβαση με την Cyta για σταθερό + ADSL αλλά μετακόμισα και έπρεπε να διακόψω. Μου ζητήσαν να πληρώσω λογαριασμούς 2 ετών και φυσικά αρνήθηκα. Τώρα θα μου στείλουν εξώδικο με συνολική οφειλή 470 Ευρώ. Πέρα από αυτό μπορούν να κάνουν κάτι άλλο; Θα υπάρξει δικαστήριο ή μπορεί το ποσό αυτό να μπει στους φόρους μου ή κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Αν έχεις κάτι στο όνομα σου κάνε διακανονισμό. Πριν μερικά χρόνια η wind θα έβγαζε σπίτι σε πλειστηριασμό για 300€ χρέος.
turbat0s Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, jimokak είπε αλλά μετακόμισα και έπρεπε να διακόψω μεταφορά γραμμής?
fysikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Πότε ξεκίνησε το συμβόλαιο σου με την cyta και πότε ζήτησες διακοπή; Είχες πληρώσει τους λογαριασμούς ως την διακοπή;
chsam Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Στις 18/12/2018 στις 1:51 ΜΜ, jimokak είπε Καλησπέρα σε όλους, Ίσως υπάρχει παρόμοιο θέμα αλλά θα ήθελα την γνώμη σας γιατί έχουν γίνει αλλαγές με τα 2ετη συμβόλαια από οσο γνωρίζω. Το θέμα είναι απλό, είχα κάνει 2ετή σύμβαση με την Cyta για σταθερό + ADSL αλλά μετακόμισα και έπρεπε να διακόψω. Μου ζητήσαν να πληρώσω λογαριασμούς 2 ετών και φυσικά αρνήθηκα. Τώρα θα μου στείλουν εξώδικο με συνολική οφειλή 470 Ευρώ. Πέρα από αυτό μπορούν να κάνουν κάτι άλλο; Θα υπάρξει δικαστήριο ή μπορεί το ποσό αυτό να μπει στους φόρους μου ή κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ Πως δικαιολογειται το 470;;;!!!!!Η ποινη διακοπης συμβολαιου για διετες ειναι καπου στα 200κατι Στην εφορια δεν μπαινει χρεος σε ιδιωτη αλλα ναι αμα θελουν το πανε σε δικηγορο και ειτε σε πρηζουν για εξοφληση ειτε το πανε και δικαστικα αν θεωρησουν οτι αξιζει οικονομικα.Πχ ειχα ενα προγραμμα data με 4.7ευρω το μηνα στην vodafone και επειδη βαριομουν να πληρωνω καθε μηνα τα 4.7 τα αφηνα να μαζευονται καποιους μηνες και μετα εξοφλουσα.Στο τελος επειδη δεν το χρησιμοποιουσα το ξεχασα και μου ηρθε χαρτι απο vodafone για χρεος 30κατι ευρω και αν δεν το εξοφλησω θα πανε δικαστικα......
geo9419 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μη μασάτε με τα εξώδικα που σας στέλνουν οι δικηγορικές εταιρίες βασίζονται στην αμάθεια σας και προσπαθούν να σας εκφοβίσουν. Από την στιγμή που στάλθηκε το εξώδικο ξεκινάει και η πενταετής παραγραφή του. Δεν συμφέρει κανέναν να κυνηγάει τέτοια μικροποσά . Φανταστείτε ότι κάποιος σας χρωστάει 200 ευρώ θα πάτε σε δικηγόρο θα πληρώσετε ένα σωρό έξοδα για να του τα πάρετε πίσω ? Για αυτό θέλουν να φτιάξουν των Τειρεσία των τηλεπικοινωνιών για να ξέρουν ποιος χρωστάει και να σε αναγκάζουν να τα πληρώνεις εάν θέλεις να γίνεις πελάτης τους ξανά χωρίς δικαστικά τερτίπια. Στην Αμερική όταν στείνουν μια κομπίνα βλέπουν τις αμοιβές των δικηγόρων της περιοχής π.χ 3000 δολάρια η υπόθεση οποτε ζητάνε περίπου αυτό το ποσό από τους πελάτες τους υποψήφια θύματα ώστε εάν προσφύγουν σε νομική βοήθεια να μην έχουν όφελος.
zebras84 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις με ειδοποίησαν από δικηγορικό γραφείο των Αθηνών ότι θέλουν να μου στείλουν εξώδικο για μια οφειλή που είχα από διακοπή συμβολαίου με τη CYTA. Πολύ ήρεμα η κυρία μου ζήτησε μια διεύθυνση για να μου το στείλει και τέλος. Περιμένω να δω τι γράφει γιατί η διακοπή έγινε μετά από ανανέωση που ειχα κάνει τηλεφωνικά, ένα χρόνο περίπου πριν το αίτημα διακοπής. Όταν έχω νεότερα θα ενημερώσω...
Salvation81 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καποιοι γραφετε ανακριβειες και θα παρετε κοσμο στον λαιμο σας, η Cyta και η καθε Cyta ειτε εχει δικια της ομαδα απο Δικηγορους η μισθωνει Δικηγορους, με λιγα λογια Δεν εχουν εξτρα εξοδα περα απο τα εξοδα φακελου και αυτα τα λιγα αν θελησουν να κυνηγησουν καποιον Δικαστικα. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από Salvation81
alkis13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Στις 18/12/2018 στις 1:51 ΜΜ, jimokak είπε Το θέμα είναι απλό, είχα κάνει 2ετή σύμβαση με την Cyta για σταθερό + ADSL αλλά μετακόμισα και έπρεπε να διακόψω. Μου ζητήσαν να πληρώσω λογαριασμούς 2 ετών και φυσικά αρνήθηκα. Και φυσικα θα πληρωσεις, ειτε τωρα ειτε σε 2-3 ετη με οποιο τοκο υπολογείζεται. Η σωστή κίνηση ήταν να το μεταφέρεις εκεί που πήγες και σε περίπτωση ανατιμολόγησης κλήσεων να διέκοπτες ατελώς. Με 470€ αν ειχες παγιο 20€ το μηνα σημαίνει ότι έκατσες ένα μήνα και έφυγες. Οι μεγάλες εταιρίες έχουν δικούς τους δικηγόρους, και η δουλειά τους είναι αυτή, οπότε τα περι έξοδα που θέλουν να σε κυνηγήσουν και οτι δε συμφέρει, δεν έχουν κάποια υπόσταση. Τώρα στη περίπτωση, που κλιμακωθεί και πάει δικαστικώς (πριν το δικαστικώς, έρχεται το εξώδικο), δεν νομίζω, κάποιος να διαφωνήσει ότι πρέπει να πληρώσεις και τα δικαστικά έξοδα της εταιρίας. Επίσης, άλλο ποσό τα 30€ άλλο τα 200€ και άλλο τα 470€ του TopicStarter. Προφανώς αν κυνηγήσουν κάτι, θα είναι τα 470€
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Εχουμε και εμεις θεμα με Cyta και δικηγορικό γραφείο. Η ιστορία ειναι η εξής, η τοτε κοπελα μου ειχε Cyta στο σπίτι και το συμβόλαιο εληγε τιν Δεκέμβρη που μας πέρασε. Εστειλε λοιπον αίτημα διακοπής γιατι θα εφευγε και απο το σπίτι. Η Cyta δεν μπορούσε να λαβει τα μεηλ, δεν μπορουσε να λαβει το fax, απο κατάστημα Vodafone στειλαν ημεηλ και παλι δεν βγαλαμε άκρη. Με τα πολλα βρισκουμε μια στο τηλέφωνο απο την Cyta που και και αυτη και καλα δεν λαμβανε το μεηλ, ενω απαντουσαμε σε μεηλ που μας εστειλε αυτή. Μας λεει αυτή, οκ, τελειώσαμε με την καταργηση της γραμμής. Εν τω μεταξύ ερχοντουσαν λογαριασμοί, πληρωσαμε εναν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ, ετσι καλη καρδιά. Εχουμε κανει πολλες επικοινωνιες και τελικα μας ήρθε sms απο δικηγορικο γραφείο οτι χρωσταμε καπου 70 ευρώ. Δεν ειναι το ποσό, είναι το γαμωτο. Ξερει κανεις αν οντως θα στειλουν εξώδικο και τα λοιπά; Η δικια μου εχει σκυλιασει, θελει να πάμε στο δικαστήριο αλλα αυτοί λενε ότι γίνετε ερημην σου. Εχει κανείς ιδεα τι πραγματικά συμβαίνει; Υ. Γ. παλι με Cyta με την πρωην γυναίκα μου, εκανα εγω ο ιδιος διαπλοκή σε συνεργαζομενο καταστημα της Cyta, επέστρεψα εξοπλισμό, πληρωσα τα πάντα, ρώτησα επιμονα αν εκκρεμεί κατι για τη διακοπή και μου είπαν οχι. Ενα χρόνο μετα με πήραν για χρεος 180 ευρώ. Ειχα ολα τα χαρτια ευτυχώς και παλι πέρασα τα πανδεινα για να βγαλω άκρη.
eidikos33 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Απο ποιο δικηγορικο γραφειο αν επιτρεπεται?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, eidikos33 είπε Απο ποιο δικηγορικο γραφειο αν επιτρεπεται? Δωσε μου λιγο να βρω το sms και θα σου πω.
zebras84 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ πάντως από το Φεβρουάριο ακόμα περιμένω το εξώδικο που μου είπαν ότι θα μου στείλουν... Έλαβε κάποιος κανένα έγγραφο πέρα από τηλεφωνικές ενοχλήσεις και sms??
ikaruga24 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, zebras84 είπε Εγώ πάντως από το Φεβρουάριο ακόμα περιμένω το εξώδικο που μου είπαν ότι θα μου στείλουν... Έλαβε κάποιος κανένα έγγραφο πέρα από τηλεφωνικές ενοχλήσεις και sms?? Μην το περιμένεις απλά, ξεκινάς την διαδικασία μόνος σου γιατί όταν έρθει εν τέλη μπορεί να πάθεις καμία καρδιακή προσβολή. Η cyta αγοράστηκε από Vodafone και η Vodafone δεν παίζει, θα τα διεκδικήσει αυτά τα λεφτά. Ζήτα έγγραφη τιμολόγηση από που και πως προκύπτει αυτό το κόστος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα