Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ThReSh είπε

32αρα 4Κ ftw. 😛

Παιδια , δεν τις θελουμε ολοι τις οθονες για gaming :) 4κ ειναι πολυ μικρα ολα για να δουλευεις, και εννοω χωρις scaling 

• Thanks 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Cowboy είπε

Την 1080ti την εχω 2 χρονια σχεδον, εχω παιξει πολλους τιτλους στα 4Κ 60Hz στην TV, παιζει τα παντα σε High-Ultra 60+fps.
Οταν παω σε 4Κ οθονη βεβαια θα αναβαθμίσω παραλληλα και την καρτα γραφικων σε 2080ti.

Λεφτα να χεις και ολα ευκολα ειναι..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreaseto είπε

Ενδιαφέρον. Σε μία τέτοια οθόνη θα μπορούσε να συνδεθεί ένα PS3 ή θα φαινόταν χάλια; Γενικότερα για κονσόλες αν αναβαθμιστώ σε PS4 Pro πχ; Αναφέρομαι και στο συγκεκριμένη οικονομική πρόταση αλλά και στο 4K.

Μονο το xbox one x παίζει 1440p, το ps4 pro παίζει 1080p σε 1440p οθόνες, το ps3 παίζει 720p οπότε όχι, θα φαινόταν χάλια.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Παιδια , δεν τις θελουμε ολοι τις οθονες για gaming :) 4κ ειναι πολυ μικρα ολα για να δουλευεις, και εννοω χωρις scaling 

Γι αυτο υπαρχει το scaling. 
Η βασικη χρηση της οθονης δεν ειναι το gaming ουτε και για μενα. Διαβαζω αρκετα απο την οθονη, και το βρισκω πολυ πιο καθαρο και ξεκουραστο το 4Κ με scaling απο το 1080p 1:1. Επισης μπορω να δουλεψω περισσοτερα παραθυρα και μεγαλυτερα γραφικα αρχεια, κτλ. 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Επιτόπου; Ζεις Ιαπωνία; :P

Γιατί το freesync είναι τσάμπα ενω το gsync είναι πανάκριβο.

και το vsync παίζει τα πάντα... οπότε μια χαρά θα είναι και η nvidia με αυτό το μωράκι. Ευπρόσδεκτο όποτε και αν έρθει.

36 λεπτά πριν, Cowboy είπε

Εν ετη 2013 θα σου ελεγα ναι, τωρα ομως οχι. Σημερα 109ppi των 1440p στις 27" δεν τα βρισκω ικανοποιητικα. 
Τωρα παιζω στα 1440p 144Hz στην Samsung C27HG70 (και σε 4Κ 60Hz 55αρα που και που) με gtx1080ti. Η επομενη οθονη που θα αγορασω σιγουρα δεν θα ειναι κατω απο 4Κ. 

Σωστά τα λες αν και λίγο υπερβολικά... 60 καρέ εύκολα τα έχει μόνη της η rtx 2080 ti με dlss ... άμα μιλάμε για 144 καρέ και τέτοιες βλακείες δεν τα λες απλά σωστά αλλά θα έλεγα θέλει 4 κάρτες για σημερινούς τίτλους άντε και κάποιους αυριανούς...

• Super Moderators
Δημοσ.
19 minutes ago, Amaretos said:

Γι' αυτό είπα 32 κι όχι 27, αλλά και πάλι υπάρχουν και 40-42αρες οθόνες (όχι TV) 4Κ. :D

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nero62 είπε

Σωστά τα λες αν και λίγο υπερβολικά... 60 καρέ εύκολα τα έχει μόνη της η rtx 2080 ti με dlss ... άμα μιλάμε για 144 καρέ και τέτοιες βλακείες δεν τα λες απλά σωστά αλλά θα έλεγα θέλει 4 κάρτες για σημερινούς τίτλους άντε και κάποιους αυριανούς...

Τα 60fps σε 4Κ τα κατεχει και η 2080ti και η 1080ti πολυ αξιοπρεπως.
Για 144Hz (Hz! Αλλο τα καρέ/fps) μιλησα σε 1440p, οχι σε 4Κ. Στην 144Hz οθονη μου παιζω γενικα απο 90 εως 144fps αναλογως τον τιτλο. Εκει που με νοιαζουν ιδιαιτερα τα fps δηλαδη σε γρηγορα first person παιχνιδια στυλ CSGO θα θελω να εχω 144fps, ενω σε παιχνιδια στυλ Assassin's Creed και GTA ειτε με 90 πχ ειτε με 120 ειτε με 140fps ειμαι ικανοποιημενος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, nero62 είπε

και το vsync παίζει τα πάντα... οπότε μια χαρά θα είναι και η nvidia με αυτό το μωράκι. Ευπρόσδεκτο όποτε και αν έρθει.

Ναι και είναι μια χαρά αν έχεις καλή κάρτα και μπορείς να το καρφώνεις 60... Αλλιώς δεν είναι μια χαρά :P

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Agony είπε

300 για ips 10bit frc panel ?  Μπραβο επιτελους να παει και στους mainstream. 

Πηγα απο 10bit IPS Dell σε 8bit S-VA Quantum Dot Samsung και δεν θα ξαναγυρίσω σε IPS γιατι για πρωτη φορα στη ζωη μου ειδα πραγματικο ΜΑΥΡΟ, και ομορφες αντιθεσεις. 

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Agony είπε

300 για ips 10bit frc panel ?  Μπραβο επιτελους να παει και στους mainstream. 

Εγώ λέω πότε θα δούμε 10 bit χωρίς frc όπως στις καλές τηλεοράσεις. Θυμάμαι ακόμη τις εποχές που ειχαμε 8 bit με frc (6 + frc).

Εγώ θέλω quantom dot με hdr10+ για να είμαι future proof.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pcos είπε

ολο με την ΑΜΔ βλεπω οθονες! γιατι?

η nvidia εχει τις καλυτερες καρτες πλεον!

Γιατι ο κατασκευαστης πρεπει να πληρωσει στην nvidia για να βαλει το gsync ενω το freesync ειναι free οποτε εξου και η διαφορα στη τιμη και γιατι ολο και περισσοτεροι το επιλεγουν.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Εγώ λέω πότε θα δούμε 10 bit χωρίς frc όπως στις καλές τηλεοράσεις. Θυμάμαι ακόμη τις εποχές που ειχαμε 8 bit με frc (6 + frc).

Εγώ θέλω quantom dot με hdr10+ για να είμαι future proof.

Σε καταλαβαινω απολυτα ψαχνω να βρω εδω και 5 χρονια ενα ultrawide monitor 10bit και δεν μπορώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

75 hz είχε η και "καλά" gaming οθόνη που είχα πάρει πρίν 8 χρόνια... Και εκτός των άλλων δεν ξέρουμε και πόσα Ms έχει απόκριση...

Εδώ και 2,5 χρόνια έχω πάρει αυτή :

2k , 144hz , 1ms, Freesync. Βγαίνει και 27'' 

Σε αυτά τα λεφτά ακόμη και τώρα νομίζω δεν υπάρχει ανταγωνισμός...

https://www.skroutz.gr/s/10121329/AOC-AG241QX.html

Επεξ/σία από ChrisTz1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...