Rpanagos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Θελω στο κοντινο μελλον να ανεβασω μια σελιδα portfolio. Θελω να παρω host με domain μαζι η και ξεχωριστα! Εχετε να μου προτενετε κατι οσο ποιο οικονομικο γινετε? Κατι που να εχετε δουλεψει οι ιδιοι. Θυμαμαι παλια το παπακι εδινε free το hosting με domain αλλα απο οτι βλεπω δεν υπαρχει πια. Επισης δεν με νοιαζει αν θα ειναι ελληνικος παροχος η ξενος..αρκει να ειναι vfm
The King Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.pointer.gr/el/free-hosting Δεν εμπιστεύομαι τίποτα δωρεάν, οπότε καταναλώνεις υπεύθυνα μαζί με Johnny Walker Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από The King
k33theod Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω το πακέτο web pro plus στην awardspace. Kάνει τώρα ένα promo με πολύ καλές τιμές https://www.awardspace.com/web-hosting/shared-hosting/shared-hosting-features-table/ 10€ το χρόνο το χρόνο το δικό μου πακέτο και εγώ το πλήρωσα 55 😡. Αν μπορώ να κάνω επιμήκυνση στο δικό μου με τις promo τιμές θα το κάνω. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από k33theod
Rpanagos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 51 λεπτά πριν, k33theod είπε Εγώ έχω το πακέτο web pro plus στην awardspace. Kάνει τώρα ένα promo με πολύ καλές τιμές https://www.awardspace.com/web-hosting/shared-hosting/shared-hosting-features-table/ 10€ το χρόνο το χρόνο το δικό μου πακέτο και εγώ το πλήρωσα 55 😡. Αν μπορώ να κάνω επιμήκυνση στο δικό μου με τις promo τιμές θα το κάνω. Μονο το host εχει σε αυτη την τιμη ετσι;
k33theod Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δές το (ναι) Μπορείς να πάρεις και το άλλο πακέτο που έχει 1,99/έτος έχει και κάποιο τελείως free. Ops έχει και free domain name 1 στην τιμή Scheize " Thank you for contacting us. Please note that the promotional price of €9.90 is only available for our first-time customers and cannot be used for extending an existing Web Pro Plus package. We apologize if this situation causes you any inconvenience." Θα το πάρω με άλλο email 😀 Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από k33theod
Rpanagos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, k33theod είπε Δές το (ναι) Μπορείς να πάρεις και το άλλο πακέτο που έχει 1,99/έτος έχει και κάποιο τελείως free. Ops έχει και free domain name 1 στην τιμή Ναι θα το ψαξω,σε ευχαριστω.
xrhstosiak Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 αν θες να ειναι static η σελιδα σου μπορεις να την εχεις hosted στο github 1
Rpanagos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, xrhstosiak είπε αν θες να ειναι static η σελιδα σου μπορεις να την εχεις hosted στο github Θα το κοιταξω και αυτο. Με δικο μου domain λες η να την εχω εκει ανεβασμενη γενικα?
xrhstosiak Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 http://opentechschool.github.io/social-coding/extras/pages.html 1
Rpanagos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, xrhstosiak είπε http://opentechschool.github.io/social-coding/extras/pages.html Ωραια, πιστευεις ειναι καλη λυση για portfolio?που θα εχω το Url του στο cv μου
xrhstosiak Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 μπορεις να εχεις και δικο σου domain που θα το ρυθμισεις να κανει redirect στο page του github τωρα απο εκει και περα το δοκιμαζεις και εσυ ο ιδιος ξερεις αν θα σε καλυπτει αυτη η λυση την προτεινα για δοκιμη και για να μην βιαστεις να παρεις hosting εφοσον ειναι θεμα το κοστος
Rpanagos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, xrhstosiak είπε μπορεις να εχεις και δικο σου domain που θα το ρυθμισεις να κανει redirect στο page του github τωρα απο εκει και περα το δοκιμαζεις και εσυ ο ιδιος ξερεις αν θα σε καλυπτει αυτη η λυση την προτεινα για δοκιμη και για να μην βιαστεις να παρεις hosting εφοσον ειναι θεμα το κοστος Ειναι "σωστο" να το βαλω ετσι στο βιογραφικο μου ?μηπως δειχνει προχειροτητα?
xrhstosiak Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 αναλογα τι portfolio ειναι και που θες να απευθυνθείς αν πχ ειναι προγραμματιστικό και θες να δειξεις κωδικα τελειο ειναι το github απο εκει και περα αν ειναι onpage και δεν αλλαζει πανω με το redirect το domain μικρο το κακο για αρχη ειναι αυτα
Rpanagos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xrhstosiak είπε αναλογα τι portfolio ειναι και που θες να απευθυνθείς αν πχ ειναι προγραμματιστικό και θες να δειξεις κωδικα τελειο ειναι το github απο εκει και περα αν ειναι onpage και δεν αλλαζει πανω με το redirect το domain μικρο το κακο για αρχη ειναι αυτα Ενα πορτφολιο με ιστοσελιδες και ισως μερικες περισσοτερες πληροφοριες για εμενα...δειγματα δουλειας δλδ σε screenshot. Αλλα θα ειναι καλη δουλεια.Δεν θα ειναι κατι προχειρο. Ειναι σωστο να δειχνω και τον κωδικα που ειναι φτιαχμενο? Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από Rpanagos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα